Mustafa Resül Kara Dün saat 11:00 Paylaş Dün saat 11:00 Ali Darbaz yazdı: Allaha şükür evimizi aldık geriye sadece oturaklı bir araba yıllarca binebileceğimiz bir şey almak kaldı Beğendiğiniz bir yerden küçük de olsa yazlık almak güzel olmaz mıydı? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 11:05 Yazar Paylaş Dün saat 11:05 Mustafa Resül Kara yazdı: Beğendiğiniz bir yerden küçük de olsa yazlık almak güzel olmaz mıydı? O işi babama bıraktım 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan Dün saat 11:20 Paylaş Dün saat 11:20 Rifat Şeker yazdı: hisse Hisseyi iyi seçmek lazım, İyi seçilmezse bezdirir Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl Dün saat 11:27 Paylaş Dün saat 11:27 Ben demistim Cruze a oem parça bakiyor diye. Parça listesine 10 güne c3 n12 eklenir. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Dün saat 13:15 Paylaş Dün saat 13:15 Murat Sahın yazdı: yani gidip hibrit corolla almak ve 10 yılda bunun arızasına harcanabilecek para ile…. Yani “sıfır” yazabilirdin yaa. Parmaklarına yazık Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 13:17 Yazar Paylaş Dün saat 13:17 Sinan Akgöl yazdı: Ben demistim Cruze a oem parça bakiyor diye. Parça listesine 10 güne c3 n12 eklenir. Biz yarın yeniden direksiyon derslerine başlıyoruz hanımla 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl Dün saat 13:21 Paylaş Dün saat 13:21 Ali Darbaz yazdı: Biz yarın yeniden direksiyon derslerine başlıyoruz hanımla Haydi maşallah yengeyi darlama yok 2000deviri gecince bi tik cek ayagini manuele al 3 e at yok dur vanos acti gaz cek diye. Alsın senden kullansın mis. Yorum bağlantısı
Murat Sahın Dün saat 13:35 Paylaş Dün saat 13:35 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Yani “sıfır” yazabilirdin yaa. Parmaklarına yazık Sıfır olamaz sanırım Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Dün saat 13:56 Paylaş Dün saat 13:56 Murat Sahın yazdı: Sıfır olamaz sanırım Üstüne para bile bırakır 10 sene hibrit için en fazla z rot değişimi falan olur yani Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf Dün saat 14:11 Paylaş Dün saat 14:11 Ali Darbaz yazdı: Chr çok şekil ve küçük. Tam benim gibi bir istanbul beyfendisi bir centilmene göre. Şanzımansız ve 1.8 litre hybrid. Nasıl sence Formülü verirken aklımdaki araç oydu. Az şekillisi var Corolla ama kombinasyon müthiş. İsterse bataryasını sök at öylece bin motor yine taksiye versen öf demeyecek cinsten. Bataryası geçene kadar ettirdiği kâr da cabası. 15 senelik Camry’ler görüyorum. Hybrid, yine de kalkışta bataryadan kalkıyor bir nebze de olsa yakıta katkı sağlar. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Dün saat 14:29 Paylaş Dün saat 14:29 Çağrı Alaf yazdı: İsterse bataryasını sök at öylece bin motor nasıl çalışacak? Marş motoru yok Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf Dün saat 14:57 Paylaş Dün saat 14:57 Tansu Kalafatoğlu yazdı: motor nasıl çalışacak? Marş motoru yok Lafın gelişi o tabi. Artık motoru çalıştıracak kadar bile şarj tutmama seviyesine belki 10-15 senede gelir. Sonra batarya revizyonu. Akla EV'de olduğu gibi uçuk rakamlar gelmesin. Bi ağır bakım parası. İleride işi gücü oturtursak böyle çözümlere gitmek istiyorum. Belki Mazda CX-70 PHEV. Toyota gibi az yakmaz ama yine tasarruf da ettirir şekli de yerinde. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Mazda sürücü odaklı araçlar üretmeye devam ediyor ama şu elektrik hibrit muhabbettinde sanki yerini tam olarak belirleyemedi gibi hissediyorum Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 9 saat önce Paylaş 9 saat önce bir de Türkiye’de şöyle bi kafa var. Kendini aklamak için şöyle düşünüyor: “abi zaten 5 sene sonra satıyorsun, o sürede arıza ihtimali düşük. Garanti de var. Öyle uzun düşünmenim manası yok. Dayanıklılık falan sorun değil” 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: bir de Türkiye’de şöyle bi kafa var. Kendini aklamak için şöyle düşünüyor: “abi zaten 5 sene sonra satıyorsun, o sürede arıza ihtimali düşük. Garanti de var. Öyle uzun düşünmenim manası yok. Dayanıklılık falan sorun değil” Bunlar eşlerine de “nasıl olsa çarpacak” diye ucuz araba alır. O eşin çarptığı diğer aracı düşünmez..empati yoksunudur. