Mert Can Üzger Perşembe 21:09 Paylaş Perşembe 21:09 Hayirli ugurlu olsun simdiden. Aracin dis tasarimi cok guzel ancak ic malzeme kalitesi biraz dusuk (frontera icin de gecerli). Bu konuyu dert etmezseniz eger kullanimi vs harika bir aractir. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık Perşembe 22:40 Paylaş Perşembe 22:40 Hayırlı olsun güle güle binin Emre Şimşek yazdı: Oo elektrikliler artıyor forumda, şimdiden hayırlı olsun. Çok seveceksiniz Ceyranclup 2 4 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf Dün saat 03:08 Paylaş Dün saat 03:08 Bu elektrikli araç konusundaki fikirlerim değişiyor. Akaryakıt konusu çoktan politikleşti bile ve artık elektrik, akaryakıttan daha kolay bulunan bir şey halini aldı. Akaryakıtsız kalsan da elektriksiz kalamıyorsun çünkü elektrik bir yerlerden gelmiyor yanıbaşında üretiliyor. Hayırlı olsun bence güzel zamanlama. Allah kaza bela vermesin. 3 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar Dün saat 06:21 Paylaş Dün saat 06:21 Hayırlı olsun, bir an önce kavuşmayı nasip etsin 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz Dün saat 07:03 Paylaş Dün saat 07:03 Hayırlı olsun, geçenlerde canlı gördüm de inceleme şansım olmadı. İç mekanını merak ettiğim bir araç. Yorum bağlantısı
Onur Demir Dün saat 07:04 Paylaş Dün saat 07:04 (düzenlendi) Hayırlı olsun. Aydın gibi bir şehirde Elektrikli mantıklı bir hareket. Yılın çok az bir zamanı 10derece altında. Avm gibi yerlerde sıra olabilir. Benzinlik yada yetkili servilerin bahçelerini kullanmak daha mantıklı olabilir. 40'in altına düşünce gidin 15dk şarj etseniz bile yeterli olacaktır günlük kullanım için. eC3 Aircross uzun menzille birlikte 54KW batarya mevcut. menzil şehir içi 350 civarı rahat yaparsınız. liste fiyatı 1.800 görünüyor. bayiler çok ciddi liste fiyatının altında satışlar yapıyor. ec4 ler 2m üzeri görünse de arada 1.8 - 1.9 arası alan duyuyorum. Siz kaça anlaştınız? (sıfır sanırım) ek olarak ortalama tüketim de uzun versiyonlarda artık görünüyor diye biliyorum. Dün saat 07:06 tarihinde Onur Demir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur Dün saat 07:08 Paylaş Dün saat 07:08 Ü.Emre Kartal yazdı: Sonuç olarak; 1.5 dizel fiestam ile birkaç güne yollarımız ayrılıyor, süreç kesinleşti. Hemen kesinleşince zaten belirlediğim için hedefi doğrudan çalışmaya başladım. Bugün itibari ile de E-C3 Aircross uzun menzilli için anlaştık. Umarım menzil ve diğer konularda üzmez Hayırlı olsun güle güle kullanın. Arkadaşıma aralık ayında aldık. İstanbul içinde soğuk havalarda 400km rahat gidiyor. Geçen bayramda balıkesire gitti. 300km sonra %20 şarjla girmiş. Bence uzun yol için 300km güzel değer. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Dün saat 07:12 Paylaş Dün saat 07:12 Ü.Emre Kartal yazdı: Hafta başı sigortalar için seni rahatsız edeceğim Dik dur, bayiye veya bankaya kaptırma. İkisinin de sigortalar için dayatma hakkı yok. Kendi acentemle çalışacağım, siz aracınızı satın, siz kredinizi verin demen yeterli. Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur Dün saat 07:19 Paylaş Dün saat 07:19 Mehmet Ozyurek yazdı: Dik dur, bayiye veya bankaya kaptırma. İkisinin de sigortalar için dayatma hakkı yok. yok abi ya. zorlada olsa başımızı bir kere eğdiriyorlar Yorum bağlantısı
