Kürşat Gönüllü 8 saat önce Paylaş 8 saat önce (düzenlendi) Google Amca öyle diyor. Evet, Karayolları Trafik Yönetmeliği'ne göre otomobillerde yedek ampul (her lambanın türünden en az bir adet), reflektör, ilk yardım çantası ve yangın söndürme cihazı bulundurmak zorunludur . Bu ekipmanların eksikliği durumunda trafik denetimlerinde 31/1-a maddesi uyarınca idari para cezası ve ceza puanı uygulanabilir. Yola çıkıcam. Yolda Ne soracaklarından emin değilim. Ustamdan emenet 1er tane yedek yanıma aldım. Göstermelik tabiki. Takmayı bilen beri gelsin! 8 saat önce tarihinde Kürşat Gönüllü tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Kürşat Gönüllü yazdı: Yola çıkıcam. Yolda Ne soracaklarından emin değilim. Ustamdan emenet 1er tane yedek yanıma aldım. Göstermelik tabiki. Takmayı bilen beri gelsin! Abi şansa artık, yazmak isterlerse illaki bir şey bulurlar.. Kamyoncuyu yolda çevirip, takograf geçmişsini istemişler. yakın zamanda bir şey bulamamışlar.. Bir hafta geriye kadar gidip 70 lik yolda 78 ile gittiğini görüp ceza yazmışlar.. 1 1 Yorum bağlantısı
Deniz Kom 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Led aydınlatmalı aracım için ben bir tane H7 ampul koyayım da ceza yazacak konu bulamasınlar. Napam yedek far mı taşıyayım 1 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 saat önce Paylaş 7 saat önce İlkay Başaran yazdı: Led aydınlatma olanlar ne yapacak? far koyacan tabi ki bağaja 3 Yorum bağlantısı
Aydın Sert 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Çağlar Bayur yazdı: far koyacan tabi ki bağaja At baaaja dursun Yorum bağlantısı
İsa Acar 7 saat önce Paylaş 7 saat önce "31/1-a trafik cezası, araçta bulunması zorunlu olan teknik ekipmanların (ilk yardım çantası, yangın tüpü, reflektör vb.) eksik, kullanılmaz durumda veya hiç bulundurulmaması durumunda uygulanan idari para cezasıdır. 2026 yılı için 1.246 TL olan bu ceza, 10 ceza puanı getirmektedir." Baya düşük kalmış bu ceza 1 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Diyelim ki 2 ampül koyduk, polis bunlar bunun değil derse ne olacak? Yorum bağlantısı
Murat Azalma 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Küllükte su olması da zorunlu diye bir söz dolaşırdı eskiden. o söylentiyi hatırlattı. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 5 saat önce Paylaş 5 saat önce İsa Acar yazdı: "31/1-a trafik cezası, araçta bulunması zorunlu olan teknik ekipmanların (ilk yardım çantası, yangın tüpü, reflektör vb.) eksik, kullanılmaz durumda veya hiç bulundurulmaması durumunda uygulanan idari para cezasıdır. 2026 yılı için 1.246 TL olan bu ceza, 10 ceza puanı getirmektedir." Baya düşük kalmış bu ceza İç işlerine yaz burdan hemen görmezler 1 Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Yakında arabada Usta bulundurulacak derlerse hiç şaşırmam 2 1 Yorum bağlantısı
Sermet Gündoğdu 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Bazı araçların ampulünü değiştirmek için takım çantası da gerekir (tampon panjur vs.sökmek için) kaldı ki bazı araçlarda da komple far değişiyor .Ceza yazılacaksa bişey bulunup yazılıyor artık. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Hepsi var arabada. hasta mıyım neyim Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Hepsi var arabada. hasta mıyım neyim Insanin h7 fari olunca tabi, sende yedek pilde vardir. Peki tornavida diyor yildiz mi düz mü 😂 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 54 dakika önce Paylaş 54 dakika önce Sinan Akgöl yazdı: Insanin h7 fari olunca tabi, sende yedek pilde vardir. Peki tornavida diyor yildiz mi düz mü 😂 H7 yine iyi. HIR2 9012 diye ampül. Öyle farklı ki, sanki çok iyi aydınlatıyor ikisi de. El feneri, ortam lambası, çengel iğne, koli bandı, makas, mini göçük düzeltici, çorap (bambu), uzun ahşap şeklinde kas gevşetici, sabun, çakı (sürmene), yedek sübap tapası plastik, Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 45 dakika önce Paylaş 45 dakika önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: H7 yine iyi. HIR2 9012 diye ampül. Öyle farklı ki, sanki çok iyi aydınlatıyor ikisi de. El feneri, ortam lambası, çengel iğne, koli bandı, makas, mini göçük düzeltici, çorap (bambu), uzun ahşap şeklinde kas gevşetici, sabun, çakı (sürmene), yedek sübap tapası plastik, Arkadaş yardim setimi Termal havuzlu kaplicalarami gidiyoruz. Led ampüllere bi göz at. Gerçekten çok zayif aydinlatmasi. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 34 dakika önce Paylaş 34 dakika önce Sinan Akgöl yazdı: Arkadaş yardim setimi Termal havuzlu kaplicalarami gidiyoruz. Led ampüllere bi göz at. Gerçekten çok zayif aydinlatmasi. Ne yapabilirimki. Led taksan da çözüm değil. Mercekte sıkıntı var. Üretici farba. bizde taliant var. Klasik tas ayna farı var. Corolla’dan %50 daha fazla aydınlatıyor. Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 24 dakika önce Paylaş 24 dakika önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Ne yapabilirimki. Led taksan da çözüm değil. Mercekte sıkıntı var. Üretici farba. bizde taliant var. Klasik tas ayna farı var. Corolla’dan %50 daha fazla aydınlatıyor. Ledle gene suankine gore aydinlatmasi gene artar bence ya. Aslan tailant 😂 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 20 dakika önce Paylaş 20 dakika önce Corollaya bozulur diye far bile koymamışlar demekki 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts