Görkem Karakaş 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Selamlar öncelikle hayırlı bayramlar. Arkadaşım 4 ay önce bi 1.8 tdci 90lık connect aldı. Uzun yıllar aynı sahibi tarafından kullanılmış 140 binde tahmin ediyorum 3. Sahibi falan. Arabanın kondisyonu oldukça iyi yıpranmamış yük vs görmemiş anadoluda aile arabası olarak kullanılmış bi araba. Gelelim sorunumuza. Arabada hemen hemen 100 km kullandıktan sonra vibrasyon başlıyor kasayı ve iç kabini sallayacak şekilde. Bu sorun öncesinde yapmıyor ısınma ve soğuma ile alakası yok çünkü şu şekilde senaryolar gerçekleşti Arabaya bin 80 km yol git stop et 1 saat sonra çalıştır 20-30 km sonra titremeye başlar. Arabaya bin kesintisiz 100 km yol yap titreme başlar. Şehir içi kullanımında bi şey yok. Rölantide bi şey yok. Yüksek hızda boşa alınca bi şey yok. İşte tam bu yüzden benim aklıma volan geliyor. Araba 140 binde ben ilk aldığında kullanmıştım çok yumuşak bi debriyajı vardı. Baskı balata değişmiş olabilir açıkçası hakim değilim. Arabaya şuanlık hiç baktırmadık sorulan ustalar aks demiş. Görüşlerinizden sonra bayram arkası baktıracağız. Yeni bebek sahibi fuzuli para harcamadan çözmek istiyoruz. Şimdiden çok teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 saat önce Paylaş 5 saat önce (düzenlendi) Görkem Karakaş yazdı: Yüksek hızda boşa alınca bi şey yok. yolda giderken gaza basında titryior bırakınca titremiyor ise aks kafası. kauçuk gres vs basılmış olabilir, biraz idare der yolda sürdükçe etkisini yitirir titreme başlayabilir, lifte alınca teşhisi basit 5 saat önce tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Gökmen 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Titrediği anda boşa atın titreme devam ediyor mu gözlemleyin. Aks arızalı mı anlaşılır. Lastikler bozuk olabilir,jantlar eğri olabilir. Yorum bağlantısı
Ömer Sarıgül 1 saat önce Paylaş 1 saat önce (düzenlendi) @Görkem Karakaş ustam vakit kaybetmeden mazot pompası elektrik soket kablo demetini açın kontrol edin vibrasyon nedeniyle aşınma ve birbirine temas etme sonucu pompa modülünü yakıyor(fip) yada araçta geç çalışma sorunları baş gösterebiliyor. Kronik bir sorun. Geç çalışma sorunu ile babamın aracında pompa kablo demetini açtım birbirine temas ediyor pompa modülü hata veriyor araç zor çalışıyordu. Güzelce izole bant ile bantladim ayrı ayrı sorun düzeldi tek marşta çalışmaya başladı 2004 model 75lik bizdeki. Sizin pompa ve soketi bizimle aynı görünüyor kontrol edin derim bu sorununuzla alakalı olmasa da 1 saat önce tarihinde Ömer Sarıgül tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts