Emre Şimşek 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce Elektrikli araç sayesinde epey sosyalleşiyoruz:) Bugün Vw’lerin arasında kaldık. Id buzz çok tatlı duruyordu ama sahibini gözüm tutmadığı için sohbet etmedik. Id4 sahibi şarjı başlatamamış yardım istedi onu hallettik, ikramlar muhabbetler derken bizim şarj 80’i geçivermiş. Vedalaşıp ayrıldık. Ben hep yarım saatlik şarj ediyorum onu fark ettim. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Emre Şimşek yazdı: Ben hep yarım saatlik şarj ediyorum literatüre girer bu 1 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Şu ıd buzzlar çok güzel tam benim aradığım özellikleri barındırıyor ama menzili çok değil bildiğim kadarıyla. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mehmet Yeter yazdı: Şu ıd buzzlar çok güzel tam benim aradığım özellikleri barındırıyor ama menzili çok değil bildiğim kadarıyla. uzun menzillisi var da pahalı. 86KWH - 487KM 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Evet hocam, ikinci el fiyatları sıfır elektriklilerin üstünde. Ancak araç mpv sınıfının sunabileceği her şeyi veriyor beni çeken de burası. Tabi o parayı vermek zor benim için. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 1 saat önce Paylaş 1 saat önce https://ticariarac.vw.com.tr/fiyat-listesi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts