Baran Arslan Perşembe 19:44 Paylaş Perşembe 19:44 (düzenlendi) Herkese merhabalar yaklaşık 5 yıl 140.000 Km kullandığım ve elimden geldiğince restore ettiğim aracı sizinle paylaşmak istedim restorasyon kısmında gruptan çok faydalandım. Elimden geldiğince aracın aslına sağdık kaldım ve orijinal parçalar kullandım. Aracın benden öncesi düzgün olduğu için şanslıydım. Hiç yolda bırakmadı üzmedi ve neredeyse tüm Türkiye yi gezdim halen günlük 100 Km yol yapıyorum ve aktif kullanıyorum. Aklımda olan ve yapmak istediğim çoğu şeyi yaptım yine fikirlerinize açığım. Çok fotoğraf olduğu için part part yükleyeceğim elimde olanları. Aldıktan sonraki ilk günler jantlarda kapak yok camlar filmli. Daha sonrasında orijinal (Ford Mondeo nun kapakları olarak biliyorum) kapakları bulup aldım. Perşembe 19:45 tarihinde Baran Arslan tarafından düzenlendi 7 Yorum bağlantısı
Baran Arslan Perşembe 19:51 Yazar Paylaş Perşembe 19:51 (düzenlendi) Orijinal direksiyon göbek değişimi . Orijinal diğer kapakları. Perşembe 19:52 tarihinde Baran Arslan tarafından düzenlendi 5 Yorum bağlantısı
Baran Arslan Perşembe 19:59 Yazar Paylaş Perşembe 19:59 Daha sonrasında Orijinal 14 jantlara döndüm CMS üretimi olan ve jantları istedğim Gun Metal e yakın bir renge boyattım. 8 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Perşembe 19:59 Paylaş Perşembe 19:59 Maşallah, ilk hali bile güzel görünüyor.. Yeni eklenen fotoğraflarda sorun görünüyor. Aynısından vardı bende. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Perşembe 20:00 Paylaş Perşembe 20:00 vayyyyyy. ilk jant 1.6 nın ikinci olan yurt dışı fiesta veya sierra da olabilir. yakışmış ama. 95 in bu kasasında bir seri acaip iyi hızlanırdı. mayıs haziran sonrası çıkış olanlar alu janttan sıfır var kutuda 2 Yorum bağlantısı
Baran Arslan Perşembe 20:01 Yazar Paylaş Perşembe 20:01 Mehmet Ozyurek yazdı: Maşallah, ilk hali bile güzel görünüyor.. Yeni eklenen fotoğraflarda sorun görünüyor. Aynısından vardı bende. Abi çok teşekkür ederim, bir sıkıntı oldu düzeltmeye çalıştım fotoğraflar eski olduğu için olabilir. Çağlar Bayur yazdı: vayyyyyy. ilk jant 1.6 nın ikinci olan yurt dışı fiesta veya sierra da olabilir. yakışmış ama. 95 in bu kasasında bir seri acaip iyi hızlanırdı. mayıs haziran sonrası çıkış olanlar alu janttan sıfır var kutuda Abi çok teşekkürler arıza çözümlerinde senin bilgilerinden çok faydalandım Halen çok seri abi anında tepki veriyor. Dediğin gibi en yakıştırdığım jant kapağı bu oldu. Baran Arslan yazdı: Abi çok teşekkür ederim, bir sıkıntı oldu düzeltmeye çalıştım fotoğraflar eski olduğu için olabilir. Abi çok teşekkürler arıza çözümlerinde senin bilgilerinden çok faydalandım Halen çok seri abi anında tepki veriyor. Dediğin gibi en yakıştırdığım jant kapağı bu oldu. Anlaşılacağı üzere araç önceden basıktı aldığım hafta orijinale döndüm. O kısımları eklemedim çok fotoğraf olduğu için. 2 Yorum bağlantısı
Baran Arslan Perşembe 20:14 Yazar Paylaş Perşembe 20:14 Eski fotoğraflardan elimde kalan çok fotoğraf yok ama bu fotoğraf komple boyanmadan önceki son fotoğrafı sanıyorum bundan sonra tüm çürükleri ( çok çürüğü yoktu ve kritik bölgelerde değildi evveliyatı temizdi) elden geçti. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Perşembe 20:16 Paylaş Perşembe 20:16 Baran Arslan yazdı: Abi çok teşekkür ederim, bir sıkıntı oldu düzeltmeye çalıştım fotoğraflar eski olduğu için olabilir. Abi çok teşekkürler arıza çözümlerinde senin bilgilerinden çok faydalandım Halen çok seri abi anında tepki veriyor. Dediğin gibi en yakıştırdığım jant kapağı bu oldu. Anlaşılacağı üzere araç önceden basıktı aldığım hafta orijinale döndüm. O kısımları eklemedim çok fotoğraf olduğu için. Bu jant kapağı mükemmel. İlk resimdekini beğenmedim. Orijinali de bu idi galiba, benimkiler bundandı. 1 Yorum bağlantısı
