Ali Gülmez 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Merhabalar arkadaşımı dacia servisi biraz kandırmış taktıkları multimedya ekranındaki carbitlink programı para istiyor android auto ve carplay bağlantısı için internetten başka bir program indirdim onu çalıştırmadı bana ücretsiz bir bağlantı programı lazım carbitlink ayda 49 tl para istiyor bağlantı için Yorum bağlantısı
İnan Çınar 2 saat önce Paylaş 2 saat önce (düzenlendi) Ali Gülmez yazdı: Merhabalar arkadaşımı dacia servisi biraz kandırmış taktıkları multimedya ekranındaki carbitlink programı para istiyor android auto ve carplay bağlantısı için internetten başka bir program indirdim onu çalıştırmadı bana ücretsiz bir bağlantı programı lazım carbitlink ayda 49 tl para istiyor bağlantı için Bir kaç ay once ücretsizdi. Yeni mi paralı olmuş acaba? Edit: Şimdi baktım ücretsiz ama 2 saat önce tarihinde İnan Çınar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 2 saat önce Paylaş 2 saat önce İnan Çınar yazdı: Bir kaç ay once ücretsizdi. Yeni mi paralı olmuş acaba? Edit: Şimdi baktım ücretsiz ama Program ücretsiz, eğer ekrana navigasyon yansıtmak isterseniz para istiyor Öyle değişik bir şey 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts