İçeriğe Yönlendir

Bosch Aerotwin AR813S Silecek Sorunu

Mehmet Ozyurek

Recommended Posts

Mehmet Ozyurek
İsmail Sefer yazdı:

Ben yağmur kaydırıcı kullanıyorum camlarda. Silecek kullanmama gerek kalmıyor:crazy:

Ne marka kullanıyorsun. 

Yorum bağlantısı
İsmail Sefer
Mehmet Ozyurek yazdı:

Ne marka kullanıyorsun. 

Abi ne marka olduğunu hatırlamıyorum ancak 3 harfli marketlerden almıştım gayet işini yapıyor. Ayrıca silecek sesine de olumlu etki yapıyor. Yıl boyu sürekliliği yok tabi 1 2 ayda bir yeniden camlara fıslamak lazım

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
İsmail Sefer yazdı:

Abi ne marka olduğunu hatırlamıyorum ancak 3 harfli marketlerden almıştım gayet işini yapıyor. Ayrıca silecek sesine de olumlu etki yapıyor. Yıl boyu sürekliliği yok tabi 1 2 ayda bir yeniden camlara fıslamak lazım

Autojoy (siyah sprey kutu)

3 harflilerin birinden almıştım. Zerre kadar etkisi yok. 

Yorum bağlantısı
Erhan Doruk
Mehmet Ozyurek yazdı:

Autojoy (siyah sprey kutu)

3 harflilerin birinden almıştım. Zerre kadar etkisi yok. 

Ben ön cama cila atıyorum, silecekleri fazla çalıştırmasanız birkaç hafta dayanıyor. Su camdan akıp gidiyor. 

Aşağıdaki videodaki gibi. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 5 hafta sonra...
Mehmet Ozyurek

IMG_3345.jpeg.782bec159ec479e40f35490d98afaf52.jpeg

Bosch silecek aldığım gün ben ne günah işledim de bu hatayı yaptım bilmiyorum.  
Lanet olsun o güne ve Bosch sileceğe. 
#boschturkiye

#bosch

• Şaşkın 2
Yorum bağlantısı
Serkan Maden

Marketlerde satılan goodyear silecekten al abi. Fiyat performans ürünü 6 aydır sezsiz. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal
Mehmet Ozyurek yazdı:

IMG_3345.jpeg.782bec159ec479e40f35490d98afaf52.jpeg

Bosch silecek aldığım gün ben ne günah işledim de bu hatayı yaptım bilmiyorum.  
Lanet olsun o güne ve Bosch sileceğe. 

Önceki arabanın üzerinde 3.5 sene önce aldığım bosch silecekler vardı. Buraların sıcağında bile sorun çıkarmadı. 

Konuya ek yapayım, adaptörsüz doğrudan araca göre olanlardan almıştım. Ön ve arka olarak almıştım ama arka silecek o kadar iyi değildi, kısa zamanda gitti mesela. 

Ya üretim kalitesi değişti ya da sahte ürün vs var. 

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Ü.Emre Kartal yazdı:

Önceki arabanın üzerinde 3.5 sene önce aldığım bosch silecekler vardı. Buraların sıcağında bile sorun çıkarmadı. 

Konuya ek yapayım, adaptörsüz doğrudan araca göre olanlardan almıştım. Ön ve arka olarak almıştım ama arka silecek o kadar iyi değildi, kısa zamanda gitti mesela. 

Ya üretim kalitesi değişti ya da sahte ürün vs var. 

Benim aldığım da araca göre. 
adaptör falan takmadım. 
Daha çok lanet olsun o sileceğe 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...