Erhan Doruk 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Emre Şimşek yazdı: Ben Quantum Elise T65 (Core 2.0 Ghz 8gb 256GB Lte Fhd) diye bir tablet keşfettim az önce. Bu tabletin farkı ne ola ki yarı fiyata satıyor? Cihazda telefon gibi kullanılabilmesi için sim kart desteği de var. NOT: işlemcisi ARM Unisoc t616 imiş, yavaş bir işlemci olduğundan direkt eledim. Şimdi işlemcileri karşılaştırarak model bulmaya çalışıyorum. Pad 2 iyi bir alternatif bizim için. Ya da benzer fiyatta Xiaomi Pad2 alıp geçeyim mi macera aramadan.. Huawei MatePad 2025 de Kirin T82B işlemcisiyle oyun için ideal bir tabletmiş gibi görünüyor. Hanıma çaktırmayayım ama bi pupçik atarım. Hem google muhabbetinden dolayı bi destek atmış olurum. bunların arasında bütçe yeterliyse Huawei , fiyat/performans için Xiaomi. Quantum kağıt üzerinde iyi görünse de uzun vadede sorun çıkarma ihtimali yüksek. işlemci de eski zaten . huawei nin ekranı 120hz. Ciddi fark eder. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Şayomi alıp geçeceğim ama Huawei ile hala kıyaslıyorum. İkisi de hoşuma gitti fakat şayominin şarjı ile ilgili şikayetli yorumlar da var. Bilemedim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts