Emre Şimşek 17 saat önce Paylaş 17 saat önce İkisinin de uzun menzil versiyonu test ediliyor. Çok ilginç ki Tesla 100 kmde 2 kW daha az gösterse de her iki cihaz da 100 kmnin sonunda amiyane tabirle pompada aynı miktarda elektrik almış. T10F menzil konusunda epey rekabetçi olmaya başladı. Bu tür videolar izlediğimde T10F her defasında koltuklarımı kabartıyor. Umarım bu hızda gelişmeye devam eder 6 Yorum bağlantısı
Cem Dilmen 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Ben de TOGG un hiç yabana atılır araçlar olmadığını düşünüyorum. Gerçekten kim ne derse desin gurur verici. Yani şöyle düşünmek lazım henüz 4-5 yıldır bu işte olan bir markanın lige bu sıralamadan başlaması umut vaadedici diye düşünüyorum. Çinli markaların çoğunun ( Elektrik için değil otomotiv sektörü için ) sıralamada sonlardan başlayıp şu an nerde olduklarını düşününce bence çok iyi bir başlangıç. 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Bir iki ekran ve iç trim uyumsuzluk sorunu var ama çok normal. Konfor olarak gayet iyi. Aynı konforu bmw’de 4-5 milyona alabilirsiniz ancak 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Bursaya her gittiğimde togg sevkiyatı görmek çok mutlu ediyor. Defalarca araç sevkiyatına denk geliyorum. Hepsi de t10f. Bir de o kadar güzel renkleri var ki. Al beni diyor. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Şu lease işini bunda çözmeleri gerek Ali takipçi olsana cimere felan yaz. 1 1 Yorum bağlantısı
Yücel Metin 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Togg T10F ön göğsü daha sade ve tek ekran yapsa, vitesi direksiyonun yanına taşısa çok daha kullanışlı olurdu 4 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 7 saat önce Yazar Paylaş 7 saat önce Emmi bence şu an artık X de alınır. Servisleri çok hızlı yaygınlaşabilir. Bu işi alıp yapabilecek çok değerli insanlar var. Forumları şöyle bir dolaşsalar @Servet Aydın gibi insanların peşine düşer tüm elektrik firmaları. Bu işi bizim için de yap diye.. Ekran olayını abartmışız biz ya hakikaten Cem Ağabey. Bu kadar ekrana ne gerek vardı diye soruyorum her seferinde. Koldan vites Ex-30 gibi bir şey olsa, ekranlar azalıp sorunsuzlaşsa arabanın artık sadece bardaklığı çok küçük, gözlük koyma yeri yok gibi ufak sorunlarını konuşacağız sadece... 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 6 saat önce Paylaş 6 saat önce (düzenlendi) Valla gelişim güzel tabii ama ben sonunu hala iyi görmüyorum elektrikli araçların, yürümez bu iş, anca forklift olur, fabrikada git gel işinde olur sınırlı alanda kullanılır ama sokakta olmaz, pil olayı oldukça bu iş sınırlı kalacak bence, sorun pil, yoksa elektrikli araç değil... Bu arada sadece hidrojenle çalışan içten yanmalılar öne çıkabilir yabana atmayın birşey dönüyor bu işte, hidrojenin şarj derdi yok, pil yok, menzil derdi yok vs. üretimi güç gerektiriyor ama sorun değil, elektrik üretmek dert değil, dert bunu büyük miktarda depolamak! buda hiper ilkel pillerle olmaz, deniz suyunu kullanma oranı zaman içinde artacak, elektroliz olayı....hem temiz sularda bitiyor ve buda bir dert aslında, neyse gelecek hidrojende olabilir, elektrik üretimde güç kaynağı olarak kalabilir, pille olmaz bu iş fikrimi hala sürdüyorum, pilde hiç bilmediğimiz bir gelişme olmadıkça geleceği bence hala yok, pilin yok, dolyısıyla bunu kullanan arabanında yok, geride kalacaktır hep, neyse bakalım