Mehmet Göktürk 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Usta Atinon demiş... bi ayar vermek lazım. Ama enteresan bu yeni. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 saat önce Paylaş 14 saat önce çok eğlenceli olmuş bu şekli ama eski grok gibi fazla akademik Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Çağlar Bayur yazdı: çok eğlenceli olmuş bu şekli ama eski grok gibi fazla akademik Bi ayar verdim şimdi. mizahı artırdım türkçeyi sertleştirdim adam sana direk soru sorduysa ilk konuya pek bakma dedim. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: sana direk soru sorduysa ilk konuya pek bakma dedim. güzel kriter bence Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Murat Azalma yazdı: Aslında kaybolacak olan ikinci el değerini hasar vs gibi bahaneler ile kira fiyatına yansıtmışlar. perte çıkarsa ödeme alır. kaza yaparsa parça değişir. elektrikli ile içten yanmalı araçların kapı değişim yada boya fiyatı aynı. kiralama firması , daha sonra araçları ihale edip satacağı vakit oluşacak değer kaybını önden görmüş. dizelde bile ikinci el değer kaybı fazla iken elektriklide bu kayıp daha da fazla. standart bir benzinli megane yada corolla , 3 yıl 50 bin km sonunda , güncel sıfır km fiyatına göre % 15-20 puan düşük satılırken , elektrikli araçlarda bu rakam çok daha fazla. örnek olarak en düşük 3 yaşında 50 bin aşmamış hasarsız corolla ilanı ve sıfırı şu anda 1.770.000 tl ( 2023 fiyatı 750 bin tl idi) elektrikli örnek olarak ise yine 3 yaşında 50 bin aşmamış hasarsız elektrikli Corsa E elektrik ilanı ve sıfır 26 model 2.101.000 tl ( 2023 fiyatı 1.175 den başlıyordu) Liste fiyatları aldatıyor. Sıfır Corsa-e şu an 1550-1600 e falan satılıyor. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Düzelir düzelir. - MDF mutfak dolabı 250.000 lira - Bulaşık makinesi 25.000 lira. ikisi arasındaki teknoloji farkını yazmak istemedim Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 11 dakika önce Paylaş 11 dakika önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Düzelir düzelir. - MDF mutfak dolabı 250.000 lira - Bulaşık makinesi 25.000 lira. ikisi arasındaki teknoloji farkını yazmak istemedim +75 porselen tezgah 5 evye batarya tercihi 😂 Yorum bağlantısı
Recommended Posts