Baran Arslan Perşembe 20:23 Yazar Paylaş Perşembe 20:23 Mehmet Ozyurek yazdı: Bu jant kapağı mükemmel. İlk resimdekini beğenmedim. Orijinali de bu idi galiba, benimkiler bundandı. Evet abi senin aracına denk gelmiştim eski konularda çok benziyordu. En beğendiğim jant kapağı bu oldum benim. 1 Yorum bağlantısı
Baran Arslan Perşembe 20:41 Yazar Paylaş Perşembe 20:41 (düzenlendi) Bu jant kapakları Transit modelinde de kullanıldı sanırım. Perşembe 20:43 tarihinde Baran Arslan tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Coşku Mert Perşembe 20:47 Paylaş Perşembe 20:47 maşallah ay tozu grisi rengiyle kaportası çok diri duruyor muhtemelen kronik kısımları daha önce islem görmüştür. bi de kaput altını görseydik, hasret giderirdik 1 Yorum bağlantısı
Baran Arslan Perşembe 20:52 Yazar Paylaş Perşembe 20:52 Coşku Mert yazdı: maşallah ay tozu grisi rengiyle kaportası çok diri duruyor muhtemelen kronik kısımları daha önce islem görmüştür. bi de kaput altını görseydik, hasret giderirdik Hocam çok teşekkür ederim sizin eski aracınızı da yolda giderken görmüştüm çok temizdi. Sadece boya yapılmıştı tavan hariç boyalıydı kronik kısımlara ben müdahale ettim. Kaput altına geleceğiz hocam o kısımlarda sizden ve videolarınızdan çok yararlanmıştım 1 Yorum bağlantısı
Baran Arslan Perşembe 21:25 Yazar Paylaş Perşembe 21:25 Kaporta kısmında aracın sadece torpidosu kaldı ve komple içi dahil söküldü. 2 marşpiyel 2 marşpiyel iç destek sacı 2 çamurluk ağızı ve kapı fitilleri değişti. Tabi diğer hazır bulamadığımız yerlere usta kendi müdahale etti. Yapım öncesi fotoğraflar. 6 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil Dün saat 05:56 Paylaş Dün saat 05:56 Hey maşallah, kazasız belasız cezasız kullan kardeşim. 1 Yorum bağlantısı
Baran Arslan Dün saat 07:17 Yazar Paylaş Dün saat 07:17 (düzenlendi) Kaporta işlemlerinin büyük ölçüde bittiği zamanlar aracın içinin fotoğraflarını bulamadım ancak taban saclarında bir sıkıntı yoktu içeriden marşpiyel kısmına destek verildi diye hatırlıyorum. Dün saat 07:18 tarihinde Baran Arslan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Baran Arslan Dün saat 07:26 Yazar Paylaş Dün saat 07:26 Boyadan sonra ilk fotoğraflar, bu arada fırın boya yapıldı ondan sonra dükkana geri döndü bu fotoğraflar boyandıktan 2 3 gün sonrasına ait. Boya kodu olarak aracın kitapçığındaki fabrikanın orijinal boya koduna boyattım DYO olması lazım boyası. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi Dün saat 07:37 Paylaş Dün saat 07:37 Maşallah. İlk jant kapağı güzelmiş. 14 dimi bu nerden buluruz. 1 Yorum bağlantısı
Baran Arslan Dün saat 07:46 Yazar Paylaş Dün saat 07:46 Mustafa Tüfekçi yazdı: Maşallah. İlk jant kapağı güzelmiş. 14 dimi bu nerden buluruz. Teşekkürler, evet 14 tek bu takım var elimde, bir parçacıda bulmuştum bir takım daha almak istedim ama bulamadım. Rengi tam gri değil biraz daha koyu güzel bir kapak. Yorum bağlantısı
Baran Arslan 23 saat önce Yazar Paylaş 23 saat önce Gökhan Tuna yazdı: Nefis duruyor Cok guzel... Çok teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Baran Arslan yazdı: Teşekkürler, evet 14 tek bu takım var elimde, bir parçacıda bulmuştum bir takım daha almak istedim ama bulamadım. Rengi tam gri değil biraz daha koyu güzel bir kapak. Şunu buldum da dönmedi daha https://www.akgurticaret.com/ford-mondeo-jant-kapagi-1993-1996-2-adet-tirnak-kirik--pmu28650 Koyuluk budur büyük ihtimalle. Yorum bağlantısı
Recommended Posts