İçeriğe Yönlendir

Multimedya için Bağlantı Programı Acil Lazım

Ali Gülmez

Recommended Posts

Ali Gülmez

Merhabalar

arkadaşımı dacia servisi biraz kandırmış taktıkları multimedya ekranındaki carbitlink programı para istiyor android auto ve carplay bağlantısı için

internetten başka bir program indirdim onu çalıştırmadı bana ücretsiz bir bağlantı programı lazım

carbitlink ayda 49 tl para istiyor bağlantı için

Yorum bağlantısı
İnan Çınar
(düzenlendi)
Ali Gülmez yazdı:

Merhabalar

arkadaşımı dacia servisi biraz kandırmış taktıkları multimedya ekranındaki carbitlink programı para istiyor android auto ve carplay bağlantısı için

internetten başka bir program indirdim onu çalıştırmadı bana ücretsiz bir bağlantı programı lazım

carbitlink ayda 49 tl para istiyor bağlantı için

Bir kaç ay once ücretsizdi. Yeni mi paralı olmuş acaba?

Edit: Şimdi baktım ücretsiz ama 

tarihinde İnan Çınar tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal
İnan Çınar yazdı:

Program ücretsiz, eğer ekrana navigasyon yansıtmak isterseniz para istiyor :)

Öyle değişik bir şey

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Gülmez
Sani Gerşon yazdı:

Takılan multimedya nedir?

markası yok dacia servisi bizde taktırmazsan garantisi bozulur diye 2.5 yıl önce 30 bin tl parasını almış arkadaşın

kendi ekranımdaki programı yükledim açıyor ama uygunduz diyor

İnan Çınar yazdı:

ücretsiz olunca ekran yansıtma var sadece 49 tl ödersen diyor aylık anroid autoyu kullanabilirsin diyor

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
(düzenlendi)

Merhaba,

Öncelikle bu cihazın tam olarak bir markası veya modeli yok mu? Eğer bu cihaz araca sonradan Dacia yetkili servisi üzerinden takıldıysa, aracın orijinal opsiyon listesinde bulunan donanımı yerine farklı bir cihaz takılmış olabilir mi? Bunu teyit etmekte fayda var.

Sorununuza gelecek olursak; bahsettiğiniz Carbitlink gibi programlar aslında üçüncü parti yazılımlardır. Temel işlevleri, Android tabanlı bir ekrana "Android Auto" simülasyonu (emülatör) kurmaktır. Zaten halihazırda Android işletim sistemine sahip bir multimedya ekranınız varsa, telefonu bu tarz programlarla bağlamaya çalışıp cihazı yormanın ve ısınmasına sebep olmanın pek bir mantığı bulunmuyor.

Bunun yerine sistemi çok daha verimli kullanmak için şu yöntemi izlemenizi tavsiye ederim:

• Dahili Uygulamaları Kullanın: Android ekranın içinde muhtemelen Google Maps, Yandex Navigasyon gibi uygulamalar halihazırda kuruludur (kurulu değilse bile Play Store'dan indirebilirsiniz).

• İnternet Paylaşımı (Hotspot): Sadece araca özel yeni bir Google hesabı oluşturup ekrana giriş yapın. Sonrasında telefonunuzun internet paylaşımını (Wi-Fi Hotspot) açarak cihazı internete bağlamanız yeterli olacaktır.

• Bluetooth ile Görüşme: Telefonunuzun Bluetooth'unu açıp cihazla eşleştirdiğinizde, araç kiti üzerinden normal telefon görüşmelerinizi zaten sorunsuzca yapabiliyor olmanız lazım.

Kısacası; halihazırda kendisi Android olan bir ekrana, emülatör programla dışarıdan bağlanmaya çalışmak manasızdır. Telefonunuzun Bluetooth ve Wi-Fi özelliklerini açıp, online navigasyonu ve sesli görüşmeleri doğrudan ekranın kendi sistemi üzerinden kullanmak çok daha pratik ve stabil olacaktır.

Umarım faydası olur, iyi forumlar!

tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...