sağ kalırsak göreceğiz.... şimdilik böyle gider ama içten yanmalıların oranına yaklaşmaz bile.... haa kısa vadede elektrikli alırmıyım, ihtiyacım olursa evet, bir süre üretilecek zaten, ama gelecek nesiller (tabii kalırsa, zira insan nüfusuda hızla düşecek az kaldı, hemde doğal sebeblerden) bir zamanlar pil kullanan araçlar vardı diyecek rus-çin ay üssü olayıda ilginç, izlemek lazım He2 olayı füzyon enerjisi, hoşuma gitti bu iş, enerji üretimi artmalı, enerjiyide başka şeyler üretmede, hidrojen mesela, kullanmalı.... 6 saat önce tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce Ali abi asıl içten yanmalı motorlu araçların sonunu iyi görmüyorum ben. Şu maliyetlerle, bakımı olsun, yürütmesi olsun şimdiden lüks olmaya başladı. Komşuda Ex30'dan başka 2022 model 2.0 tdi Sportline paket Kodiaq var. Dün yine bindik. Elektrikliden sonra yemin olsun kamyon gibi geldi bize. Ki eskiden hepimiz o arabaya aşıktık o derece güzel görünüyordu gözümüze. Şimdi komşum bile, yılda 40-50 bin km yol yapan adam, net 800 km menzil versin hiç düşünmem alırım ikinci elektrikliyi de diyor. Pilli arabaların çok km yapanlarının testleri var. Menzilden ne kadar azalmış? 100000 km'de 5-10 k ortalama. Elektrikli arabaların pillerinin içten yanmalı arabalarının motorlarından daha uzun ömürlü olduğu yavaş yavaş kanıtlanıyor. Çok çok az yakan bir fosil yakıtlı arabanız varsa şimdilik iyi. Ama 1 gün sonrası bile meçhul bence. Haydi senin dediğin gibi kıyamet senaryosuna girelim. Yarın dünya birbirine girse, günlük bir miktar elektriği üretirsin ama benzini mazotu bulamazsın. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 4 saat önce Paylaş 4 saat önce (düzenlendi) Mehmet Göktürk yazdı: Pili hidrojenli mi yapsınlar. pil yok, unut şu yetersiz şeyi, sıvı hidrojen yakacak, depolama depoda olacak, yada dediğinde güzel benim dediğim ilk etapta olabilir ama sonrsı senin dediğin olabilir ve daha mümkün, ilkel pillerden ve ona bağlı şarj derdinden vs. de kurtulmuş oluruz, üstelik hidrojenide evinde kendi ürettiğin elektriktende üretebilirsin, esas sorun bence enerjiyi depolamakta, bu şuanki yetersiz pilleri geliştirmekten çok daha kolay ve pratik, şarj derdide sıfır, 3 dk. da fulle devam bence gelecek yine elektriklide ama pilde değil... 3 saat önce tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 3 saat önce Paylaş 3 saat önce (düzenlendi) Emre Şimşek yazdı: kardeş dediklerin önemli değil, bakım masrafıda farklı değil, benim yıllık bakımım 3500 tl, 10 yıl boyuncada sadece yağ ve filtre kayış değişirim, tıpkı önceki araçlarımda olduğu gibi, sizde para ödüyorsunuz hemde birşey yapmadan, bu daha acıtı yahu, ne verdin en son bakıma Şaka bir yana, gerçi şakada değildiya, sorun aracın elektrikli olmasında değil, pilde, bu pillerle olmaz bu iş, 1000km menzil için araba 4 ton olur, ne gerek var hamallığa, ayrıca ülkede 36 milyon araç varmış, sizin elektrikliler 1 milyon olsa savaş çıkar memlekette, yürümez bu iş, her yere şarj noktası koymakla olmaz yürümez, her apartmanda her araca yerde olsa yürümez, düşünsene içten yanmalı bugün iptal oldu, herkes zorunlu elektrikli aldı, neler yaşardık sence pille olmaz, başka şey lazım... Bence çözüm en kolayı yakıtı değiştirmekte, belkide Mehmet hocanın dediği olur, ben hidrojeni yakan içten yanmalı olur diyorum, sebebide daha basit olması ve nispeten geçiş olarak uygulanabilir olması, o