Ali Akgül Perşembe 08:07 Paylaş Perşembe 08:07 Arkadaşlar, 2015 model Fiesta 1,25 benzinli aracımın her sene hava/benzin/polen/yağ filtresi dışında bakım anlamında bir değişikliği olmadı. Aracım henüz 45.000 km'de. Km'den değil ama yaştan dolayı işçilik gerektiren ve önemli parçalarını yetkili serviste, işçilik gerektirmeyen ve zorunlu olmayan kısımları filtreleri vs yetkili servis fiyatları nedeniyle dışarda yaptırmayı düşünüyorum. Tecrübelerinize binaen bana ağır bakımda özellikle orjinal parça ile yetkili serviste hangi parçaları değiştirmemi tavsiye edersiniz? Yorum bağlantısı
Evren Erakçora Perşembe 08:25 Paylaş Perşembe 08:25 Ne güzel araba. Triger, v kayışı, duruma göre devir daim pompası, fren hidrolik, 5w 30 yağ, hava ve yağ filtresi, motor soğutma sıvısı değişmeli. Yetkili servis daha iyi olur ama pahalı doğal olarak. Yaş indirimi falan işe ücret düşebilir. 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar Perşembe 09:34 Paylaş Perşembe 09:34 Km den değil ama yaştan dolayı triger seti mutlaka değişmeli. Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar Perşembe 10:04 Paylaş Perşembe 10:04 (düzenlendi) Evren Erakçora yazdı: Ne güzel araba. Triger, v kayışı, duruma göre devir daim pompası, fren hidrolik, 5w 30 yağ, hava ve yağ filtresi, motor soğutma sıvısı değişmeli. Yetkili servis daha iyi olur ama pahalı doğal olarak. Yaş indirimi falan işe ücret düşebilir. Yetkili en az 50bin ister trigere, 2017 1.5tdci için 70bin dedi. Perşembe 10:05 tarihinde Mustafa Yanar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Muhammet Ergün Dün saat 06:50 Paylaş Dün saat 06:50 geçen sene triger devir daim radyatör v kayışı 16k ya değiştirmiştim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts