Mehmet Ozyurek 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Selam arkadaşlar. 19 ocak 2026 da Qashqai için Bosch Aerotwin AR813S silecek takımı aldım. Bayram süresince deneme fırsatım oldu. İlk çalışmada normal, ancak sürekli çalışmaya gecince sertleşiyor mu, yada ısınıyor mu ne oluyorsa gıcırdamaya başlıyor. Çalışmaya devam ettiği sürece gıcırdamaya devam ediyor. 4443211 bosch hattını aradım. Sileceğin garantisi olmaz diyor. Ey silecek uzmanları, buna yapacak bir şey var mı? Bir çözüm var mı? 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Abi çöpe at swf al, ya da ön cam ısıtıcıyı arada aç, mavi cam suyu silecekleri çabuk bozuyor onu farkettim bir de.Bir parça ince zımpara yırtıp tek seferde silecek ağzını zımparala, camı kille temizle gibi seçenekleri uygula. Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Koskoca firmanın ürününe böyle sahip çıkması üzücü... Camın temiz olduğunu varsayarsak acaba çok mu kuru kalıyor? Sürtünme arttığında olan gıcırdama ise fasılayı düşürmek işe yarayabilir. Lastikler sert ise (ürün beklemiş olabilir belki) silikon sprey sıkmak veya vazelin sürüp akşamdan bekletip sabah fazlasını almak bir süre rahat ettirebilir. En son senaryo bilindik markaların yedek lastiklerinden edinip lastiği değişmek Yorum bağlantısı
Adem Kazıl 3 saat önce Paylaş 3 saat önce cama demir tozu uygulaması sonrasında kil uygulaması işe yarar bi çözüm olabilir daha önce silecek değişiminden önce yapmıştım. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Aynı zamanda Clio ya Würth, Taigo ya Bosch Aeroeco aldım. Taigo daki Bosch silecekleri çok daha az kullanmama rağmen atlama ve ses yapmaya başladı. Bundan sonra önceliğim SWF Valeo ve Wurth olacak. Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 3 saat önce Paylaş 3 saat önce bosch marka silecekleri gereksiz buluyorum orjinal fabrika çıkışlılar 3 yıl gidiyor ama sonradan alınanlar hele ki ayaz gördü mü birde karlı ya da buzlu camda çalıştıysa çöp oluyor firmada haklı nasıl garanti verecek kauçuk parçaya ilk hata da çöp oluyor o nedenle 6 ayda bir inwells almak en sağıklısı Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce 300 liraya başka markası varken 1100 liraya Bosch aldım Bunun karşılığı ilk çalışmada gıcırdayan silecekler olmamalı. 300 liralık mala 1100 lira etiket vuranın malı ya gıcırdamamalı. Yada çözümünü bulmalı. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Eski orijnial sileceklerim ses yapmıyordu. Camım temiz. Silecek çalışmaya başlayınca başlarda ses yapmıyor. Bir süre sonra gıcırdamaya başlıyor. Silecek sepetinden almıştım. Bizim yapacak bir şeyimiz yok dedi. 443211 i bosch'u ara dedi.. Aradım. 15 gün içinde sorun bildirmeliydin, silecek sarf malzemedir. yapacak bir şey yok dedi. Dedim ki, bir silmede ses yapmıyor ki, 3-5 dakika çalışınca gıcırdamaya başlıyor. Nasıl test edecektim. Üzgünüm bile demedi, yapacak bir şey yok dedi. Yorum bağlantısı
Murat Sahın 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Bozmuşsun... Şaka bir yana, bende gy silecekleri attım. Yeni takılanlar valeo, beğenmedim. Servis orjinalini sordum benim parçacıya, yokmuş. Nedir bu silecekten çektiğimiz arkadaş... Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Benimde uzun süreli hafif yağmurlu havalarda bosch Aerotwin sileceklerim ses yapıyordu, çareyi slikonlu cam suyunda bulmuştum, arada bir cam suyunu fıskırtıyordum. En son bayramda ses yapmadı zamanla alıştımı bir katmamı oluşyor bilemedim. Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Murat Sahın yazdı: gy silecekleri attım. Sevmedin mi? Ben kullanıyorum sorunsuz, uzun yolda da kullandım ses yok, silmede de sorun yok Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: 300 liraya başka markası varken 1100 liraya Bosch aldım Bunun karşılığı ilk çalışmada gıcırdayan silecekler olmamalı. 300 liralık mala 1100 lira etiket vuranın malı ya gıcırdamamalı. Yada çözümünü bulmalı. rafta ne kadar bekledi bu ürün oda diğer parametre Yorum bağlantısı
Berke Kaya 18 dakika önce Paylaş 18 dakika önce Aynı marka sileceği alacakken, bir yaz bir kış sezonunundan sonra çöp olacağını düşünerek maxtel almıştım, 1/3 fiyatına. Demekki ucuz al sık değiş yöntemini kullanmak gerek Yorum bağlantısı
Ömer Sarıgül 13 dakika önce Paylaş 13 dakika önce En iyi silecek en ucuz muz silecektir. Bu zamana kadar marketlere gelenlerden aldım sıfır sorun Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 5 dakika önce Paylaş 5 dakika önce Silbak tavsiye ederim. Ses yapıyordu. Ters çevirdim lastikleri ses gitti. Yorum bağlantısı
Recommended Posts