ise hidrojen pilinden elektrik üretelim diyor yani kastettiği oydu, belkide bu olurki çok daha iyi hatta, hem verimi artıracak acaip birşeyler bulurlar sorunda çözülür, bu bence sizin pillerin geliştirilmesinden çok daha kolay ve mümkün olabilecek birşey, düşünsene 3 dk da hidrojeni benzin gibi depona basıyorsun araç elektrik üretiyor bitti olay, şarj yok şarj için pil ısıt vay kışın yavaşladı vay efendim şarj noktası yavaşladı arızalı yok sıra bekleme yok bekleme yok menzil düdük gibi değil, yazı kışı yok donanımı açtın menzil yalan oldu yok altyapı yok kablo yok yokta yok, çözdük işi, sorun pilde yani, bence gelecek bu yönde birşeylerle olacak, şuan kullandığınız pillerle olmaz, araç yine elektrikli olsun tamam, ama elektriği bu pillerden almayacaksın zira olmaz bu iş. 3 saat önce tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 3 saat önce Paylaş 3 saat önce @Zonno Usta Hidrojenli Yakıt pili konusunda biraz açıklama yapar mısın? Hidrojenli yakıt pili nasıl çalışır? Elektrikli araç bununla nasıl yürütülür. Fuel Cell yani. 1 Yorum bağlantısı
Zonno Usta 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Merhaba Mehmet, @Zonno Usta Hidrojenli yakıt hücresi (fuel cell), kimyasal bir reaksiyonla doğrudan elektrik üreten bir cihazdır. Hücre içinde hidrojen (H₂) ile oksijen (O₂) birbirine tekerlekleşir; bu süreçte elde edilen enerji, electrok kimyasallarının (+) ve (−) kutularında biriktirilen elektrik potansiyeline dönüşür. Bu potansiyel fark sayesinde dış devreye verilen akım, araç üzerindeki electrical motora besinimi sağlar ve motor hızını yükseltir. Yani hidrojen yoluyla üretilen elektrik, araçtaki “pil” yerine doğrudan hareket gücü bronksiyonuna aktarır. Araç tasarımında, bu elektrik motoru, aslında benzine ya da dizel motorlarla aynı işlevi — tekerlekleri döNDÜRMEK — yerine verir. Motorun döndürmesi, tekerleklerin dönmesi ve sonrasında araç hareket etmesi aynı kalır; sadece enerji kaynağı değişir. Hidrojen hücresi, sıvı hidrojenin (H₂) bir depoda saklanması ve gerekli anlarda kontrol edilerek hücreye besilmesi yoluyla çalışır; böylece araçta “pilmeli” bir enerji depolama bloğu gerekmez. Ancak hücrein çalışması için aslında elektrik bir devresi vardır; bu devre, depolama hücresi yerine sürekli temel hatları üzerinden hücreden gelen DC akımın invertor üzerinden AC’ye dönüşmesini sağlar ve motoru çalıştırır. Bu teknoloji, özellikle uzun yol ve hızlı refiller ihtiyacı olan araçlarda potansiyellik gösterir. Sıvı hidrojen, depolama ve transfer için benzine benzer bir altyapıye sahip olabilir, bu daargingi “refill” süresini kısa tutar. Ancak hidrojenin altyapı ihtiyaçları (yükleme istasyonları, depolama baskısı) ve hücre uzun ömrü için malzeme hırsızlığı gibi teknik detaylar hâlâ gelişmekte olduğundan, uygulama aşamasında dikkat edilmesi gereken noktalar vardır. Aynı zamanda hidrojenci teknolojisinin verimliliği, elektrikli araçlardaki batarya sistemine kıyasla farklı bir enerji kaybı içerebilir; fakat sıvı hidrojenin yüksek enerji yoğunluğu, uzun menzil araçlar için cazip bir alternatif olabilir. Zorlu, bu konuda araştırmaların ilerlemesine destek vererek, gelecekte hidrojenli yakıt hücreli araçların altyapı entegrasyonu ve masırfeti konusuna dair somut adımlar atmasını umuyorum. O halde, bir yazar olarak bu teknologi sadece teorik bir vizyon değil, gelecekteki sürdürülebilir taşımacılık sistemi içinde bir parçası olmayı bekliyorum. Elbette daha fazla bilgi istersen, detaylı açıklamalardan da faydalanabilirsin. