İçeriğe Yönlendir

HANGİ FP TABLET?

Murat Sahın

Recommended Posts

Murat Sahın

Selamlar dostlar. Mail vesair işlerimi yaparken telefon ekranında zor oluyor. PC'yi de taşımak işime gelmiyor. Yanımda taşıyabileceğim ve ofis işlerimi yapabileceğim, aynı zamanda netflix vb. marifetiyle film/dizi izleyebileceğim bir tablet almak istiyorum. Almışken kısa sürede güncelleme gerisinde kalmasın diye 4nm 8 çekirdekli 8/256 olsun gözüyle bakıyorum olaya. Forumda daha önce snapdragon işlemcinin iyi olduğunu okuduğum için işlemcileri snapdragon belirledim. 

epey üzerinden karşılaştırma yaptım lakin neye bakmam gerektiğini tam bilemedim. Mesela kaleme ne kadar ihtiyacım olur ya da olur mu açıkçası bilemiyorum. Çizim vesaire yapmayacağım. 

Linki paylaşıyorum, anlayan arkadaşlar fikir verirse sevinirim. Ayrıca benzer bütçeye şuna neden bakmıyorsun diyeceğiniz marka model varsa ekleyebiliriz. 

https://www.epey.com/tablet/karsilastir/941057-968992-1011507-1029082/poco-pad_xiaomi-pad-7_honor-pad-10_redmi-pad-2-pro/

Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat

ben bu işler için evde kullanmaya honor pad x9 aldım 11.5 inç :) 

Yorum bağlantısı
Murat Sahın
Mehmet Cihat yazdı:

evet çocuk minecraft tarzı oyunlar oynuyor ben kitap okuyorum film izliyorum bataryasıda iyi bize yetti memnun kaldım 6-7 ay oldu alalı 

Güzel cihaz ama 2-3 bin ekstra bütçe ile 7gen serisi işlemciye sahip bir cihaz daha iyi olabilir gibi. 

Yorum bağlantısı
Murat Sahın
Çağlar Bayur yazdı:

https://www.hepsiburada.com/xiaomi-redmi-pad-se-8-256-gb-tablet-xiaomi-turkiye-garantili-gri-p-HBCV000054J216?magaza=Hepsiburada

2024 ekimden beri ailede, şarjı bayağı uzun gidiyor, neden bunu seçmiştim hatırlamıyorum ama iyi etmişiz diyorum. 7000 e almışım

Abi buda güzel cihaz ama fiyatına 1000 lira ekleyince 4nm işlemcilere geçebiliyorken geçmek mantıklı olmaz mı?

@Zonno Usta bu konuda sen ne düşünüyorsun? 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Murat Sahın yazdı:

Abi buda güzel cihaz ama fiyatına 1000 lira ekleyince 4nm işlemcilere geçebiliyorken geçmek mantıklı olmaz mı?

@Zonno Usta bu konuda sen ne düşünüyorsun? 

çok mantıklı olur. hatırladım uzun pil ömrü için almıştık bu sabah okula gidiyor gün boyu pdf vs. için

Yorum bağlantısı
Ömer Sarıgül

@Murat Sahın alacağınız model ne olursa olsun dokunmatik panel ve ekranın kolay temin edilebilecek olduğunu görün öyle alın. Ekran kırılınca veya arizalaninca bazı marka modellerin sadece 2.el ekranlari pisayada oluyor zor bulunuyor yada hiç bulunmuyor tablet çöp olmuş şekilde elde kalıyor. Bu durumlara düşmeyin ekran bulunabilirligine emin olun

Yorum bağlantısı
Murat Sahın
Ömer Sarıgül yazdı:

@Murat Sahın alacağınız model ne olursa olsun dokunmatik panel ve ekranın kolay temin edilebilecek olduğunu görün öyle alın. Ekran kırılınca veya arizalaninca bazı marka modellerin sadece 2.el ekranlari pisayada oluyor zor bulunuyor yada hiç bulunmuyor tablet çöp olmuş şekilde elde kalıyor. Bu durumlara düşmeyin ekran bulunabilirligine emin olun

Bundan nasıl emin olacağız ki? Xiaomi alınca parçası bulunur diye umuyorum :) 

Çağlar Bayur yazdı:

Güzelmiş, bunu inceleyeyim abi. 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   1 kullanıcı

• Zonno Usta
  • Yeni Oluştur...