Muhammed Lokman Tosun 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Arkadaşlar merhaba, aracımın üzerinde gelen 255/45R19 ebatındaki Hankook yazlık lastikleri değiştirmek istiyorum, önerisi olan var mı? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Muhammed Lokman Tosun yazdı: Arkadaşlar merhaba, aracımın üzerinde gelen 255/45R19 ebatındaki Hankook yazlık lastikleri değiştirmek istiyorum, önerisi olan var mı? Ben 40 bin km ye geldim onlarla hiç çıkarmadan değiştirmeden. bu yazı da geçirip kışa girerken yazlık continental almayı planladım. Yorum bağlantısı
Muhammed Lokman Tosun 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Ben 40 bin km ye geldim onlarla hiç çıkarmadan değiştirmeden. bu yazı da geçirip kışa girerken yazlık continental almayı planladım. Continental SportContact 7 vs. Michelin Pilot Sport 5 bu ikisinden hangisi hocam? Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Muhammed Lokman Tosun yazdı: Continental SportContact 7 vs. Michelin Pilot Sport 5 bu ikisinden hangisi hocam? mişeline gıcığım bilemedim. ikisi de güzeldir herhalde. hangisi ucuzsa onu al. Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Conti. Michelin yumuşak hamursa ki yüksek oranda öyledir parca parça kopabilir bendekiler öyle olmuştu. Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 11 dakika önce Paylaş 11 dakika önce Benimkinin üstünde Conti geldi, memnundum genel olarak. Kışlık Hankook aldım ondan da memnunum ama yazlıklarından genel bir şikayet vardı. Yorum bağlantısı
Recommended Posts