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Abi illaki bu pillerin geliştirilmesi lazım bunu başından beri diyorduk zaten. Ama kabul edelim içten yanmalılar da o kadar mükemmel araçlar değiller. Onları da tarihe gömeriz dediğin olursa. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 2 saat önce Paylaş 2 saat önce (düzenlendi) Emre Şimşek yazdı: Abi illaki bu pillerin geliştirilmesi lazım bunu başından beri diyorduk zaten. Ama kabul edelim içten yanmalılar da o kadar mükemmel araçlar değiller. Onları da tarihe gömeriz dediğin olursa. mükemmel değiller, sizinkilerde öyle ve çok daha sıkıntılı aslında sizinkiler, kaza yaptın yandın, Allah korusun tabiii.. içten yanmalılar şuan vazgeçilmezler ve yakında tekrar üretim ve geliştirme işleride başlayabilir, bağımlılıklar fena zorluyor üreticileri, ekonomilerde çöküşte, bakalım neler göreceğiz, sonuç olarak şuanki pillerle elektrikli araçlar azınlıkta kalacaktır, genele yayılamazlar yürümez, zaman içindeki çok uzun bir zamanda değil, pil kısmının değiştiğini göreceğiz bence, bakalım sağ kalırsak göreceğiz inşallah... 2 saat önce tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Abi kaza yapınca ne oluyor da? Çok büyük kaza yapmışlar bak ne olmuş hatırlayalım. Allah korusun.. Not: sesini açmadan izleyelim saçma bir edit var Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Emre Şimşek yazdı: Yarın dünya birbirine girse, günlük bir miktar elektriği üretirsin ama benzini mazotu bulamazsın. bidonda stoklanma imkanı o senaryoda nasıl fark getirir? yine o senrayoya göre günde 2 saat elektrik verilse, komşu arabasını şarja takarsa mahalleli ne yapar? Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 58 dakika önce Paylaş 58 dakika önce Çağlar Bayur yazdı: bidonda stoklanma imkanı o senaryoda nasıl fark getirir? yine o senrayoya göre günde 2 saat elektrik verilse, komşu arabasını şarja takarsa mahalleli ne yapar? panelle dolar hocam. Ayrıca öyle sürekli bir zaman olursa AMI tarzı mikrolara geçer tavanına 2 metrekare panel takarız. 2 saat park edip 15 dk sürebiliriz kolaylıkla. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 41 dakika önce Paylaş 41 dakika önce Mehmet Göktürk yazdı: sürekli bir zaman olursa AMI tarzı mikrolara geçer tavanına 2 metrekare panel takarız. mahellenin dedikodusu oluruz insan içine çıkacak yüzümüz kalmaz muteber de olmayız aman diyeyim Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 22 dakika önce Paylaş 22 dakika önce Çağlar Bayur yazdı: mahellenin dedikodusu oluruz insan içine çıkacak yüzümüz kalmaz muteber de olmayız aman diyeyim günde 2 saat elektrik gelirse dedikodu zaten başka konu olur. bak bu ne güzel gelse alınır bile aktif. hindistanda üretilecekmiş fabrikası. https://www.squadmobility.com/#specs 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 dakika önce Paylaş 5 dakika önce Mehmet Göktürk yazdı: günde 2 saat elektrik gelirse dedikodu zaten başka konu olur. bak bu ne güzel gelse alınır bile aktif. hindistanda üretilecekmiş fabrikası. https://www.squadmobility.com/#specs servet buna binmez Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Şimdi Paylaş Şimdi Çağlar Bayur yazdı: servet buna binmez günde 2 saat elektrik olsa ata bile biner. Yorum bağlantısı
Recommended Posts