Ü.Emre Kartal Perşembe 16:56 Paylaş Perşembe 16:56 Merhaba herkese, Belki takip edenler olmuştur, bir süredir hep acaba arabamı değiştirsem mi, değiştirmesem mi şeklinde kararsızlığım vardı. Bu kararsızlık yerini geçtiğimiz hafta da benzinli mi elektrikli mi sorusuna evrildi. Sonuç olarak; 1.5 dizel fiestam ile birkaç güne yollarımız ayrılıyor, süreç kesinleşti. Hemen kesinleşince zaten belirlediğim için hedefi doğrudan çalışmaya başladım. Bugün itibari ile de E-C3 Aircross uzun menzilli için anlaştık. Umarım menzil ve diğer konularda üzmez 15 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Perşembe 16:57 Paylaş Perşembe 16:57 Hayırlı olsun güle güle kullanın yorumlarınız elektrikli kullanan arkadaşlarımız gibi değerli olacak. 1 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal Perşembe 17:02 Yazar Paylaş Perşembe 17:02 Mehmet Yeter yazdı: Hayırlı olsun güle güle kullanın yorumlarınız elektrikli kullanan arkadaşlarımız gibi değerli olacak. Çok teşekkürler 🙂 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Perşembe 17:12 Paylaş Perşembe 17:12 e-c3 te yol bilgisayarı var mıincelediiniz mi Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal Perşembe 17:16 Yazar Paylaş Perşembe 17:16 (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: e-c3 te yol bilgisayarı var mıincelediiniz mi Çok emin değilim ama 2024 ile 2025 ve 2026 modeller arasında ufak farklılıklar var sanıyorum, biri de bu konu. Yol bilgisayarının mevcut olduğunu okudum, benim baktığım araçta da vardı yanılmıyorsam. Edit: 2026 larda veya 2025 in belirli bir seriden sonra eklenmiş Perşembe 17:18 tarihinde Ü.Emre Kartal tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Perşembe 17:30 Paylaş Perşembe 17:30 (düzenlendi) Ben haziranda çıkması beklenen Egea Veliatını beklerdim. Teknoparklarda Otomotiv muhendisleri ve Fiat Otokoç Otosan grubuna sormama rağmen yeni Fiat-Psa mühendisliği arabanın nasıl bir şey olduğunu öğrenemedim. Ama elektrikli ve Fosil versiyonu olacak diyorlar. C4x üzerinden türetileceğini düşünüyorum. Çağlar Bayur yazdı: e-c3 te yol bilgisayarı var mıincelediiniz mi Eklemişler. Perşembe 17:30 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Emre Şimşek Perşembe 17:40 Paylaş Perşembe 17:40 Oo elektrikliler artıyor forumda, şimdiden hayırlı olsun. Çok seveceksiniz 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Perşembe 17:45 Paylaş Perşembe 17:45 Hayırlı olsun yorumları bekliyoruz 1 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal Perşembe 17:52 Yazar Paylaş Perşembe 17:52 Ali Darbaz yazdı: Ben haziranda çıkması beklenen Egea Veliatını beklerdim. Teknoparklarda Otomotiv muhendisleri ve Fiat Otokoç Otosan grubuna sormama rağmen yeni Fiat-Psa mühendisliği arabanın nasıl bir şey olduğunu öğrenemedim. Ama elektrikli ve Fosil versiyonu olacak diyorlar. C4x üzerinden türetileceğini düşünüyorum. Bekleseydim muhtemelen alamayacaktım. Çünkü bekledikçe fiyat düşmüyor, özellik artırmak kolay bütçe olsa. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Perşembe 18:23 Paylaş Perşembe 18:23 Ali Darbaz yazdı: Teknoparklarda Otomotiv muhendisleri ve Fiat Otokoç Otosan grubuna sormama rağmen galericiler bilmez bu gübü durumları gelene kadar Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Perşembe 18:29 Paylaş Perşembe 18:29 Çağlar Bayur yazdı: galericiler bilmez bu gübü durumları gelene kadar Tog mühendisleri yakında görürsün yeni modeli dedi bana ucuz tog olanı Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Perşembe 18:41 Paylaş Perşembe 18:41 Ali Darbaz yazdı: Tog mühendisleri yakında görürsün yeni modeli dedi bana ucuz tog olanı almanyadan alabilsek iyi olurdu aslında Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl Perşembe 18:42 Paylaş Perşembe 18:42 Hayirli ugurlu olsun kazasiz belasiz iyi gunlerde insallah. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Perşembe 19:57 Paylaş Perşembe 19:57 Ooo maşallah. Memnun kalacağına ben eminim. Zira, bizim elektrikli ile çocuklar bir yere gitmişken araba lazım olursa ve bir yere gitmemiz gerekirse, Araba yok, çocuklar götürdü, gelsinler de öyle gidelim demeye başladık. Qashqai uzun yol arabası olarak yatıyor.. 2 1 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal Perşembe 20:04 Yazar Paylaş Perşembe 20:04 Mehmet Ozyurek yazdı: Ooo maşallah. Memnun kalacağına ben eminim. Zira, bizim elektrikli ile çocuklar bir yere gitmişken araba lazım olursa ve bir yere gitmemiz gerekirse, Araba yok, çocuklar götürdü, gelsinler de öyle gidelim demeye başladık. Qashqai uzun yol arabası olarak yatıyor.. İnşallah öyle olur abi, bazı soru işaretlerim var ( şarj istasyonunda yaz sezonu sıra beklemek, çok sık şarj etmek zorunda kalmak gibi) ama genel olarak avantajları öne çıkınca çok düşünmedim. Hafta başı sigortalar için seni rahatsız edeceğim Ama önden sorayım, satış sonrası yerine geleni bekleyip sigortaları yapmak mı daha mantıklı ya iki işi ayrı ayrı yürütmek mi? Yerine gelen hemen olmayabilir (1 hafta 10 gün gibi mesela) Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Perşembe 20:10 Paylaş Perşembe 20:10 Mehmet Ozyurek yazdı: Qashqai uzun yol arabası olarak yatıyor.. putin reyis elektriği satmaya başlayınca yeniden gözden geçirelim bu durumu Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal Perşembe 20:21 Yazar Paylaş Perşembe 20:21 Mehmet Göktürk yazdı: Eve yaptırdınız mı priz. Ne yazık ki evde şarj imkanım yok. Genellikle avm de şarj etmeyi planlıyorum Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Perşembe 20:24 Paylaş Perşembe 20:24 Ü.Emre Kartal yazdı: İnşallah öyle olur abi, bazı soru işaretlerim var ( şarj istasyonunda yaz sezonu sıra beklemek, Yok öyle bir şey ya. İzmir yolunda oluyor o, bekleyenlerin de çoğu tesla, tesla orada hızlı ve ucuz galiba. Hepsi oraya birikiyor. Mesela Ankara yolunda Highway de 100 den fazla istasyon var. Aydın'da sorun yaşamazsın. Yollarda da planlı hareket edersin. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Perşembe 20:24 Paylaş Perşembe 20:24 Doğru hamle. Bilindik marka. Hayırlı olsun Emre Prizde bekleme yığılma sebebi bencil sürücüler. Şarj 20dk, içeri yemek kıl tüy bir saat priz işgali. Dolan araç için almazsa yerşnden prizde kaldığı sürece kontör vs kesilmeli. Bizim toplum cahil 3 1 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal Perşembe 20:30 Yazar Paylaş Perşembe 20:30 Mehmet Ozyurek yazdı: Yok öyle bir şey ya. İzmir yolunda oluyor o, bekleyenlerin de çoğu tesla, tesla orada hızlı ve ucuz galiba. Hepsi oraya birikiyor. Mesela Ankara yolunda Highway de 100 den fazla istasyon var. Aydın'da sorun yaşamazsın. Yollarda da planlı hareket edersin. En çekindiğim İzmir tarafları ve otoban kullanımı. Bakalım artık zamanla Servet Aydın yazdı: Doğru hamle. Bilindik marka. Hayırlı olsun Emre Prizde bekleme yığılma sebebi bencil sürücüler. Şarj 20dk, içeri yemek kıl tüy bir saat priz işgali. Dolan araç için almazsa yerşnden prizde kaldığı sürece kontör vs kesilmeli. Bizim toplum cahil Çok sağol abi, sanıyorum dolunca almazsan bir şeyler kesiyor bazıları. öyle bırak kalsın mantığı yok Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Perşembe 20:37 Paylaş Perşembe 20:37 Servet Aydın yazdı: Prizde bekleme yığılma sebebi bencil sürücüler. Şarj 20dk, içeri yemek kıl tüy bir saat priz işgali. Dolan araç için almazsa yerşnden prizde kaldığı sürece kontör vs kesilmeli. Bizim toplum cahil Evet, kesinlikle bencil sürücüler. Bir teslanın %99 dan % 100 e çıkması 10 dakika sürüyor. Hızlı bir istasyon 10 dakikada 100-150 km lik elektrik verir. %100 yapmak için direniyor çoğu, oysa % 90-95 ile kesip yürüse hiç yığılma olmayacak. Yorum bağlantısı
Recommended Posts