İçeriğe Yönlendir

2000 Fiesta Yağmurlu Havalarda V Kayışına Su Gelmesi

Mahmut Tağar

Recommended Posts

Mahmut Tağar

Merhabalar arkadaşlar 2000 model fiesta aracımla artık tiksindiğim bir konuyu size açmak istiyorum; aracımla ne zaman yağmurlu havada dışarı çıksam araç anında v kayışına su alıp ötmeye başlıyor hatta anlık güç kesiyor, tahminimce kayış kayma yapıyor. Bende bu sorundan illallah ettim bir çözümü var mı fabrika çıkışı alt koruma yok yaptırabilir miyim düşüncelerinizi merak ediyorum.

Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal

Sorun su almsı değil, karış ce kasnaklarda. 

Düzgün parçalarla değişim yaptırın

Yorum bağlantısı
Mahmut Tağar
Ü.Emre Kartal yazdı:

Sorun su almsı değil, karış ce kasnaklarda. 

Düzgün parçalarla değişim yaptırın

Kayış daha 8 ay önce değişti zegen marka ile kötü bir marka olmadığını söylemişlerdi.

Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal
Mahmut Tağar yazdı:

Kayış daha 8 ay önce değişti zegen marka ile kötü bir marka olmadığını söylemişlerdi.

Hiç duymadım...

Sorun sadece kayış mı o da belirsiz. Gergisi, bilyalar vs... 

Bilindik bir marka ile değiştirin

Yorum bağlantısı
Mahmut Tağar
Ü.Emre Kartal yazdı:

Hiç duymadım...

Sorun sadece kayış mı o da belirsiz. Gergisi, bilyalar vs... 

Bilindik bir marka ile değiştirin

Hocam iyi de normalde ötmeyen kayış su gelince ötmeye başlıyor önemli olan suyu kesmek değil midir yanlış mı düşünüyorum?

Çağlar Bayur yazdı:

kayış gergisi ne durumda

O da değişti V kayışı ile birlikte.

Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal
Mahmut Tağar yazdı:

Hocam iyi de normalde ötmeyen kayış su gelince ötmeye başlıyor önemli olan suyu kesmek değil midir yanlış mı düşünüyorum?

Sağlıklı bir kayış ıslanınca, soğukta vs ötmez. 

Sizinki ötmeden de öte, sıyırıyor ki şarjı kesiyor. Bunun tek sebebi de kayış olmayabilir, gergi vs vs. 

Değişmesinden ziyade doğru ürünle, kaliteli bir şeyle değişmesi önemli. Yoksa yine aynı olur. 

Aracın üretiminde alt muhafaza yok ise demek ki su gelmesi bir sorun yaratmıyor. Bugüne kadar da yaratmamış olsa gerek ki kimse takmamış o araca bir şey :)

Bence siz çok vakit geçirmeden düzgün bir parça ile tekrar değişim yapın, diğer kısımları da kontrol ettirin

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu

Benim mondeoda da v kayıttan sonra bazen ötme oluyor güç kesiyor hissediyorum. Ustama sordum gerginlik ayarı iyi olmamıştır gel ayarlayalım dedi gidemedim.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...