Alptuğ Özcan Cumartesi 08:25 Paylaş Cumartesi 08:25 @Oğuzkan Işık Satılık 1.6 Egea LPG'li 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Cumartesi 09:16 Paylaş Cumartesi 09:16 Oğuzkan Işık yazdı: Lpg candır asıl mazut salı günü 80 liraya çıkıyor en kapsamlı modifiye lpg aslında beyin ateşleme enjeksiyon su boruları 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık Cumartesi 13:45 Paylaş Cumartesi 13:45 Alptuğ Özcan yazdı: @Oğuzkan Işık Satılık 1.6 Egea LPG'li Ptesi noter 350 1 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan Cumartesi 20:39 Paylaş Cumartesi 20:39 Oğuzkan Işık yazdı: Ptesi noter 350 x2,5 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Oğuzkan Işık yazdı: Doğan görünümlü şahin yapmışlar önünü makyajlıya çevirnişler Çamurluklar plastik nasıl olsa, kaputu da çıkma taktın mıydı tamamdır Keyfeker yaptık derler sorsan. Egemen Harmankaya yazdı: Sorunu ne oluyor hocam, örneğin kaza yapmışta örtmüşler gibi mi? 2 plastik parçayı makyajlı olarak değiştirilmesinde sakıncayı anlayamadım ağabey. Bu modelin ön çamurluklar plastik. Değiştiğini söylemezler. Fark etsen "plastik parça be abe" derler. Oğuzkan Işık yazdı: Lpg candır asıl mazut salı günü 80 liraya çıkıyor Sana dizel alma demiştim. Alptuğ Özcan yazdı: @Oğuzkan Işık Satılık 1.6 Egea LPG'li Mondeo ile takas? Oğuzkan Işık yazdı: Ptesi noter 350 350 hazır sabah gel devri ver. Birde peco deneyeyim. Alptuğ Özcan yazdı: x2,5 350 x 2,5 olunca çok oluyor haberin olsun Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 saat önce Paylaş 13 saat önce fransada öna arkaya çarpa çırpa park etmek çıkmak normal yaşam biçimi, bizde kanlı bıçaklı hatta mahalle kevgası sebebi Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 12 saat önce Paylaş 12 saat önce (düzenlendi) Murat Sahın yazdı: Mondeo ile takas? Çok pişman olursun, demedi deme. 4 saat önce tarihinde Metin Uzunoğlu tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 4 saat önce Paylaş 4 saat önce (düzenlendi) Murat Sahın yazdı: Mondeo ile takas? 350 x 2,5 olunca çok oluyor haberin olsun Yavaştan SUV yada Crossover'lar ilgili çekiyor artık Sedan da sevmiyorum Siyah hiç sevmiyorum 875 çok değil bence, sarı siteye göre ucuz bile söylemişim Metin Uzunoğlu yazdı: Çok pişman olursun, denedi deme. Onun mondeo bozuk o yüzden takas teklif ediyo Hayıydıy kaydeş hayıydıy sen niye güldün @Oğuzkan Işık Sen git de bu akşam deponu doldur 80'e geliyo yoksa 4 saat önce tarihinde Alptuğ Özcan tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Metin Uzunoğlu yazdı: Çok pişman olursun, demedi deme. Alptuğun öyle bir takası yapamayacağını bildiğim için teklif ediyorum abi, yoksa lazım değil turbosuz araba. @Çağlar Bayur abiden ödünç vesile ile turbo candır. Alptuğ Özcan yazdı: Yavaştan SUV yada Crossover'lar ilgili çekiyor artık Sedan da sevmiyorum Siyah hiç sevmiyorum 875 çok değil bence, sarı siteye göre ucuz bile söylemişim Onun mondeo bozuk o yüzden takas teklif ediyo Hayıydıy kaydeş hayıydıy sen niye güldün @Oğuzkan Işık Sen git de bu akşam deponu doldur 80'e geliyo yoksa 1- mundar diyorsun yani, virajda denk gelmeyelim bak 2- 180 de olsa farketmez. Bugün motorin yarın benzin ertesi gün lpg. 3- bozuk değil de alamayacağını (izin) bildiğim için rahatça takas teklif ediyorum, "ya alırsa" gibi en ufak şüphem olsa teklif etmem 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Murat Sahın yazdı: @Çağlar Bayur abiden ödünç vesile ile turbo candır. Çağlar abi "LPG candır" da diyor ama Murat Sahın yazdı: 1- mundar diyorsun yani, virajda denk gelmeyelim bak 2- 180 de olsa farketmez. Bugün motorin yarın benzin ertesi gün lpg. 3- bozuk değil de alamayacağını (izin) bildiğim için rahatça takas teklif ediyorum, "ya alırsa" gibi en ufak şüphem olsa teklif etmem 1- Ford fun'u biri olarak mondeoya mundar dersem çarpılırım, demem. (2001'den 2023 yılında kadar Ford'a bindim, Ford kullandım) 2- Bu kısmı hatırlatırım ilerde. 3- "Alamayacağım" kısmı izinle alakalı değil de manuel tercih etmiyorum artık şuanki hayat şartlarım gereği. Yorum bağlantısı
Recommended Posts