Ü.Emre Kartal 11 Ağustos Paylaş 11 Ağustos Emre Şimşek yazdı: 2 gün önce başıma gelen.. x’e de attım ceza yazarlar umarım https://x.com/cengiskh4n/status/2087058606944403876?s=46 Amaç ne acaba onu da anlamadım, yani yolda araba yok önü açık vs Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce 13131 km yapmışım. 5 ay için biraz fazla geldi bana. Sakin kullanırsam epey az yakıyor. Asılırsam 20-25 tüketiyor ama iyi gidiyor namıssız. Tam durmadan vites değişimi yapılmıyor diye şikayet ediyordum grupta. Meğerse düğmenin 2 kademeli olduğunu ve tam durmadan da işlediğini unutmuşum. Kibar kibar basınca tam durmadan vites değişmiyor ama vites seçiciyi 2. kademeye getirirsem pratik bir şekilde vites D’den R’ye; R’den D’ye direkt geçiyormuş 😅 Şarj istasyonumu trifazeye çevirmek için elektrikçiden haber bekliyorum. Her şeyi kitabına göre yaptıracağım inşallah. Dün akşam Fethiye’den dönerken 16.0 yakalamışım çok kasmadan hem de. Güzel değer. Klima kapalıydı ama açsam 17’yi bulmazdı yine. Hava serindi çünkü. Son 600 km ortalamam 17,5 kW 4 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Emre Şimşek yazdı: 13131 km yapmışım ekran kapanma açılma oldu mu hiç Yorum bağlantısı
Recommended Posts