İçeriğe Yönlendir

650-700Bin TL Civarı Otomobil Önerisi

Melih DURAN

Recommended Posts

Melih DURAN

Selamlar şehir içi kısa mesafe kullanacağım 7-8dk yolum var sadece yılda 1 kez uzun yol yaparım onun harici hep şehir içi olacak kullanımım bundan dolayı dizel değil de benzinli bakıyorum ortalama 1.5 sene sonra satacağımdan binici değil de piyasası olan bana masraf açmayacak a dan b ye götürecek eski olmayan araç önerilerinizi bekliyorum iyi forumlar

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi
Çağlar Bayur yazdı:

350 ye clio alın kalanı da yatırım yapın

Mantıklı, hem bı Clio parası  kenara koyup bir Clio alarak   2 sene sonra ne kadar zarar ettiğini net görür . :)

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl

Hatchback ford koreli ve japonlara bakin. Ülkemizde sürücü kursundan çıkan bütün yeni ehliyetli hanimefendilerimizin favorileri. Özellikle Otomatik i20ler. Şuan piyasalari tepe noktalarinda inmiyorlarda. 

Yorum bağlantısı
İnan Çınar
Sinan Akgöl yazdı:

Hatchback ford koreli ve japonlara bakin. Ülkemizde sürücü kursundan çıkan bütün yeni ehliyetli hanimefendilerimizin favorileri. Özellikle Otomatik i20ler. Şuan piyasalari tepe noktalarinda inmiyorlarda. 

Aynı model yılı focustan fazla istiyorlar 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl
İnan Çınar yazdı:

Evet işte dediğim piyasasi olduğu için. Isteniyor ama asla inmiyor. 2000 model Jazz gibi. Mantıkli olani alinir 1.5 sene sonra gene satilir. Hanimlar Focusa bakmiyor malesef ehliyet aldiklari i20ler popüler. Şuan 3 5 model var bunun gibi hanimefendilerin gözdeleri.

Yorum bağlantısı
Tamer Olcay Çiçek

Otomatik olacaksa Mazda 3 manuel olacaksa focus diyorum 

Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal

Fiesta olabilir, ama temiz düzgünlerde biraz üst sınırda kalırsınız. 

2013 üzeri olursa güzel olur, mümkünse 2014 sonrası esp olanlardan

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
İnan Çınar yazdı:

piyasa rakamı hiçbir zaman teknik olarak belirlenmedi zaten 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...