İçeriğe Yönlendir

Fiesta VI Bakım

Ali Akgül

Recommended Posts

Ali Akgül

Arkadaşlar, 2015 model  Fiesta 1,25 benzinli aracımın her sene hava/benzin/polen/yağ filtresi dışında bakım anlamında bir değişikliği olmadı.  Aracım henüz 45.000 km'de. Km'den  değil ama yaştan dolayı  işçilik gerektiren ve önemli parçalarını yetkili serviste,  işçilik gerektirmeyen ve zorunlu olmayan kısımları filtreleri vs yetkili servis fiyatları nedeniyle dışarda yaptırmayı düşünüyorum. Tecrübelerinize binaen bana ağır bakımda özellikle orjinal parça ile yetkili serviste hangi parçaları değiştirmemi tavsiye edersiniz?

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

Ne güzel araba. Triger, v kayışı, duruma göre devir daim pompası, fren hidrolik, 5w 30 yağ, hava ve yağ filtresi, motor soğutma sıvısı değişmeli. Yetkili servis daha iyi olur ama pahalı doğal olarak. Yaş indirimi falan işe ücret düşebilir.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İnan Çınar

Km den değil ama yaştan dolayı triger seti mutlaka değişmeli.

Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar
(düzenlendi)
Evren Erakçora yazdı:

Ne güzel araba. Triger, v kayışı, duruma göre devir daim pompası, fren hidrolik, 5w 30 yağ, hava ve yağ filtresi, motor soğutma sıvısı değişmeli. Yetkili servis daha iyi olur ama pahalı doğal olarak. Yaş indirimi falan işe ücret düşebilir.

Yetkili en az 50bin ister trigere, 2017 1.5tdci için 70bin dedi.

tarihinde Mustafa Yanar tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Muhammet Ergün

geçen sene triger devir daim radyatör v kayışı 16k ya değiştirmiştim.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...