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Bunlar eşlerine de “nasıl olsa çarpacak” diye ucuz araba alır. O eşin çarptığı diğer aracı düşünmez..empati yoksunudur. eşine çarpan diğer arabayı nasıl düşüneceğiz hocam. Eşimi düşünsem önce? Ucuz arabada ya hani. Bişe oldu mu diye karşı araba pahalı ve ucuza çarpınca nasıl empati kuracağım tam anlamadım Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: eşine çarpan diğer arabayı nasıl düşüneceğiz hocam. Eşimi düşünsem önce? Ucuz arabada ya hani. Bişe oldu mu diye karşı araba pahalı ve ucuza çarpınca nasıl empati kuracağım tam anlamadım Öyle çarpmak değil. Dan dun vurmaktan bahsediyorum. arabadan bile inmezler ne oldu diye bakmaya. Aynı kafa. Doğru dürüst eğitim aldırıp tam öğrenmeden kamikaze sokağa salmayarak anlayabilirsin. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Öyle çarpmak değil. Dan dun vurmaktan bahsediyorum. arabadan bile inmezler ne oldu diye bakmaya. Aynı kafa. Doğru dürüst eğitim aldırıp tam öğrenmeden kamikaze sokağa salmayarak anlayabilirsin. yani olabilir. Ama yaralanmalı ve ölümlü kazalarda erkekler oransal olarak ciddi önde 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: yani olabilir. Ama yaralanmalı ve ölümlü kazalarda erkekler oransal olarak ciddi önde Sayı yüksek. Yapılan km yüksek. Oranlayıp bakmalı. Pimapen montajından dönen kadın usta az tabi. ( ingilterede milletvekili seçildi bi konuşma yaptı gerçekten duygulandırıcıydı) 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Bunlar eşlerine de “nasıl olsa çarpacak” diye ucuz araba alır. O eşin çarptığı diğer aracı düşünmez..empati yoksunudur. Araba yanaştırırken 3. 4. denemede aynı direksiyon hareketleriyle farklı sonuç bekleyenlere hastayım bende. Geri geri yanaşırken teyp kapatan sürücü bizden değildir 2 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 6 saat önce Yazar Paylaş 6 saat önce İlkay Başaran yazdı: Araba yanaştırırken 3. 4. denemede aynı direksiyon hareketleriyle farklı sonuç bekleyenlere hastayım bende. Geri geri yanaşırken teyp kapatan sürücü bizden değildir kapatırım 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Ali Darbaz yazdı: kapatırım Sen konu dışısın. Araba kullanırken 4 ekrandan veri takibi, allahtan önüne ani birşey çıkmıyor, milletin dikkatiyle idare ediyorsun. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 6 saat önce Paylaş 6 saat önce İlkay Başaran yazdı: Araba yanaştırırken 3. 4. denemede aynı direksiyon hareketleriyle farklı sonuç bekleyenlere hastayım bende. Geri geri yanaşırken teyp kapatan sürücü bizden değildir Bunun diğer versiyonu, yanaşmayı becerememesine rağmen müzik son ses. diğeri de direksiyonla savaşanlar. Direksiyonu bırakınca kendi kendine topladığını hala fark edememiş kişi, araba sürmemeli. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bunun diğer versiyonu, yanaşmayı becerememesine rağmen müzik son ses. diğeri de direksiyonla savaşanlar. Direksiyonu bırakınca kendi kendine topladığını hala fark edememiş kişi, araba sürmemeli. Direksiyonu elinin ayasıyla en soldan en sağa çeviren pembe gömlekliler Her arabada toplamaz 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Direksiyonu elinin ayasıyla en soldan en sağa çeviren pembe gömlekliler Her arabada toplamaz land mı? 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts