Melih DURAN 25 Mart Paylaş 25 Mart Selamlar şehir içi kısa mesafe kullanacağım 7-8dk yolum var sadece yılda 1 kez uzun yol yaparım onun harici hep şehir içi olacak kullanımım bundan dolayı dizel değil de benzinli bakıyorum ortalama 1.5 sene sonra satacağımdan binici değil de piyasası olan bana masraf açmayacak a dan b ye götürecek eski olmayan araç önerilerinizi bekliyorum iyi forumlar Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 25 Mart Paylaş 25 Mart Çağlar Bayur yazdı: 350 ye clio alın kalanı da yatırım yapın Mantıklı, hem bı Clio parası kenara koyup bir Clio alarak 2 sene sonra ne kadar zarar ettiğini net görür . 1 4 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 25 Mart Paylaş 25 Mart Hatchback ford koreli ve japonlara bakin. Ülkemizde sürücü kursundan çıkan bütün yeni ehliyetli hanimefendilerimizin favorileri. Özellikle Otomatik i20ler. Şuan piyasalari tepe noktalarinda inmiyorlarda. Yorum bağlantısı
İnan Çınar 25 Mart Paylaş 25 Mart Sinan Akgöl yazdı: Hatchback ford koreli ve japonlara bakin. Ülkemizde sürücü kursundan çıkan bütün yeni ehliyetli hanimefendilerimizin favorileri. Özellikle Otomatik i20ler. Şuan piyasalari tepe noktalarinda inmiyorlarda. Aynı model yılı focustan fazla istiyorlar 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 25 Mart Paylaş 25 Mart İnan Çınar yazdı: Aynı model yılı focustan fazla istiyorlar Evet işte dediğim piyasasi olduğu için. Isteniyor ama asla inmiyor. 2000 model Jazz gibi. Mantıkli olani alinir 1.5 sene sonra gene satilir. Hanimlar Focusa bakmiyor malesef ehliyet aldiklari i20ler popüler. Şuan 3 5 model var bunun gibi hanimefendilerin gözdeleri. Yorum bağlantısı
Tamer Olcay Çiçek 25 Mart Paylaş 25 Mart Otomatik olacaksa Mazda 3 manuel olacaksa focus diyorum Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 25 Mart Paylaş 25 Mart Fiesta olabilir, ama temiz düzgünlerde biraz üst sınırda kalırsınız. 2013 üzeri olursa güzel olur, mümkünse 2014 sonrası esp olanlardan Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Mart Paylaş 25 Mart İnan Çınar yazdı: Aynı model yılı focustan fazla istiyorlar piyasa rakamı hiçbir zaman teknik olarak belirlenmedi zaten Yorum bağlantısı
İnan Çınar 26 Mart Paylaş 26 Mart (düzenlendi) Bir arkadaş geçen sene scenic aracını 600 küsur liraya satıp altın aldı. Altının fırladığı zaman geçen aylarda baktık aracın piyasası aynı ama altın aynı araçtan 2 tane alıyordu neredeyse. Vesile ile Çağlar abinin tavsiyesine istinaden 350 ye Clio alıp artan kısma altın yapıp seneye çok rahat yeni araca geçilir. 26 Mart tarihinde İnan Çınar tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Erkam Elma 26 Mart Paylaş 26 Mart Bu aralık biraz kritik tam 1 aydır bakındım yarın nasipse 800 e clio alıyorum neden bu kadar sürdü derseniz malesef bu rakmalarda olan arabalar fotolarda diri görünüyo ancak gerçekte sağı solu hep ezik vuruk çizik çıkıyo o da içime sinmedi. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren 26 Mart Paylaş 26 Mart Erkam Elma yazdı: Bu aralık biraz kritik Kesinlikle Yorum bağlantısı
Hakan Berk 26 Mart Paylaş 26 Mart (düzenlendi) İnan Çınar yazdı: Bir arkadaş geçen sene scenic aracını 600 küsur liraya satıp altın aldı. Altının fırladığı zaman geçen aylarda baktık aracın piyasası aynı ama altın aynı araçtan 2 tane alıyordu neredeyse. Vesile ile Çağlar abinin tavsiyesine istinaden 350 ye Clio alıp artan kısma altın yapıp seneye çok rahat yeni araca geçilir. Benzer bir durum Clio IV için yaşadım, bakmaya başladığımda 500-550 idi 2-3 ayda 800 lere dayanınca o kadar da değil diyip Volvo aldım. Zaten amacım uzun süre kullanmaktı. Ama altının bu kadar inmesi ile satıp yaz sonuna başka bir şey mi alsam demiyor değilim. O yüzden çok çok aciliyeti yok ise yatırım yapıp birkaç ay beklenebilir, veya hem Çağlar hem İnan hocamın dediği gibi yarısı ile araç alınıp diğer yarısı yatırılabilir. 26 Mart tarihinde Hakan Berk tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Celal Maraşlıoğlu 26 Mart Paylaş 26 Mart 2017 model Clio var babamda düşünürseniz goruselim Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 26 Mart Paylaş 26 Mart Ali Darbaz yazdı: 700 bine c3 var. Pazarlık araç başında olur. Kastamonu? Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 26 Mart Paylaş 26 Mart 700 civarina is gorur guzel arabalar var, Megane 3 Hb ya da Fluence Ford focus 2,5 Daha kucuk olsun derseniz otomatik olmasi sartiyla Hyundai i20 - Ford Fiesta bakilabilir. Yorum bağlantısı
Recommended Posts