Murat Sahın Dün saat 07:36 Paylaş Dün saat 07:36 Mehmet Ozyurek yazdı: Dik dur, bayiye veya bankaya kaptırma. İkisinin de sigortalar için dayatma hakkı yok. Kendi acentemle çalışacağım, siz aracınızı satın, siz kredinizi verin demen yeterli. Ben egeayı alırken galeriden, hem galerici hem banka çok bastırmıştı. Senden poliçe gelince itiraz edecek bir şeyler arayıp her şeyin doğru olduğunu görünce boyun bükmüşlerdi. Pazar günü sabahın köründe kaza yapınca bankayı arayamıyorum neticede Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı Dün saat 07:45 Paylaş Dün saat 07:45 Hayırlı olsun, elektrikliye alışınca diğerleri gürültülü geliyor. Sağlıklı günlerde binin. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız Dün saat 08:12 Paylaş Dün saat 08:12 Hayırlı olsun, ceryanın bol olsun. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Dün saat 08:45 Paylaş Dün saat 08:45 Erdoğan Temur yazdı: yok abi ya. zorlada olsa başımızı bir kere eğdiriyorlar Sen sertine denk geldin. Çoğu pes ediyor. Sigorta için direten kıza telefonun ver o zaman, 7/24 ararım ben diyince pes etti biri. 2 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal Dün saat 09:26 Yazar Paylaş Dün saat 09:26 Mehmet Ozyurek yazdı: Dik dur, bayiye veya bankaya kaptırma. İkisinin de sigortalar için dayatma hakkı yok. Kendi acentemle çalışacağım, siz aracınızı satın, siz kredinizi verin demen yeterli. Verdikleri fiyat teklifinde de açıkça yazmışlar, henüz o sürece gelmedik ama fiyat sebebiyle çok fazla dik durabilirim gibi durmuyor. Biraz direnebilirim 🙂 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan Dün saat 11:51 Paylaş Dün saat 11:51 Mehmet Ozyurek yazdı: Qashqai uzun yol arabası olarak yatıyor.. 350 x 5 e alalım onu Yatmasın Yazıktır 1 Yorum bağlantısı
Muhammed Lokman Tosun 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Erdoğan Temur yazdı: İstanbul içinde soğuk havalarda 400km rahat gidiyor. Soğuk havalarda 400km RAHAT görmesi bana çok iyimser geldi. 1 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 21 saat önce Yazar Paylaş 21 saat önce Erdoğan Temur yazdı: Hayırlı olsun güle güle kullanın. Arkadaşıma aralık ayında aldık. İstanbul içinde soğuk havalarda 400km rahat gidiyor. Geçen bayramda balıkesire gitti. 300km sonra %20 şarjla girmiş. Bence uzun yol için 300km güzel değer. Bu şekilde olursa üzmez gerçekten. Ama bana daha az menzil olur gibi geliyor. Mehmet Ozyurek yazdı: Dik dur, bayiye veya bankaya kaptırma. İkisinin de sigortalar için dayatma hakkı yok. Kendi acentemle çalışacağım, siz aracınızı satın, siz kredinizi verin demen yeterli. Bugün açıkça sordum, mermezin geçen aya kadar esneklik gösterdiğini ama bu ay bir müşteride krediyi ipral edecekleri bilgisini aldığını söyledi. Belki doğru belki değil bilmiyorum ama kredi onaylı durumda, her şey hazır gibi. Bu konuda iş yatarsa o da ayrı problem. Evrak süreci öncesi tekrar bir deneme niyetindeyim 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Muhammed Lokman Tosun yazdı: Soğuk havalarda 400km RAHAT görmesi bana çok iyimser geldi. Araba 1500kg. tesla boyunda batarya var. lastikler daha ince. kw daha düşük. olur bence. ama çok sert kullanmamıştır. zaten kullanamaz da çünkü motor normal güçte. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Ü.Emre Kartal yazdı: Bugün açıkça sordum, mermezin geçen aya kadar esneklik gösterdiğini ama bu ay bir müşteride krediyi ipral edecekleri bilgisini aldığını söyledi. Belki doğru belki değil bilmiyorum ama kredi onaylı durumda, her şey hazır gibi. Bu konuda iş yatarsa o da ayrı problem. Evrak süreci öncesi tekrar bir deneme niyetindeyim Bir kasko yapıp, rehin alacaklı olarak onları girip, onlara poliçeyi gönderdikten sonra yapacak hiç bir şeyleri yok. Bunda diretseler poliçeyi yapsalar bile, iptal edilebilir. Dava yoluyla da sonuca ulaşılır. İnat edip sonuca mutlaka ulaşılır. Bunları genel bilgi olarak yazıyorum. Mümkün oldukça teslim olmayın, Çünkü işlerine gelen şirketi yapıyorlar ve sonrasında asla destek olmuyor olamıyorlar. Çünkü, onların asıl amacı sadece poliçeyi satmak. Benim gibi çoğu acentenin görevi ise, her aşamada çözüm bulmaktır. Ancak, bazen olmayınca olmaz. Bu yıl yapamazsak seneye yaparız, sorun değil. 2 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Bir kasko yapıp, rehin alacaklı olarak onları girip, onlara poliçeyi gönderdikten sonra yapacak hiç bir şeyleri yok. Bunda diretseler poliçeyi yapsalar bile, iptal edilebilir. Dava yoluyla da sonuca ulaşılır. İnat edip sonuca mutlaka ulaşılır. Bunları genel bilgi olarak yazıyorum. Mümkün oldukça teslim olmayın, Çünkü işlerine gelen şirketi yapıyorlar ve sonrasında asla destek olmuyor olamıyorlar. Çünkü, onların asıl amacı sadece poliçeyi satmak. Benim gibi çoğu acentenin görevi ise, her aşamada çözüm bulmaktır. Ancak, bazen olmayınca olmaz. Bu yıl yapamazsak seneye yaparız, sorun değil. Marka kasko yapmayı seviyorlar genel olarak ve rakam olarak nasıl bir tablo çıkar bilmiyorum ama daha önceki marka kasko deneyimimde bir avantaj görmedim. Onarım sadece anlaşmalı yetkilide oluyor, aksi durumda %30 kesinti var. En büyük problem bu, belki basit bir işlem yapılacak ama yetkiliye girdiği an araç en az 15 gün sürer çıkması. İstediğim yerde yaptırabilsem 3-5 günde bile çıkar belki. Çok çok avantajlı bile olsa özgür olmak istiyorum, o an işime neresi gelirse seçebilmeliyim. Ama hiç geri adım atmıyorlar, sanıyorum sözleşme ile bu işi hukuki yönden de mutabakata bağlıyorlar. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Benim gibi çoğu acentenin görevi ise mutfak yanmaya başlamışsa söndürelim mi? yoksa yutubta canlı yayın mı açalım seyredip? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Marka Kasko yaptırma, bayiler müşteriyi kendine bağlamak için yapıyor bunu. Dışarda iyi bir göçükçü var. Gidemiyorsun iyi bir boyacı var gidemiyorsun Dışarda 70 bine yapılacak hasar serviste 350 bin lira. Hasar kaydı çok yazar. Standart geniş kapsamlı kasko özgürlüktür. İstediğin yere gidersin. Çağlar Bayur yazdı: mutfak yanmaya başlamışsa söndürelim mi? yoksa yutubta canlı yayın mı açalım seyredip? Sen kafana göre takıl. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Dışarda 70 bine yapılacak hasar serviste 350 bin lira. heh zamanında bunu şikayet etmiştim reasürans mıdır nedir, cevap felan gelmedi tabii. hatalı kararlarınızı biz niye müştieri olarak ödüyoruz dediydim.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts