Metin Akbal 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Özçelik 😛 marka kahve makinesini 2024 Eylül ayında yaklaşık 6000 lira odeyerek satın aldım. Makine sabahtan akşama su sızdırıyordu. Servisi aradık ilk etapta kaçağı bulamadılar bunun için servis kaydı girilmemiş. Geri yolladım bu sefer buldular tamir ettiler ama bunun yaninda isitici reduktor sanırım o da değişmiş. Bundan sonra kahveler yanık ya da acimsi ekşimsi bir tatta gelmeye başladı tabi biz bu ısıtıcı değişimini bilmiyorduk. Sonra makine yine Subat ayında sızdırmaya başladı. Su hortumu değiştiği için yeni takılan su hortumunu çift kelepce ile sıkmışlar o da silikon hortumu yırtmış. Tekrardan tamire gitti ama randıman alamayınca ben değişim talep ettim. Genel merkez başka servise yönlendirdi. Orada bilgilendirildik bu makinenin isiticisi değişmiş diye. Değişim talebim genel merkez tarafından reddedildi. Süreç galiba Mayıs ayına kadar sürdü. Emin olmak için başka kahveleri denedik sonuç değişmedi. Toplamda 4 arıza ve 5 servis geçmişi olduğu için ilgili servis fişlerini aldım ve hakem heyetine Agustos 2025 te başvurdum. Bugün itibari ile yeni kahve makinemi teslim aldım. Karşı tarafa da 125 lira bi ödeme çıkmış 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 52 dakika önce Paylaş 52 dakika önce Geçmiş olsun. İlgili holding’den hiçbir şey almıyorum. İnsanların parasını çöpe attıran bir tarzları var. Yorum bağlantısı
Recommended Posts