İçeriğe Yönlendir

TOGG T10X Tecrübelerim

Emre Şimşek
Çözüme git Emre Şimşek tarafından,

Recommended Posts

Çağlar Bayur
Sani Gerşon yazdı:

Elektrikli bir araçta bu kadar servis ihtiyacı nedendir peki?

x  mühendisliğinin titanic gibi batması

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
Serkan Maden yazdı:

Ülkece zarara ortağız açsınlar her yere servis mağdur etmesinler insanları.

Çağlar Bayur yazdı:

x  mühendisliğinin titanic gibi batması

Yerli ve milli?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek
Sani Gerşon yazdı:

Elektrikli bir araçta bu kadar servis ihtiyacı nedendir peki?

Sıfırdan üretime başlamış bir marka, her şeyiyle özgün bir tasarım ve çok satıyor.

Muhtemelen siyasi nedenlerden dolayı erkenden sahaya sürüldü. Şimdi de bu sebeplerle servis ihtiyacı oluyor.

Her araç sorunlu değil. Ama çözülemeyen yazılımsal problemler halen var. 

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
(düzenlendi)

Servisler periyodik bakımdan mı arızalardan mı yoğunluk yaşıyor? Periyodik bakımda neler yapılıyor? "Ben çok memnunum" ile "beş para etmez "görüşü mağdur olunacak bir arızaya mı bakıyor?

tarihinde Köksal Yılmaz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan

Servisler "arızalardan" veya "hasarlardan" kaynaklı yoğun

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Köksal Yılmaz yazdı:

Servisler periyodik bakımdan mı arızalardan mı yoğunluk yaşıyor? Periyodik bakımda neler yapılıyor? "Ben çok memnunum" ile "beş para etmez "görüşü mağdur olunacak bir arızaya mı bakıyor?

Bakım değildir. bakım yapılacak bir şey yok. 

Arıza her araçta var, sosyal medyaya göre stelantisler ço karıza yapıyor, bir tane boykot resmi var dolanıp duruyor. Ama forumun yarısında da stelantis var. Kimse şikayet etmiyor. 

Togg da böyledir, gruplarda sorunlar konuşulduğu için hepsi sorunluymuş imajı oluşuyor. 

Bir çok müşterimde var, sürekli geri dönüş alıyorum, şikayet eden yok hiç. 

• Beğen 1
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek
Servet Aydın yazdı:

Benim kapı boş . Alırım onarıma :keyifli:

Şarjı dolu veririm boş alırım, aksini kabul etmem

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
Emre Şimşek yazdı:

Muhtemelen siyasi nedenlerden dolayı erkenden sahaya sürüldü. Şimdi de bu sebeplerle servis ihtiyacı oluyor.

Ama marka için bu çok kötü bir algı. Düşünsenize, Togg almak için (krediyi çıktıktan sonra) 1.5mn para bağlayacağım ve -acaba arıza yapar da araçsız kalır mıyım- diye bir düşüncede olacağım. Bana mantıklı gelmiyor.

Çok acil bir biçimde bu işi çözmeleri lazım. Bir Mercedes, Ford ya da Toyota olsunlar demiyorum ama, arızalardan bağımsız ya da çok hızlı bir servis süreci yürütmeleri lazım ki, insanların tercih sebebi olmaya devam edebilsinler. Sonuçta unutmayalım, lokal bir marka ve üretip sattığı araçların %99.9'u ülkemizde.

Bu arada, birebir tecrübem yok araçla ama youtuber'lardan öğrendiğim, marka çok fazla geri dönüşe önem veriyormuş. Her bir güncellemede gerçekten önceki GUI problemleri veya işlevsellikleri düzeltiyorlarmış.

• Beğen 1
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

tost makinesi bile bozulabilir yani servis ihtiyacı yok demek zaten çok amatörce bir araba için, tam tersine artık alışılmışın dışında kalifiye persnel ve  ilk yatırımı misli yüksek servis ihtiyacı var

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek
Mehmet Ozyurek yazdı:

T10F + kredi çok çekiyor beni. 

Emmi bizim poliçedeki ikame araç arızaları kapsıyor mu?

F güzel bence de. Az bekle iyice otursun diyeceğim ama bu yanlış bir yönlendirme de olabilir. Fiyatı uçup gidebilir.

Yorum bağlantısı
Fatih Uzun

Togg iyi sattış yaptı, çok fazla görüyorum çevremde,zamanla oturacaktır,ben Toyota nın ilk 10bin bakımına Anadolu yakasındaki servisleri aradığımda en erken 12 gün sonrasına yer bulabilmiştim.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Emre Şimşek yazdı:

Emmi bizim poliçedeki ikame araç arızaları kapsıyor mu?

Yok vermez, arıza süresine göre togg dan istemen gerekir. 

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
Fatih Uzun yazdı:

Toyota nın ilk 10bin bakımına Anadolu yakasındaki servisleri aradığımda en erken 12 gün sonrasına yer bulabilmiştim.

Toyota İstanbul'da servis kapadı ve yenisi açılmıyor. Servisler felaket yoğun çalışıyor. Eyüp'teki KAR ile çalışıyorum, gün içinde iğne atsanız yere düşmez.

Çok çok acil servis açmaları gerekiyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...