Yahya Melih Ayaksız 2 saat önce Paylaş 2 saat önce (düzenlendi) Ramazan bayramınızı kutlarım Bugün çok yağışlı havada yokuş aşağı giderken kasis çıkınca orta sertlikte frene bastım. Araba hızlanarak kızakladı ve stop etti. Hızımda yavaştı, 40 la gidiyordum ama kasisi biraz geç gördüm o yüzden fren orta-sert oldu viteste 4 deydi. Sonra çalıştırdım marş basmadan 2. vitesle, neyse araba sonra ışıklara gelince rpm 250 lere indi gaz vererek çalışır tuttum, ama onun dışında sürüşü normaldi, eve gelene kadar stop etmemesi için ışıklarda gaz verdim yoksa rpm çok düşüyordu. Eve gelince de düzeldi. Sonra stop edip marş bastım az çalışıp 5 sn sonra stop etti. 30 dk sonra marş bastım 3 dk çok stabil çalıştı bende stop edip çıktım arabadan. Basitten karmaşığa doğru nelere bakmalıyım ne yapayım? Arabanın bayramını kutlamadım benden yaşlı diye üzüldü heralde. 7 yaş var aramızda 2 saat önce tarihinde Yahya Melih Ayaksız tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 saat önce Paylaş 2 saat önce lpg ? benzin? en basiti karter havalandırma borusu olabililir mesela 1 Yorum bağlantısı
Yahya Melih Ayaksız 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Çağlar Bayur yazdı: lpg ? benzin? en basiti karter havalandırma borusu olabililir mesela Ful benzinle gezdim bugün. Konuyu da biraz düzenledim. Kasisle ilfili eklemeler yaptım eğer görmediyseniz. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Yahya Melih Ayaksız yazdı: marş bastım az çalışıp 5 sn sonra stop etti. 30 dk sonra marş bastım 3 dk çok stabil çalıştı bende stop edip çıktım arabadan. bu tesisatta sorun başlangıcı da olabilir rölantide çalışırken motorun içinde kablolara el gezdirilir az çekiştirilir tık diye stop ederse ...... 1 Yorum bağlantısı
Yahya Melih Ayaksız 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Çağlar Bayur yazdı: bu tesisatta sorun başlangıcı da olabilir rölantide çalışırken motorun içinde kablolara el gezdirilir az çekiştirilir tık diye stop ederse ...... Tamam abi kablolara bi saldırayım bayramdayken. Bunun boğaz kelebeği pislenmesi gibi sebepleri de olabilir mi son olarak. Yorum bağlantısı
Recommended Posts