Melih DURAN 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Selamlar şehir içi kısa mesafe kullanacağım 7-8dk yolum var sadece yılda 1 kez uzun yol yaparım onun harici hep şehir içi olacak kullanımım bundan dolayı dizel değil de benzinli bakıyorum ortalama 1.5 sene sonra satacağımdan binici değil de piyasası olan bana masraf açmayacak a dan b ye götürecek eski olmayan araç önerilerinizi bekliyorum iyi forumlar Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 saat önce Paylaş 8 saat önce 350 ye clio alın kalanı da yatırım yapın Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Çağlar Bayur yazdı: 350 ye clio alın kalanı da yatırım yapın Mantıklı, hem bı Clio parası kenara koyup bir Clio alarak 2 sene sonra ne kadar zarar ettiğini net görür . 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Hatchback ford koreli ve japonlara bakin. Ülkemizde sürücü kursundan çıkan bütün yeni ehliyetli hanimefendilerimizin favorileri. Özellikle Otomatik i20ler. Şuan piyasalari tepe noktalarinda inmiyorlarda. Yorum bağlantısı
İnan Çınar 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Sinan Akgöl yazdı: Hatchback ford koreli ve japonlara bakin. Ülkemizde sürücü kursundan çıkan bütün yeni ehliyetli hanimefendilerimizin favorileri. Özellikle Otomatik i20ler. Şuan piyasalari tepe noktalarinda inmiyorlarda. Aynı model yılı focustan fazla istiyorlar 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 5 saat önce Paylaş 5 saat önce İnan Çınar yazdı: Aynı model yılı focustan fazla istiyorlar Evet işte dediğim piyasasi olduğu için. Isteniyor ama asla inmiyor. 2000 model Jazz gibi. Mantıkli olani alinir 1.5 sene sonra gene satilir. Hanimlar Focusa bakmiyor malesef ehliyet aldiklari i20ler popüler. Şuan 3 5 model var bunun gibi hanimefendilerin gözdeleri. Yorum bağlantısı
Tamer Olcay Çiçek 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Otomatik olacaksa Mazda 3 manuel olacaksa focus diyorum Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Fiesta olabilir, ama temiz düzgünlerde biraz üst sınırda kalırsınız. 2013 üzeri olursa güzel olur, mümkünse 2014 sonrası esp olanlardan Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 saat önce Paylaş 2 saat önce İnan Çınar yazdı: Aynı model yılı focustan fazla istiyorlar piyasa rakamı hiçbir zaman teknik olarak belirlenmedi zaten Yorum bağlantısı
Recommended Posts