Muhammed Lokman Tosun 25 Mart Paylaş 25 Mart Arkadaşlar merhaba, aracımın üzerinde gelen 255/45R19 ebatındaki Hankook yazlık lastikleri değiştirmek istiyorum, önerisi olan var mı? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 25 Mart Paylaş 25 Mart Muhammed Lokman Tosun yazdı: Arkadaşlar merhaba, aracımın üzerinde gelen 255/45R19 ebatındaki Hankook yazlık lastikleri değiştirmek istiyorum, önerisi olan var mı? Ben 40 bin km ye geldim onlarla hiç çıkarmadan değiştirmeden. bu yazı da geçirip kışa girerken yazlık continental almayı planladım. Yorum bağlantısı
Muhammed Lokman Tosun 25 Mart Yazar Paylaş 25 Mart Mehmet Göktürk yazdı: Ben 40 bin km ye geldim onlarla hiç çıkarmadan değiştirmeden. bu yazı da geçirip kışa girerken yazlık continental almayı planladım. Continental SportContact 7 vs. Michelin Pilot Sport 5 bu ikisinden hangisi hocam? Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 25 Mart Paylaş 25 Mart Muhammed Lokman Tosun yazdı: Continental SportContact 7 vs. Michelin Pilot Sport 5 bu ikisinden hangisi hocam? mişeline gıcığım bilemedim. ikisi de güzeldir herhalde. hangisi ucuzsa onu al. 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 25 Mart Paylaş 25 Mart Conti. Michelin yumuşak hamursa ki yüksek oranda öyledir parca parça kopabilir bendekiler öyle olmuştu. Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 25 Mart Paylaş 25 Mart Benimkinin üstünde Conti geldi, memnundum genel olarak. Kışlık Hankook aldım ondan da memnunum ama yazlıklarından genel bir şikayet vardı. Yorum bağlantısı
Saim Ulaş Yılmaz 26 Mart Paylaş 26 Mart Önceki kasa P de Pirelli vardı onlar bu araca takılacak en iyi lastik(19 ölçüsü var mı bilmiyorum), ondan çok memnun kalmıştım. Continental ile 5500 km yaptım. Yağış, arkadan çekiş, rejen ve anlık tork birleşince zayıf kalıyor. Diğer şartlarda gayet iyi. Bu koşullar birleşince iyi olan lastik var mı ? Sanmıyorum. Conti şikayetleri genelde içten yanmalı araçlara alışan, anlık tork gaz pedalı ilişkisini çözemeyenlerden geliyor. Sport contact testlerde en iyi iki-üç lastik arasına giriyor. Yorum bağlantısı
Cem Dilmen 26 Mart Paylaş 26 Mart İkisi de premium ve kaliteli lastikler. Eğer konfor ve sessizlik sizin için önemli ise michelin çok değil ama 1 tık daha önde olacaktır. Bununla birlikte conti ortalama 1 yıl daha uzun ömürlüdür. Ona göre tercihinizi yapabilirsiniz Muhammet Bey. Muhammed Lokman Tosun yazdı: Arkadaşlar merhaba, aracımın üzerinde gelen 255/45R19 ebatındaki Hankook yazlık lastikleri değiştirmek istiyorum, önerisi olan var mı? Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 26 Mart Paylaş 26 Mart Bana da garip bir şekilde Hankook kışlıklar yazlık Contilerden iyi gibi geldi ama hava soğuk olması mı bias yaptı bilmiyorum. Bu aralar yazlığa geçerim tekrar bakacağım. Bence bu arabaya daha kalın yanak lazım bu arada, eski enerjim olsa denerdim farklı ebat vs 2 Yorum bağlantısı
Halit Demir 26 Mart Paylaş 26 Mart Michelin aşırı yumuşak hersey batıyor çakıl taşı bile batmış orda kalmış tornavıda ile çıkardık Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Mart Paylaş 26 Mart Selim Bilgin yazdı: Hankook kışlıklar yazlık Contilerden ikisi de patlamayan taban mı Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 26 Mart Paylaş 26 Mart Çağlar Bayur yazdı: ikisi de patlamayan taban mı Singerli. Patlar mı bilmiyorum. RF yazmıyor. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Mart Paylaş 26 Mart üstünde yürümüyor ama inmiyor gibi jelli ise conti konforu bozuyor Yorum bağlantısı
Saim Ulaş Yılmaz 26 Mart Paylaş 26 Mart Selim Bilgin yazdı: Bana da garip bir şekilde Hankook kışlıklar yazlık Contilerden iyi gibi geldi ama hava soğuk olması mı bias yaptı bilmiyorum. Bu aralar yazlığa geçerim tekrar bakacağım. Bence bu arabaya daha kalın yanak lazım bu arada, eski enerjim olsa denerdim farklı ebat vs Garanti cıss 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 26 Mart Paylaş 26 Mart Çağlar Bayur yazdı: üstünde yürümüyor ama inmiyor gibi jelli ise conti konforu bozuyor Yok direk iniyor en ucuzu Konfor lastik havası 42 ve süspansiyon koymadıkları için 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 27 Mart Paylaş 27 Mart Mehmet Göktürk yazdı: Konfor lastik havası 42 ve süspansiyon koymadıkları için Doğru, süspansiyonu da olsa güzel araba aslında. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts