Ali Gülmez 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Merhabalar arkadaşımı dacia servisi biraz kandırmış taktıkları multimedya ekranındaki carbitlink programı para istiyor android auto ve carplay bağlantısı için internetten başka bir program indirdim onu çalıştırmadı bana ücretsiz bir bağlantı programı lazım carbitlink ayda 49 tl para istiyor bağlantı için Yorum bağlantısı
İnan Çınar 6 saat önce Paylaş 6 saat önce (düzenlendi) Ali Gülmez yazdı: Merhabalar arkadaşımı dacia servisi biraz kandırmış taktıkları multimedya ekranındaki carbitlink programı para istiyor android auto ve carplay bağlantısı için internetten başka bir program indirdim onu çalıştırmadı bana ücretsiz bir bağlantı programı lazım carbitlink ayda 49 tl para istiyor bağlantı için Bir kaç ay once ücretsizdi. Yeni mi paralı olmuş acaba? Edit: Şimdi baktım ücretsiz ama 6 saat önce tarihinde İnan Çınar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 6 saat önce Paylaş 6 saat önce İnan Çınar yazdı: Bir kaç ay once ücretsizdi. Yeni mi paralı olmuş acaba? Edit: Şimdi baktım ücretsiz ama Program ücretsiz, eğer ekrana navigasyon yansıtmak isterseniz para istiyor Öyle değişik bir şey 1 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Sani Gerşon yazdı: Takılan multimedya nedir? markası yok dacia servisi bizde taktırmazsan garantisi bozulur diye 2.5 yıl önce 30 bin tl parasını almış arkadaşın kendi ekranımdaki programı yükledim açıyor ama uygunduz diyor İnan Çınar yazdı: Bir kaç ay once ücretsizdi. Yeni mi paralı olmuş acaba? Edit: Şimdi baktım ücretsiz ama ücretsiz olunca ekran yansıtma var sadece 49 tl ödersen diyor aylık anroid autoyu kullanabilirsin diyor 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 saat önce Paylaş 2 saat önce (düzenlendi) Merhaba, Öncelikle bu cihazın tam olarak bir markası veya modeli yok mu? Eğer bu cihaz araca sonradan Dacia yetkili servisi üzerinden takıldıysa, aracın orijinal opsiyon listesinde bulunan donanımı yerine farklı bir cihaz takılmış olabilir mi? Bunu teyit etmekte fayda var. Sorununuza gelecek olursak; bahsettiğiniz Carbitlink gibi programlar aslında üçüncü parti yazılımlardır. Temel işlevleri, Android tabanlı bir ekrana "Android Auto" simülasyonu (emülatör) kurmaktır. Zaten halihazırda Android işletim sistemine sahip bir multimedya ekranınız varsa, telefonu bu tarz programlarla bağlamaya çalışıp cihazı yormanın ve ısınmasına sebep olmanın pek bir mantığı bulunmuyor. Bunun yerine sistemi çok daha verimli kullanmak için şu yöntemi izlemenizi tavsiye ederim: Dahili Uygulamaları Kullanın: Android ekranın içinde muhtemelen Google Maps, Yandex Navigasyon gibi uygulamalar halihazırda kuruludur (kurulu değilse bile Play Store'dan indirebilirsiniz). İnternet Paylaşımı (Hotspot): Sadece araca özel yeni bir Google hesabı oluşturup ekrana giriş yapın. Sonrasında telefonunuzun internet paylaşımını (Wi-Fi Hotspot) açarak cihazı internete bağlamanız yeterli olacaktır. Bluetooth ile Görüşme: Telefonunuzun Bluetooth'unu açıp cihazla eşleştirdiğinizde, araç kiti üzerinden normal telefon görüşmelerinizi zaten sorunsuzca yapabiliyor olmanız lazım. Kısacası; halihazırda kendisi Android olan bir ekrana, emülatör programla dışarıdan bağlanmaya çalışmak manasızdır. Telefonunuzun Bluetooth ve Wi-Fi özelliklerini açıp, online navigasyonu ve sesli görüşmeleri doğrudan ekranın kendi sistemi üzerinden kullanmak çok daha pratik ve stabil olacaktır. Umarım faydası olur, iyi forumlar! 2 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Ali Darbaz yazdı: Merhaba, Öncelikle bu cihazın tam olarak bir markası veya modeli yok mu? Eğer bu cihaz araca sonradan Dacia yetkili servisi üzerinden takıldıysa, aracın orijinal opsiyon listesinde bulunan donanımı yerine farklı bir cihaz takılmış olabilir mi? Bunu teyit etmekte fayda var. Sorununuza gelecek olursak; bahsettiğiniz Carbitlink gibi programlar aslında üçüncü parti yazılımlardır. Temel işlevleri, Android tabanlı bir ekrana "Android Auto" simülasyonu (emülatör) kurmaktır. Zaten halihazırda Android işletim sistemine sahip bir multimedya ekranınız varsa, telefonu bu tarz programlarla bağlamaya çalışıp cihazı yormanın ve ısınmasına sebep olmanın pek bir mantığı bulunmuyor. Bunun yerine sistemi çok daha verimli kullanmak için şu yöntemi izlemenizi tavsiye ederim: Dahili Uygulamaları Kullanın: Android ekranın içinde muhtemelen Google Maps, Yandex Navigasyon gibi uygulamalar halihazırda kuruludur (kurulu değilse bile Play Store'dan indirebilirsiniz). İnternet Paylaşımı (Hotspot): Sadece araca özel yeni bir Google hesabı oluşturup ekrana giriş yapın. Sonrasında telefonunuzun internet paylaşımını (Wi-Fi Hotspot) açarak cihazı internete bağlamanız yeterli olacaktır. Bluetooth ile Görüşme: Telefonunuzun Bluetooth'unu açıp cihazla eşleştirdiğinizde, araç kiti üzerinden normal telefon görüşmelerinizi zaten sorunsuzca yapabiliyor olmanız lazım. Kısacası; halihazırda kendisi Android olan bir ekrana, emülatör programla dışarıdan bağlanmaya çalışmak manasızdır. Telefonunuzun Bluetooth ve Wi-Fi özelliklerini açıp, online navigasyonu ve sesli görüşmeleri doğrudan ekranın kendi sistemi üzerinden kullanmak çok daha pratik ve stabil olacaktır. Umarım faydası olur, iyi forumlar! ali sana whatspatan yazdım bir okusana kafam iyice karıştı Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ali Gülmez yazdı: ali sana whatspatan yazdım bir okusana kafam iyice karıştı görüştük. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ali Darbaz yazdı: görüştük. Ee, forum olarak bilemeyecek miyiz ne görüşüldü? Forumun amacı, herkesin bilgilenmesi ya... 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Sani Gerşon yazdı: Ee, forum olarak bilemeyecek miyiz ne görüşüldü? Forumun amacı, herkesin bilgilenmesi ya... Beyinlerin soğumasi bekleniyor suan. Ali güldugune gore kodlamasindan girip çektiği voltajina kadar çözümleyip sonuca ulaşmış. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Sinan Akgöl yazdı: Beyinlerin soğumasi bekleniyor suan. Ali güldugune gore kodlamasindan girip çektiği voltajina kadar çözümleyip sonuca ulaşmış. Yok çözüm daha yarın aracın ekranından hakkında kısmını girip foto çekip atacağım buraya ali gemini üzerinden çözüm bulacak https://chatgpt.com/share/69cab8cc-88f4-8332-a3c1-5154d08b513f Bunları da ayrıca deneyeceğim burada asıl sorun 30 bin tl kazıklanan adam ayda 49 tl vermek istemiyor sonra mirror modunda telefonu ısınıp kapandığı için söyleniyor bir elinde telefon araç kullanıyor 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 53 dakika önce Paylaş 53 dakika önce Ali Gülmez yazdı: Yok çözüm daha yarın aracın ekranından hakkında kısmını girip foto çekip atacağım buraya ali gemini üzerinden çözüm bulacak https://chatgpt.com/share/69cab8cc-88f4-8332-a3c1-5154d08b513f Bunları da ayrıca deneyeceğim burada asıl sorun 30 bin tl kazıklanan adam ayda 49 tl vermek istemiyor sonra mirror modunda telefonu ısınıp kapandığı için söyleniyor bir elinde telefon araç kullanıyor Link hatalı. Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 37 dakika önce Yazar Paylaş 37 dakika önce Sani Gerşon yazdı: Link hatalı. https://chatgpt.com/share/69cab8cc-88f4-8332-a3c1-5154d08b513f Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 9 dakika önce Paylaş 9 dakika önce Sani Gerşon yazdı: Ee, forum olarak bilemeyecek miyiz ne görüşüldü? Forumun amacı, herkesin bilgilenmesi ya... Ben bir çözüm henuz bulamadım, cihazın marka model teşhisi için hakkında sayfasını istedim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts