Mehmet Ozyurek 26 Mart Yazar Paylaş 26 Mart İsmail Sefer yazdı: Ben yağmur kaydırıcı kullanıyorum camlarda. Silecek kullanmama gerek kalmıyor Ne marka kullanıyorsun. Yorum bağlantısı
İsmail Sefer 27 Mart Paylaş 27 Mart Mehmet Ozyurek yazdı: Ne marka kullanıyorsun. Abi ne marka olduğunu hatırlamıyorum ancak 3 harfli marketlerden almıştım gayet işini yapıyor. Ayrıca silecek sesine de olumlu etki yapıyor. Yıl boyu sürekliliği yok tabi 1 2 ayda bir yeniden camlara fıslamak lazım Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 27 Mart Yazar Paylaş 27 Mart İsmail Sefer yazdı: Abi ne marka olduğunu hatırlamıyorum ancak 3 harfli marketlerden almıştım gayet işini yapıyor. Ayrıca silecek sesine de olumlu etki yapıyor. Yıl boyu sürekliliği yok tabi 1 2 ayda bir yeniden camlara fıslamak lazım Autojoy (siyah sprey kutu) 3 harflilerin birinden almıştım. Zerre kadar etkisi yok. Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 27 Mart Paylaş 27 Mart Mehmet Ozyurek yazdı: Autojoy (siyah sprey kutu) 3 harflilerin birinden almıştım. Zerre kadar etkisi yok. Ben ön cama cila atıyorum, silecekleri fazla çalıştırmasanız birkaç hafta dayanıyor. Su camdan akıp gidiyor. Aşağıdaki videodaki gibi. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts