İçeriğe Yönlendir

Tesla Model Y Yazlık Lastik Tavsiyesi

Muhammed Lokman Tosun

Recommended Posts

Muhammed Lokman Tosun

Arkadaşlar merhaba, aracımın üzerinde gelen 255/45R19 ebatındaki Hankook yazlık lastikleri değiştirmek istiyorum, önerisi olan var mı?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Muhammed Lokman Tosun yazdı:

Arkadaşlar merhaba, aracımın üzerinde gelen 255/45R19 ebatındaki Hankook yazlık lastikleri değiştirmek istiyorum, önerisi olan var mı?

Ben 40 bin km ye geldim onlarla hiç çıkarmadan değiştirmeden. bu yazı da geçirip kışa girerken yazlık continental almayı planladım. 

Yorum bağlantısı
Muhammed Lokman Tosun
Mehmet Göktürk yazdı:

Ben 40 bin km ye geldim onlarla hiç çıkarmadan değiştirmeden. bu yazı da geçirip kışa girerken yazlık continental almayı planladım. 

Continental SportContact 7 vs. Michelin Pilot Sport 5 bu ikisinden hangisi hocam?

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

Continental SportContact 7 vs. Michelin Pilot Sport 5 bu ikisinden hangisi hocam?

mişeline gıcığım bilemedim. ikisi de güzeldir herhalde. hangisi ucuzsa onu al. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl

Conti. Michelin yumuşak hamursa ki yüksek oranda öyledir parca parça kopabilir bendekiler öyle olmuştu.

Yorum bağlantısı
Selim Bilgin

Benimkinin üstünde Conti geldi, memnundum genel olarak.

Kışlık Hankook aldım ondan da memnunum ama yazlıklarından genel bir şikayet vardı.

Yorum bağlantısı
Saim Ulaş Yılmaz

Önceki kasa P de Pirelli vardı onlar bu araca takılacak en iyi lastik(19 ölçüsü var mı bilmiyorum), ondan çok memnun kalmıştım.

Continental ile 5500 km yaptım. Yağış, arkadan çekiş, rejen ve anlık tork birleşince zayıf kalıyor. Diğer şartlarda gayet iyi.

Bu koşullar birleşince iyi olan lastik var mı ? Sanmıyorum.

Conti şikayetleri genelde içten yanmalı araçlara alışan, anlık tork gaz pedalı ilişkisini çözemeyenlerden geliyor.

Sport contact testlerde en iyi iki-üç lastik arasına giriyor.

Yorum bağlantısı
Cem Dilmen

İkisi de premium ve kaliteli lastikler. Eğer konfor ve sessizlik sizin için önemli ise michelin çok değil ama 1 tık daha önde olacaktır. Bununla birlikte conti ortalama 1 yıl daha uzun ömürlüdür. 

Ona göre tercihinizi yapabilirsiniz Muhammet Bey. 

Yorum bağlantısı
Selim Bilgin

Bana da garip bir şekilde Hankook kışlıklar yazlık Contilerden iyi gibi geldi ama hava soğuk olması mı bias yaptı bilmiyorum.

Bu aralar yazlığa geçerim tekrar bakacağım.

Bence bu arabaya daha kalın yanak lazım bu arada, eski enerjim olsa denerdim farklı ebat vs

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Halit Demir

Michelin aşırı yumuşak hersey batıyor çakıl taşı bile batmış orda kalmış tornavıda ile çıkardık

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Selim Bilgin yazdı:

Hankook kışlıklar yazlık Contilerden

ikisi de patlamayan taban mı 

Yorum bağlantısı
Selim Bilgin
Çağlar Bayur yazdı:

ikisi de patlamayan taban mı 

Singerli. Patlar mı bilmiyorum.

RF yazmıyor.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

üstünde yürümüyor ama inmiyor gibi jelli ise conti konforu bozuyor

Yorum bağlantısı
Saim Ulaş Yılmaz
Selim Bilgin yazdı:

Bana da garip bir şekilde Hankook kışlıklar yazlık Contilerden iyi gibi geldi ama hava soğuk olması mı bias yaptı bilmiyorum.

Bu aralar yazlığa geçerim tekrar bakacağım.

Bence bu arabaya daha kalın yanak lazım bu arada, eski enerjim olsa denerdim farklı ebat vs

Garanti cıss

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Çağlar Bayur yazdı:

üstünde yürümüyor ama inmiyor gibi jelli ise conti konforu bozuyor

Yok direk iniyor en ucuzu

Konfor lastik havası 42 ve süspansiyon koymadıkları için

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Selim Bilgin
Mehmet Göktürk yazdı:

Konfor lastik havası 42 ve süspansiyon koymadıkları için

Doğru, süspansiyonu da olsa güzel araba aslında.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...