İlkay Başaran 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Zincir mağazada çalışanların ne kadar zor şartlarda çalıştıklarını bilmek lazım önce. 7 8 kişilik işi 3 kişinin sırtına yüklüyorlar ve yüzlerce kalem ürün var hepsinin olmasa da yüzde 80 inin rakamı 2 günde bir değişiyor ve bazen daha etiketler gelmeden kasalar güncellenip yeni rakama geçiyorlar. Etiketler gelmiş olsa dahi personel o işe yetişemeyebiliyor. Kolay değil stok takip et, gelen yeni ürünü diz fifo şeklinde, soğuk zincirle ayrı uğraş, aynı anda kasaya bak, kepenk kapat 3 saat kasa tutturmaya çalış en son camları sil ve eve git. Allah kolaylık versin. Hiçbir zaman da o kasa tutmaz kasa tutsa bile genel sayımda eksik çıkar çünkü halkımız 2 gofret ya da 20 30 tl yi herzaman kar sayar. Bence 1 tl yi aramak yerine nakit alışveriş yapıyorsanız paranın üstünü bile almayın. Poşet parasını kar sayan bir toplumumuz var adamlar poşetin bile hesabını veriyor. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Metin Akbal yazdı: Şöyle düşünelim. Gecen sene bir ogrencim 3 harfli marketin birinden birseyleri izinsiz almış. Kamerada tespit edilmiş yetkili biri okula geldi böyleyken böyle diye. Öğrenciyi çağırdık konuştuk veliye haber verdik. Veli markete gitti ödemeyi yapmış. Geri geldi hocam 20 lira için yaygara çıkartmışlar diye. Adam mevzuyu anlamamış meselenin 20 lira olmadığını kavrayamamış bile. Size sorarım bu durumda ister 1 lira ister 50 lira olsun miktar önemli mi? Benim nazarımda bir farkı yoktur. Sehven yapılır ayrı. O 1 lira farkı geçtim 1 kurusluk farklar bile ayda binlerce lira demek. 1 lira için gerektigi zaman sebep olmayacaksak daha büyükleri başımıza gelmeye devam edecek. O personelin 1 tllik zamdan haberi bile yoktur. Kasalara anında güncelleme geçiyor merkez ve oradan alıyor zaten rakamı. KAsa 2 tl lik ürünü 3 geçtiğinde personele kalmıyor ki o para zaten mantığı yok adamdan akşam 3 tl arıyor zaten sistem. Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 59 dakika önce Paylaş 59 dakika önce (düzenlendi) Sani Gerşon yazdı: Kanuni olarak İstanbul'daki avm'lerden ilk 3 saat otopark ücreti alınamaz. Akmerkez'e gittim, 3 saat içinde otopark ücreti tahsil edildi. Fişimle beraber THH'ye başvurdum, tüm bilgileri yazmama rağmen Akmerkez'e ulaşamadıklarını belirtip talebimi reddettiler. Ne diyeyim şimdi ben THH de her olayda davalı Şirkete yazı gider, 30 gün içinde savunma ve belge istenir. Bu süre içinde savunma yapılmaz ise dosya üzerinden karar verilecektir diye belirtilir. Ulaşamadık, geçerli bir neden değil . savsaklamışlar 58 dakika önce tarihinde Haşmet Güngör tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts