İçeriğe Yönlendir

650-700Bin TL Civarı Otomobil Önerisi

Melih DURAN

Recommended Posts

Melih DURAN

Selamlar şehir içi kısa mesafe kullanacağım 7-8dk yolum var sadece yılda 1 kez uzun yol yaparım onun harici hep şehir içi olacak kullanımım bundan dolayı dizel değil de benzinli bakıyorum ortalama 1.5 sene sonra satacağımdan binici değil de piyasası olan bana masraf açmayacak a dan b ye götürecek eski olmayan araç önerilerinizi bekliyorum iyi forumlar

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

350 ye clio alın kalanı da yatırım yapın

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi
Çağlar Bayur yazdı:

350 ye clio alın kalanı da yatırım yapın

Mantıklı, hem bı Clio parası  kenara koyup bir Clio alarak   2 sene sonra ne kadar zarar ettiğini net görür . :)

• Beğen 1
  • Mutlu 4
Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl

Hatchback ford koreli ve japonlara bakin. Ülkemizde sürücü kursundan çıkan bütün yeni ehliyetli hanimefendilerimizin favorileri. Özellikle Otomatik i20ler. Şuan piyasalari tepe noktalarinda inmiyorlarda. 

Yorum bağlantısı
İnan Çınar
Sinan Akgöl yazdı:

Hatchback ford koreli ve japonlara bakin. Ülkemizde sürücü kursundan çıkan bütün yeni ehliyetli hanimefendilerimizin favorileri. Özellikle Otomatik i20ler. Şuan piyasalari tepe noktalarinda inmiyorlarda. 

Aynı model yılı focustan fazla istiyorlar 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl
İnan Çınar yazdı:

Evet işte dediğim piyasasi olduğu için. Isteniyor ama asla inmiyor. 2000 model Jazz gibi. Mantıkli olani alinir 1.5 sene sonra gene satilir. Hanimlar Focusa bakmiyor malesef ehliyet aldiklari i20ler popüler. Şuan 3 5 model var bunun gibi hanimefendilerin gözdeleri.

Yorum bağlantısı
Tamer Olcay Çiçek

Otomatik olacaksa Mazda 3 manuel olacaksa focus diyorum 

Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal

Fiesta olabilir, ama temiz düzgünlerde biraz üst sınırda kalırsınız. 

2013 üzeri olursa güzel olur, mümkünse 2014 sonrası esp olanlardan

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
İnan Çınar yazdı:

piyasa rakamı hiçbir zaman teknik olarak belirlenmedi zaten 

Yorum bağlantısı
Ayhan Asil

Fiesta

Yorum bağlantısı
İnan Çınar
(düzenlendi)

Bir arkadaş geçen sene scenic aracını 600  küsur liraya  satıp altın aldı. Altının fırladığı zaman geçen aylarda baktık aracın piyasası aynı ama altın aynı araçtan 2 tane alıyordu neredeyse. 

Vesile ile Çağlar abinin tavsiyesine istinaden 350 ye Clio alıp artan kısma altın yapıp seneye çok rahat yeni araca geçilir. 

tarihinde İnan Çınar tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Erkam Elma

Bu aralık biraz kritik tam 1 aydır bakındım yarın nasipse 800 e clio alıyorum neden bu kadar sürdü derseniz malesef bu rakmalarda olan arabalar fotolarda diri görünüyo ancak gerçekte sağı solu hep ezik vuruk çizik çıkıyo o da içime sinmedi.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

700 bine c3 var. Pazarlık araç başında olur. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren
Erkam Elma yazdı:

Bu aralık biraz kritik

Kesinlikle

Yorum bağlantısı
Hakan Berk
(düzenlendi)
İnan Çınar yazdı:

Bir arkadaş geçen sene scenic aracını 600  küsur liraya  satıp altın aldı. Altının fırladığı zaman geçen aylarda baktık aracın piyasası aynı ama altın aynı araçtan 2 tane alıyordu neredeyse. 

Vesile ile Çağlar abinin tavsiyesine istinaden 350 ye Clio alıp artan kısma altın yapıp seneye çok rahat yeni araca geçilir. 

Benzer bir durum Clio IV için yaşadım, bakmaya başladığımda 500-550 idi 2-3 ayda 800 lere dayanınca o kadar da değil diyip Volvo aldım. Zaten amacım uzun süre kullanmaktı. Ama altının bu kadar inmesi ile satıp yaz sonuna başka bir şey mi alsam demiyor değilim.

O yüzden çok çok aciliyeti yok ise yatırım yapıp birkaç ay beklenebilir, veya hem Çağlar hem İnan hocamın dediği gibi yarısı ile araç alınıp diğer yarısı yatırılabilir.

tarihinde Hakan Berk tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Celal Maraşlıoğlu

2017 model Clio var babamda düşünürseniz goruselim

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi
Ali Darbaz yazdı:

700 bine c3 var. Pazarlık araç başında olur. 

Kastamonu?

Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger

700 civarina is gorur guzel arabalar var,

Megane 3 Hb ya da Fluence

Ford focus 2,5 

Daha kucuk olsun derseniz otomatik olmasi sartiyla Hyundai i20 - Ford Fiesta bakilabilir. 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...