Tansu Kalafatoğlu Dün saat 10:46 Paylaş Dün saat 10:46 Bakanlık sayfa açtı. Güzergahınızı yazın. Yolda nerede radar var, görün. Yarım saatte bir güncelleme geliyor radar noktalarına. https://www.icisleri.gov.tr/iller-arasi-radar-ve-kontrol-noktasi-uygulama-sayilari 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 11:08 Paylaş Dün saat 11:08 şişliden çık silivirye kadar 250 ile gidebiliiyoruz yani 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Dün saat 12:07 Yazar Paylaş Dün saat 12:07 Çağlar Bayur yazdı: şişliden çık silivirye kadar 250 ile gidebiliiyoruz yani aynen öyle yolda seyir halinde polisleri göstermiyor ama Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu Dün saat 16:19 Paylaş Dün saat 16:19 Tansu Kalafatoğlu yazdı: aynen öyle yolda seyir halinde polisleri göstermiyor ama hız koridorunu gösteriyor, eskişehir/ inönü den Bozüyük'e gelirken tcdd alt geçidindeki kamera yok mesela. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Dün saat 16:51 Yazar Paylaş Dün saat 16:51 Çağlar Bayur yazdı: şişliden çık silivirye kadar 250 ile gidebiliiyoruz yani hangi araçla diye sormayı unuttum 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 17:31 Paylaş Dün saat 17:31 #SONDAKİKA | İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi: (App plakalar hk.) "Plakanın üzerinde TŞOF mührü ve diğer güvenlik işaretleri mevcutsa, harf ve rakamlar standarda göre biraz daha kalın olsa bile bu plakalar uygun ve geçerlidir. Araç sahiplerinin bu plakaları yenileme zorunluluğu yoktur. Trafik denetimlerinde bu kalın harfli plakalara ceza kesilmeyecektir." (TRT Haber) https://x.com/gusholderhaber/status/2038233742473314418 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 23 saat önce Yazar Paylaş 23 saat önce Ali Darbaz yazdı: #SONDAKİKA | İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi: (App plakalar hk.) "Plakanın üzerinde TŞOF mührü ve diğer güvenlik işaretleri mevcutsa, harf ve rakamlar standarda göre biraz daha kalın olsa bile bu plakalar uygun ve geçerlidir. Araç sahiplerinin bu plakaları yenileme zorunluluğu yoktur. Trafik denetimlerinde bu kalın harfli plakalara ceza kesilmeyecektir." (TRT Haber) https://x.com/gusholderhaber/status/2038233742473314418 bunun üstüne şöyle bir duyuru daha çıktı. Standartlara aykırı olaka basan şöför odası plakacılarına plaka başı 10 bin lira ceza yazılacak. benim anlamadığım, şöförler odasının plaka basma yetkisi. Şöför odasına neden plaka basma yetkisi verilir. Şöför bunlar Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: bunun üstüne şöyle bir duyuru daha çıktı. Standartlara aykırı olaka basan şöför odası plakacılarına plaka başı 10 bin lira ceza yazılacak. benim anlamadığım, şöförler odasının plaka basma yetkisi. Şöför odasına neden plaka basma yetkisi verilir. Şöför bunlar Gelir olsun diye vatandaşı ordan oraya sürme olayı. Amerikada DMV vardır. Ehliyet-Satış-Muayene-Plaka hepsi aynıdır. Arabayı alırsın evrakı doldurursun. ücretini ödersin kadın memur plakayı çekmeceden alır bi tane verir al diye. Hepsi bu. Bizde oraya oraya oraya dolaş dur. En önemlisi de park yeri olan bir yer olur. Şehrin göbeğindeki noterde olmaz bu işler. DMV yi manhattan a yaptıklarını düşün 2 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Gürcistanda da benzeri bir sistem var. Hatta ehliyet sınavları da aynı alanda yapılıyor. Hatta özel plaka isterseniz orada bankomat tarzı cihazlardan sorgulatabiliyorsunuz. Eğer aracın borcu filan varsa anlaşmalı bankaları var sıra alıp işlemleri hızlı bir şekilde halledebiliyorsunuz. Yanında da araba pazarı var. Araba pazarından araç alırsanız hızlı bir şekilde işleri halledebiliyorsunuz. Plaka basımı orada yapılıyor. Özel bir plaka istemezseniz oradaki seri plakalardan biri alıp alış satışı gerçekleştirebiliyorsunuz. Ekstra noterle filan uğraşmıyorsunuz. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Ali Darbaz yazdı: #SONDAKİKA | İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi: (App plakalar hk.) "Plakanın üzerinde TŞOF mührü ve diğer güvenlik işaretleri mevcutsa, harf ve rakamlar standarda göre biraz daha kalın olsa bile bu plakalar uygun ve geçerlidir. Araç sahiplerinin bu plakaları yenileme zorunluluğu yoktur. Trafik denetimlerinde bu kalın harfli plakalara ceza kesilmeyecektir." (TRT Haber) https://x.com/gusholderhaber/status/2038233742473314418 twitter ın resmi duyuru panosu olma 100 yılı... yorum yapmak sakıncalı Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Reis kahraman olacak yine Yeni trafik cezalarındaki artışlar, AK Parti Strateji Toplantısı ve Kabine'de masaya yatırıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, vatandaşlardan gelen şikayetler üzerine yeni mağduriyetlere yol açmayacak şekilde düzenleme yapılması talimatını verdi. https://www.yenisafak.com/gundem/artan-trafik-cezalari-vatandasi-bezdirdi-cumhurbaskani-erdogan-sikayetler-uzerine-talimat-verdi-4810302 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Telefon için uygulaması var mı bunun. Yorum bağlantısı
Cem Işık 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Telefon için uygulaması var mı bunun. Biri uygulama yapsa, 99 tl’den satışa sunsa uygulamayı, plaka fotoğrafını çektiğinde uygun/ değil ( mühür eksik vs gibi yorum yapsa) paraya para demez yazılımcı. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 saat önce Paylaş 9 saat önce (düzenlendi) Cem Işık yazdı: Biri uygulama yapsa, 99 tl’den satışa sunsa uygulamayı, plaka fotoğrafını çektiğinde uygun/ değil ( mühür eksik vs gibi yorum yapsa) paraya para demez yazılımcı. macbooklar için şaplak app var mesela 8 saat önce tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Adem Kazıl 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Ahmet İhsan Akşen yazdı: Reis kahraman olacak yine Yeni trafik cezalarındaki artışlar, AK Parti Strateji Toplantısı ve Kabine'de masaya yatırıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, vatandaşlardan gelen şikayetler üzerine yeni mağduriyetlere yol açmayacak şekilde düzenleme yapılması talimatını verdi. https://www.yenisafak.com/gundem/artan-trafik-cezalari-vatandasi-bezdirdi-cumhurbaskani-erdogan-sikayetler-uzerine-talimat-verdi-4810302 bi deyim var, Allah sevdiği kuluna önce eşeğini kaybettirir sonra buldururmuş 1 4 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 7 saat önce Paylaş 7 saat önce İstanbul Sivas baktım, okadar radardan geçmişim hiç ceza yemedim. İşte üstün. Hypermiler tekniklerim beni cezadanda koruyor Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 7 saat önce Yazar Paylaş 7 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Telefon için uygulaması var mı bunun. Abi o değilde, benim ilk mesajımda fazla emir kipi var. Bunu ben mi yazdım 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Abi o değilde, benim ilk mesajımda fazla emir kipi var. Bunu ben mi yazdım Sorun yok.. 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Sabit radarları gösteriyomuş, Mobiller yokmuş. Ne işe yarar, ben zaten biliyorum yerlerini Yorum bağlantısı
Recommended Posts