Emre Şimşek 10 saat önce Paylaş 10 saat önce İkisinin de uzun menzil versiyonu test ediliyor. Çok ilginç ki Tesla 100 kmde 2 kW daha az gösterse de her iki cihaz da 100 kmnin sonunda amiyane tabirle pompada aynı miktarda elektrik almış. T10F menzil konusunda epey rekabetçi olmaya başladı. Bu tür videolar izlediğimde T10F her defasında koltuklarımı kabartıyor. Umarım bu hızda gelişmeye devam eder 6 Yorum bağlantısı
Cem Dilmen 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Ben de TOGG un hiç yabana atılır araçlar olmadığını düşünüyorum. Gerçekten kim ne derse desin gurur verici. Yani şöyle düşünmek lazım henüz 4-5 yıldır bu işte olan bir markanın lige bu sıralamadan başlaması umut vaadedici diye düşünüyorum. Çinli markaların çoğunun ( Elektrik için değil otomotiv sektörü için ) sıralamada sonlardan başlayıp şu an nerde olduklarını düşününce bence çok iyi bir başlangıç. 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Bir iki ekran ve iç trim uyumsuzluk sorunu var ama çok normal. Konfor olarak gayet iyi. Aynı konforu bmw’de 4-5 milyona alabilirsiniz ancak 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Bursaya her gittiğimde togg sevkiyatı görmek çok mutlu ediyor. Defalarca araç sevkiyatına denk geliyorum. Hepsi de t10f. Bir de o kadar güzel renkleri var ki. Al beni diyor. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Şu lease işini bunda çözmeleri gerek Ali takipçi olsana cimere felan yaz. 1 1 Yorum bağlantısı
Yücel Metin 36 dakika önce Paylaş 36 dakika önce Togg T10F ön göğsü daha sade ve tek ekran yapsa, vitesi direksiyonun yanına taşısa çok daha kullanışlı olurdu 2 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 29 dakika önce Yazar Paylaş 29 dakika önce Emmi bence şu an artık X de alınır. Servisleri çok hızlı yaygınlaşabilir. Bu işi alıp yapabilecek çok değerli insanlar var. Forumları şöyle bir dolaşsalar @Servet Aydın gibi insanların peşine düşer tüm elektrik firmaları. Bu işi bizim için de yap diye.. Ekran olayını abartmışız biz ya hakikaten Cem Ağabey. Bu kadar ekrana ne gerek vardı diye soruyorum her seferinde. Koldan vites Ex-30 gibi bir şey olsa, ekranlar azalıp sorunsuzlaşsa arabanın artık sadece bardaklığı çok küçük, gözlük koyma yeri yok gibi ufak sorunlarını konuşacağız sadece... 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts