Alptuğ Özcan Pazartesi 09:58 Paylaş Pazartesi 09:58 Murat Sahın yazdı: ekosistem Ekosistem dediğin ne abi hepsi Android değil mi? Yorum bağlantısı
Murat Sahın Pazartesi 10:28 Yazar Paylaş Pazartesi 10:28 Alptuğ Özcan yazdı: Ekosistem dediğin ne abi hepsi Android değil mi? Mesela mi de hyperos var. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazartesi 13:17 Paylaş Pazartesi 13:17 Sani Gerşon yazdı: takılma, kasma olmaz. S nedir nası bişi o Yorum bağlantısı
Onur Demir Çarşamba 12:44 Paylaş Çarşamba 12:44 Murat Sahın yazdı: alışmak zor olacaktır. Eşim tam bir apple düşmanıydı. zorla iphone aldım ona şimdi iyimiş ya sorun yok alıştım diyor. hatta çok da memnun. Şaka bir yana telefon konusu tartışılır ancak tablette gerçekten ipad. alışacak bir şey de yok zaten. Telefon konusunda harita olarak google maps kullanıyorum. Google fotoğraflar hala aktif kullanıyorum. gemini var. varsayılan tarayıcım chrome. o şekilde iphone kullanıyorum. Tablette süreç daha kolay. Yorum bağlantısı
Murat Sahın Çarşamba 13:25 Yazar Paylaş Çarşamba 13:25 Onur Demir yazdı: Eşim tam bir apple düşmanıydı. zorla iphone aldım ona şimdi iyimiş ya sorun yok alıştım diyor. hatta çok da memnun. Şaka bir yana telefon konusu tartışılır ancak tablette gerçekten ipad. alışacak bir şey de yok zaten. Telefon konusunda harita olarak google maps kullanıyorum. Google fotoğraflar hala aktif kullanıyorum. gemini var. varsayılan tarayıcım chrome. o şekilde iphone kullanıyorum. Tablette süreç daha kolay. Tablette telefon ile aynı ekosistem içinde kalmaktaki temel amacım telefon ile tableti eşleyebilmek aslında. Mesela HyperOS telefon kullanırken MagicOS bir tablet aldığıda her ikisi de android olsa da tam olarak eşleyebilmem mümkün değil gibi görünüyor. Bu yüzden tamamen mi modellerini değerlendiriyorum. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Çarşamba 13:55 Paylaş Çarşamba 13:55 Murat Sahın yazdı: i temel amacım telefon ile tableti eşleyebilmek aslında. nasıl oluyor o yani amaç nedir beklenti Yorum bağlantısı
Emre Şimşek Çarşamba 15:57 Paylaş Çarşamba 15:57 Konuyu ben de takipteyim. Evin sahibi tablet istedi. Muhtemelen Murat Beyle aynı marka modeli alacağız aynı fikirler bende de var. Hatta evde hiç android yok, bir tane olsa iyi olur fikrindeyim. Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu Çarşamba 19:34 Paylaş Çarşamba 19:34 Emre Şimşek yazdı: Konuyu ben de takipteyim. Evin sahibi tablet istedi. Muhtemelen Murat Beyle aynı marka modeli alacağız aynı fikirler bende de var. Hatta evde hiç android yok, bir tane olsa iyi olur fikrindeyim. Evde 4+1android vardı 2 ipad eklendi kiç sıkıntı olmadı. 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın Çarşamba 19:36 Yazar Paylaş Çarşamba 19:36 Çağlar Bayur yazdı: nasıl oluyor o yani amaç nedir beklenti İkisinin eşgüdümlü çalışması abi Emre Şimşek yazdı: Konuyu ben de takipteyim. Evin sahibi tablet istedi. Muhtemelen Murat Beyle aynı marka modeli alacağız aynı fikirler bende de var. Hatta evde hiç android yok, bir tane olsa iyi olur fikrindeyim. Aklım Xiaomi pad 7 ye gidiyor 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora Çarşamba 20:13 Paylaş Çarşamba 20:13 ipad ler düşük donanımlı gibi görünse de çok iyi çalışıyor, çok uzun ömürlüler. Ekranları zaten çok net. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Çarşamba 20:52 Paylaş Çarşamba 20:52 Murat Sahın yazdı: İkisinin eşgüdümlü çalışması abi Aklım Xiaomi pad 7 ye gidiyor aynı gmail hesabı girilse? Yorum bağlantısı
Murat Sahın Perşembe 07:32 Yazar Paylaş Perşembe 07:32 (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: aynı gmail hesabı girilse? Ekosistem Uyumu (HyperOS): Xiaomi'nin işletim sistemi (HyperOS) ile çalışır. Bu, telefonunuzdaki bildirimlerin tablete anında düşmesi, kopyala-yapıştır işlemlerinin ortak panoda yapılması ve dosyaların hızlıca (ShareMe vb.) paylaşılması gibi özellikleri içerir. Ofis işleri için işime yarar diye düşünüyorum abi. Perşembe 07:33 tarihinde Murat Sahın tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Emre Şimşek Perşembe 07:35 Paylaş Perşembe 07:35 Metin Uzunoğlu yazdı: Evde 4+1android vardı 2 ipad eklendi kiç sıkıntı olmadı. Ipad çok aklımı çeliyor ama evde hiç android yok şu an. Bir android lazım olabiliyor arada derede Yorum bağlantısı
Onur Demir Perşembe 07:48 Paylaş Perşembe 07:48 Murat Sahın yazdı: Tablette telefon ile aynı ekosistem içinde kalmaktaki temel amacım telefon ile tableti eşleyebilmek aslında. Yukarda da belirttim. tablette eksik kalacağınız yada ekosistem eksikliğini yaşayabileceğiniz pek bir durum yok ancak yine de siz bilirsiniz. telefon olarak 2012-2026 arası android kullandım, 2017 de eve ipad aldım daha öncesinde de iş yerinin verdiği ipad vardı. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Perşembe 08:43 Paylaş Perşembe 08:43 Murat Sahın yazdı: telefonunuzdaki bildirimlerin tablete anında düşmesi, k amanın ben de bu olmasın diye uğraşanlardanım 1 4 Yorum bağlantısı
Recommended Posts