Çağrı Alaf 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Mazda sürücü odaklı araçlar üretmeye devam ediyor ama şu elektrik hibrit muhabbettinde sanki yerini tam olarak belirleyemedi gibi hissediyorum Bence doğru hissediyorsun abi hala çok sağlıklı içten yanmalı motorları var ama elektrikliye de giremediler. Hybrid konusunda da güvenmiyordum am Toyota hisse ortaklığından doğan bir yardımlaşma varmış orada da. O biraz güven veriyor. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce Bu adamın babası halen 2004 Alfa Romeo kullanıyor. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Ali Darbaz yazdı: Bu adamın babası halen 2004 Alfa Romeo kullanıyor. kıbrıs’tan mezunmuş ben de desem neden makinelerle ilgisi yok kıbrıs’tan mezunmuş ben de desem neden makinelerle ilgisi yok Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Güzel araba kullanıyor bu arkadaş. Eski renoculardan Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce Sinan alt devri ölü diyordu, klimayı kapatmam lazım diyor. Haklıymış. Benim arabadan daha düşük torku var alt devirde. 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Nasıl 1.6 motor bu ya, 1.4 motordan zayıf. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce Evren Erakçora yazdı: Nasıl 1.6 motor bu ya, 1.4 motordan zayıf. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Evren Erakçora yazdı: Nasıl 1.6 motor bu ya, 1.4 motordan zayıf. çift bujiymiş. Kıvılcımla verim artsaydı ohooo bana hep abartılan bir marka olarak gelmiştir. Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: bana hep abartılan bir marka olarak gelmiştir. Keşke sana 1.8tbi 159 kullandirabilseydim ama virajli yolda. Alt takim salincaklar vs mühendislik akar paçalardan iyi lastikle iyi asfaltta tam bir sürüş zevki. Bmw gibi surucu odakli marka gibi dusun. 1.6 twinspark citcit buji işte. Ayrica bir hybrid hikayesi. 2017 model Toyota RAV4 Hybrid 2.5L, 765.782 mil (1.232.406 km) kullanımda. Orijinal motor ve şanzıman. Hibrit batarya fanı/filtresi her yıl temizlenmiş. Hibrit batarya yaklaşık 500.000 milde (804.672 km) değiştirilmiş. Yağ değişimi her 5.000 milde (8.046 km), şanzıman yağı ise her 60.000 milde (96.560 km) yapılmış. 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Sinan Akgöl yazdı: Keşke sana 1.8tbi 159 kullandirabilseydim ama virajli yolda. Alt takim salincaklar vs mühendislik akar paçalardan iyi lastikle iyi asfaltta tam bir sürüş zevki. Bmw gibi surucu odakli marka gibi dusun. 1.6 twinspark citcit buji işte. Ayrica bir hybrid hikayesi. 2017 model Toyota RAV4 Hybrid 2.5L, 765.782 mil (1.232.406 km) kullanımda. Orijinal motor ve şanzıman. Hibrit batarya fanı/filtresi her yıl temizlenmiş. Hibrit batarya yaklaşık 500.000 milde (804.672 km) değiştirilmiş. Yağ değişimi her 5.000 milde (8.046 km), şanzıman yağı ise her 60.000 milde (96.560 km) yapılmış. güzel. Milyon km için boya fazla temiz ama olsun. Severiz sürekli uzun yolda batarya sabit seviyede kaldığı için ömrü de çok uzun oluyor Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: güzel. Milyon km için boya fazla temiz ama olsun. Severiz sürekli uzun yolda batarya sabit seviyede kaldığı için ömrü de çok uzun oluyor Kapalı garaj arabası dedikleri. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 saat önce Paylaş 1 saat önce hayatında şişli yokuşu çıkmamış arabada milyon km normal Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: çift bujiymiş. Çift maliyet. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts