İçeriğe Yönlendir

Araç çevirmelerinde Bagajda her lambanın yedek ampulü de bulunması zorunlu mu? Cezası var mı?

Kürşat Gönüllü

Recommended Posts

Kürşat Gönüllü
(düzenlendi)

Google Amca öyle diyor.

Evet, Karayolları Trafik Yönetmeliği'ne göre otomobillerde yedek ampul (her lambanın türünden en az bir adet), reflektör, ilk yardım çantası ve yangın söndürme cihazı bulundurmak zorunludur

. Bu ekipmanların eksikliği durumunda trafik denetimlerinde 31/1-a maddesi uyarınca idari para cezası ve ceza puanı uygulanabilir. 

Yola çıkıcam. Yolda Ne soracaklarından emin değilim. Ustamdan emenet 1er tane yedek yanıma aldım. Göstermelik tabiki. Takmayı bilen beri gelsin!

tarihinde Kürşat Gönüllü tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Kürşat Gönüllü yazdı:

Yola çıkıcam. Yolda Ne soracaklarından emin değilim. Ustamdan emenet 1er tane yedek yanıma aldım. Göstermelik tabiki. Takmayı bilen beri gelsin!

Abi şansa artık, yazmak isterlerse illaki bir şey bulurlar.. 

Kamyoncuyu yolda çevirip, takograf geçmişsini istemişler. yakın zamanda bir şey bulamamışlar.. Bir hafta geriye kadar gidip 70 lik yolda 78 ile gittiğini görüp ceza yazmışlar.. 

Yorum bağlantısı
Deniz Kom

Led aydınlatmalı aracım için ben bir tane H7 ampul koyayım da ceza yazacak konu bulamasınlar. Napam yedek far mı taşıyayım :D

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
İlkay Başaran yazdı:

Led aydınlatma olanlar ne yapacak?

far koyacan tabi ki bağaja :crazy: 

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Aydın Sert
Çağlar Bayur yazdı:

far koyacan tabi ki bağaja :crazy: 

At baaaja dursun :D