Baran Arslan 7 Nisan Yazar Paylaş 7 Nisan Çağlar Bayur yazdı: üst kapak taşlandı mı? saplamalar yenilendi mi yoksa eskileri kullanıldı? blok yüzeyinde ölçüm yapıldı mı Abi hepsi yapıldı saplamalar yenilendi. Bu işlemin üzerinden 80 100 Bin km kadar geçti en ufak sıkıntı yok halen koyduğumuz antifriz duruyor. Zaten yüksek hararet görmedi araç veya susuz kalmadı benden önceki işlemler düzgün yapılmadığı için contada sıkıntı oldu diye düşünüyorum. Üzerinden çıkan conta iyi bir marka değildi. Ayrıca araçta LPG mevcut olduğu için su sistemi yanlış yapılmıştı o da giderildi LPG beyni tam ısınmıyordu su yolları vs yanlıştı. 1 Yorum bağlantısı
Cem Dilmen 8 Nisan Paylaş 8 Nisan Servet Aydın yazdı: Yanlız hocam arada bir yön şaşırıyor. Güncelleme filan mı gerkeriyor 🍆 Abi güncelleme şart 2 Yorum bağlantısı
Baran Arslan 9 Nisan Yazar Paylaş 9 Nisan (düzenlendi) 15 Borbet üretimi Ford jantlar, çok yakıştırdığım ve beğendiğim jant modellerden biri. 9 Nisan tarihinde Baran Arslan tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı
Baran Arslan 10 Nisan Yazar Paylaş 10 Nisan Mustafa Tüfekçi yazdı: Kapaklar boşa mı çıktı :P biz bulamadigh Onlar kışlıklar için yedekte olması lazım diğerleri boşta o size attığım parçacıda çıkmadı mı acaba görmüştüm onlarda. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 10 Nisan Paylaş 10 Nisan Baran Arslan yazdı: Onlar kışlıklar için yedekte olması lazım diğerleri boşta o size attığım parçacıda çıkmadı mı acaba görmüştüm onlarda. Dönmedi yazdım da Yorum bağlantısı
Baran Arslan 10 Nisan Yazar Paylaş 10 Nisan Mustafa Tüfekçi yazdı: Dönmedi yazdım da Gördüğüme eminim ama satılmış mıdır bilmiyorum bir daha arayın isterseniz. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Nisan Paylaş 10 Nisan Mustafa Tüfekçi yazdı: Dönmedi yazdım da nereye yazdın la Yorum bağlantısı
Baran Arslan 11 Nisan Yazar Paylaş 11 Nisan Ali Darbaz yazdı: 115 beygir 160 newton motor. Epey güçlüymüş. Evet dönemine göre güzel değerler. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 11 Nisan Paylaş 11 Nisan Baran Arslan yazdı: Evet dönemine göre güzel değerler. Şimdi bile yeterince güçlü Yorum bağlantısı
Baran Arslan 11 Nisan Yazar Paylaş 11 Nisan Ali Darbaz yazdı: Şimdi bile yeterince güçlü Evet söylediğiniz gibi günlük 100 KM yakın yol yapıyorum gayet yeterli oluyor. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 11 Nisan Paylaş 11 Nisan Ali Darbaz yazdı: 115 beygir 160 newton motor. Epey güçlüymüş. Kasa hafif 115ps , bakımlıysa çok arabayı tokatlar. 1 Yorum bağlantısı
Baran Arslan 9 saat önce Yazar Paylaş 9 saat önce Değiştirdiğim bazı parçalar, değişimden sonraki hallerini ekleyeceğim özellikle sarı fan müşürünü bulurken zorlanmıştım. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Otosan parçalarını nereden tedarik ediyorsunuz? 1 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 4 saat önce Paylaş 4 saat önce kiymetini bilene vitrine dizmelik parçalar 2 Yorum bağlantısı
Baran Arslan 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Mehmet Yeter yazdı: Otosan parçalarını nereden tedarik ediyorsunuz? Bulmak gerçekten çok zor oluyor müşürü İngiltere den getirtmiştim. Diğer parçalar için yine çok uğraştım ama Türkiye den Ford parçacılarından buldum. Coşku Mert yazdı: kiymetini bilene vitrine dizmelik parçalar Aynen hocam devamları yok tek kalan parçalar 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts