Mehmet Ozyurek 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Sinan Akgöl yazdı: Emmi cami bulasik detarjaniyla yika ustune bi tur kolonya ile silebilirsin alkolle. Cam yuzeyini atliyoruz silecek konusunda yağ ve kir katmani. Deneyim bunu. Hakan Adalıoğlu yazdı: Merhaba, ben bu konuda her kışa girişte yeni bir takım silecek (Ortalama uygun fiyatlılardan) alıyorum. Bir sözün kullanıp, her sene kışın yeniliyorum. Pahalı alıp kazıklanmaktansa (istediğiniz kadar pahalı veya iyisini alın, bir sezon güneş, sıcak soğuk gördümü özelliğini kaybediyor silecekler) uygun fiyatlı alıp, her sene sıfırlıyorum. Mesela en son inwells marka (iki ön, bir arka kompte set) kışa girerken aldım. Halen daha sıfır sıkıntı, sıfır ses. Bak şimdi aklıma geldi. daha önce hep inwels alıyordum. hep memnun kalıyordum. Uzun süredir almıyordum. unutmuşum. Fatih Keskin yazdı: emmi bi daha ki gelişte hatırlat kendi yaptığım cam suyundan getireyim ölü sileceği diriltir rengi de koyu kırmızı yaptım bu sefer bi dahaki sefere sarı lacivert yapacağım Hey gidi eski günler. ben de kendim yapardım.. 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 3 saat önce Paylaş 3 saat önce İki defa bu markada benzer sorun yaşadım. Deneme amaçlı son aldığım Goodyear' larda da aynı sorunu yaşadım. 6 ayda sertleşti ve ses yapmaya başladı. Sanırım, lastiklerde olduğu gibi sileceklerin eski tarihli üretim olanları çok çabuk sertleşip, ses yapıyor. Ben en çok, Silbak' tan çok memnun kalmıştım. 1 Yorum bağlantısı
Eray Aksoylu 3 saat önce Paylaş 3 saat önce camda çizik reçine taş izi vs olmadığını varsayarsak bosch silecekler kesinlikle eski kalitesinde değil. ha bi de ön cam yan sanayi değiştiyse bazen kalıplar hatalı olabiliyor o da ayrı bir durum tabi.. ben de yıllardır hem kendi aracıma hem arkadaşlarımın hem de aile fertlerimin araçlarında aynı şeyi yaparım kışa doğru uygun yollu bilindik (inwells silbak rbw vb.) silecek alırım diğer kışa girerken duruma göre ya yenilerim ya da o kışı da atlatırım sonrasında zaten araçlar değişir babam pazarlamacı sürekli yollarda olmasına rağmen hiç kaliteli silecek almayız.. serviste çalışırken bile firmanın priminden dolayı bosch silecek satmaya çok uğraşırdım ama taktıran olmazdı kullananlar da aynı şeyi söylüyordu 3 5 kullanımda ses yapıyor diyip gelirlerdi mecbur başka paket açıp takıyorduk çıkanları da kendi araçlarımıza veya eş dostun araçlarına ücretsiz veya maliyetine takıyorduk.. bu arada en son bi arkadaşa niken silecek aldık çok memnun kaldığını söyledi. sonra ben de onun aracında bi süre sürüş yaptım benim de hoşuma gitti. bir sonraki değişimimde niken deneyeceğim . Yorum bağlantısı
Metin Akbal 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Ahmet İhsan Akşen yazdı: Muz tipi sileceği diyorsanız değişiyor onlar da. Muz tipi olanların üst lastik kısmı ile tümleşik olanlar var. Teli destekleyen kısım ile lastik tümleşik. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts