Sinan Akgöl 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Hediye vermeyi unutmasin bayii citroen hediye kutusu 1 Yorum bağlantısı
Onur Demir 3 saat önce Paylaş 3 saat önce ibrahim Tiryaki yazdı: Aracı kaça aldınız? Bayilere iyi bakmak lazım. 1.9m altına ec4X vs. bulunabiliyor. hatta antalyadaki bayide plakası çıkarılmış 0 km cam tavanlı haki renk ec4 var 1.750 diyorlar. tek kalmış olabilir. segment büyütüp bir ton ekstra donanımı olan eC4 yada eC4X bakmanızı tavsiye ederim. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Ü.Emre Kartal yazdı: Vw bazı modellerde yağmur sensörünün tesisatına soketli harici bir ek takıp oradan bağlantı yapılabiliyor. Hah işte onu bende arıyorum. Kamiq te var type C çıkış Bende çakmaklık orta konsolda el freni önünde oraya kadar kabloyu uzattım arabanın kendi halısının altından geçirip koltuk yanından yukarı çıkardım. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Onur Demir yazdı: hatta antalyadaki bayide plakası çıkarılmış 0 km cam tavanlı haki renk ec4 var 1.750 diyorlar. tek kalmış olabilir. Sıfır kilometre araç alırken, ikinci el plakası çıkmış araç almayın, fatura sizin adınıxa kesilmiş olsun mutlaka. Çünkü Kaskolar sıfır araçlarda ilk bir yıl için yeni değer klozu verir, Bu kloz, araç bir yıl içinde pert olursa, bayideki sıfır fiyatı ödenir demektir. Plakalı bir araç alırsanız 2. el statüsüne geçer ve pert halinde ödemesi piyasa rayicinden yapılır. Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Metin Akbal yazdı: Hah işte onu bende arıyorum. Kamiq te var type C çıkış Bu aparatı bir yerde görmüştüm, kesin denk gelir yine. Gönderirim bulduğumda 1 Yorum bağlantısı
Onur Demir 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Sıfır kilometre araç alırken, ikinci el plakası çıkmış araç almayın, fatura sizin adınıxa kesilmiş olsun mutlaka. Çünkü Kaskolar sıfır araçlarda ilk bir yıl için yeni değer klozu verir, Bu kloz, araç bir yıl içinde pert olursa, bayideki sıfır fiyatı ödenir demektir. Plakalı bir araç alırsanız 2. el statüsüne geçer ve pert halinde ödemesi piyasa rayicinden yapılır. Abi başka bir şey varsa bilemem ama sadece kasko değeri ise sorun alınır gibi duruyor. "2026 model Citroen E-C4 MAX 115 KW aracın kasko değeri yaklaşık 2.202.000 ₺" şeklinde bir bilgiye ulaştım. Sıfırı alınır gibi zaten bu paraya. Benim 2022 modelin bile kasko değeri 1.5m üzerinde. 1 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Onur Demir yazdı: Bayilere iyi bakmak lazım. 1.9m altına ec4X vs. bulunabiliyor. hatta antalyadaki bayide plakası çıkarılmış 0 km cam tavanlı haki renk ec4 var 1.750 diyorlar. tek kalmış olabilir. segment büyütüp bir ton ekstra donanımı olan eC4 yada eC4X bakmanızı tavsiye ederim. Mehmet Ozyurek yazdı: Sıfır kilometre araç alırken, ikinci el plakası çıkmış araç almayın, fatura sizin adınıxa kesilmiş olsun mutlaka. Çünkü Kaskolar sıfır araçlarda ilk bir yıl için yeni değer klozu verir, Bu kloz, araç bir yıl içinde pert olursa, bayideki sıfır fiyatı ödenir demektir. Plakalı bir araç alırsanız 2. el statüsüne geçer ve pert halinde ödemesi piyasa rayicinden yapılır. Kredi kampanyası da olmuyor, nakit çalışmak lazım. Onur Demir yazdı: Abi başka bir şey varsa bilemem ama sadece kasko değeri ise sorun alınır gibi duruyor. "2026 model Citroen E-C4 MAX 115 KW aracın kasko değeri yaklaşık 2.202.000 ₺" şeklinde bir bilgiye ulaştım. Sıfırı alınır gibi zaten bu paraya. Benim 2022 modelin bile kasko değeri 1.5m üzerinde. Kasko değer listesi bu konuda fayda sağlamaz bence 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Ü.Emre Kartal yazdı: Kasko değer listesi bu konuda fayda sağlamaz bence Sağlamaz Yorum bağlantısı
Onur Demir 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Sağlamaz Abi kaskoyu değer listesindeki fiyata göre yapmıyormuyuz. yani pert durumunda hangi rakama göre ücret ödeniyor. piyasa araştırması bilirkişi raporu vs. mi? yani eğer öyleyse benim aracım 1.5m üzerinden kasko bedeli belirlenmiyor mu? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 20 dakika önce Paylaş 20 dakika önce Onur Demir yazdı: Abi kaskoyu değer listesindeki fiyata göre yapmıyormuyuz. yani pert durumunda hangi rakama göre ücret ödeniyor. piyasa araştırması bilirkişi raporu vs. mi? yani eğer öyleyse benim aracım 1.5m üzerinden kasko bedeli belirlenmiyor mu? Standart geniş kapsamlı poliçelerde Pert durumunda kasko bedeline bakılmaz. (Bazı özel kısıtlı poliçelerde bakılır, en fazla kasko bedeli kadar ödenir yazabilir) Araç bir yılını doldurmamış ise ve ilk sahibinde ise Yetkili bayiden eşdeğer sıfır fiyatı alınır. bu bedel ödenir. Araç bir yıldan eski veya 2. sahibinde ise Piyasa araştırması yapılır, 2. el ticareti olan yetkili bayilere sorulur, sigortam net benzeri ilan sitelerine bakılır. Piyasada araç kaç lira ise o ödenir. Bu bedel kasko bedelinin altında da üstünde de olabilir. Yorum bağlantısı
Recommended Posts