Emre Şimşek 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Videoda evdeki cihazlar ile araç içerisindeki elektromanyetik alanın karşılaştırılmasını bulacaksınız. Elektrikli araçlarda sadece şarj olurlen kablo ve etrafında bir miktar elektromanyetik alan oluşuyor. Bunun haricinde elektrikli araçlar bu konuda gayet başarılı görünüyor. Fakat sürekli elimizde bulunan cep telefonları için aynısını söyleyemem:) Birinci videoda dipgaz esnasında anlık artışlar olsa da normal sürüşte yine sıfıra iniyor. Yani üsturuplu kullanılırsa elektrikli araçlar baş ağrıtmaz. Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Ceryanlı arabalar radyasyon üretiyormuş diyorlar... 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 8 saat önce Yazar Paylaş 8 saat önce 10:20’den itibaren bir baksana abi 🙂 benzinli araba daha çok yayıyor🤣 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Elektrikli araç görünce böyle gezmek geliyor içimden. 1 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 8 saat önce Paylaş 8 saat önce radyasyon manyetik alan elektromanyetik alan bunlar ayrı terimler. tam aynı değil. şekildeki ölçü aleti ne ölçüyor bilemedim. Detaylı bakmak lazım. ben metroda pusula (manyetik) testi yapmıştım gaza frene bastıkça fıldır fıldır oluyordu. Elektrikli aracın içinde ELF elektromanyetik alan beklerim. Ama sanırım pek olmuyor metal kasa nedeniyle. 3 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce İnternette yine çok fazla kirli bilgi var. Hani bu tür bir manyetizmanın insan üzerinde bugün kanıtlanmış bir etkisi yok zaten ama, arabaların içinde de öyle sandığımız gibi bir manyetik alan oluşmuyormuş bunu öğrenmiş oldum. Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Hasan Karabekiroglu yazdı: Ceryanlı arabalar radyasyon üretiyormuş diyorlar... O zaman almayalım. Litresi 75' den devam 1 Yorum bağlantısı
Baha Kanberoğlu 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Elektromanyetik alanlar ve girişim sorunları üzerine senelerdir çalışmalar mevcut. Kablolardan ve bağlantı noktalarından kaynaklanan girişim sorunlarının giderilmesi üzerine ciddi emek harcandı ve çalışmalar yapıldı. Bu sebeple elektrik araçlarda tesisat kaynaklı limitlerin üzerinde veya limitlere yakın bir elektromanyetik alan oluşumu ihtimali sıfıra yakın. Mevcut referans değerlere göre düşük seviyelerde yayılım olacaktır. Araçlarda kullanılan plastik aksamlar ve camlar sebebiyle aracı tam bir Faraday kafesi gibi düşünmek bence zorlama bir yaklaşım. Ayrıca araç içinde kullanılan her şeyin ucu akım taşıyan bir kabloya bağlı O kablo kafesin içinden geçip ekrana, göstergeye, koltuğa, direksiyona kadar geliyor. Metal aksam kaynaklı yansımalar olacaktır ama metal aksam etrafından kaçan alanlar etkili olabilir. Ayrıca yüksek güç lazım olduğunda araç içi ölçülen değerler artacaktır. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Adam radarda çalışıyor. Elektromanyetik alanın alası sende. 2016 da demir kubbede çalışan 16 israil askeri radar operatörü kanser hastası olmaları nedeniyle açtıkları davayı kazanmışlardı Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Emre Şimşek yazdı: İnternette yine çok fazla kirli bilgi var. Hani bu tür bir manyetizmanın insan üzerinde bugün kanıtlanmış bir etkisi yok zaten ama, arabaların içinde de öyle sandığımız gibi bir manyetik alan oluşmuyormuş bunu öğrenmiş oldum. Var var ben tez yapmıştım lisansta Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Ali Darbaz yazdı: Adam radarda çalışıyor. Elektromanyetik alanın alası sende. 2016 da demir kubbede çalışan 16 israil askeri radar operatörü kanser hastası olmaları nedeniyle açtıkları davayı kazanmışlardı Bizim radarlar bizden 10 km uzakta. Mehmet Göktürk yazdı: Var var ben tez yapmıştım lisansta Hangisi var? Kanıtlanmış etki mi, manyetik alan mı? Yorum bağlantısı
Recommended Posts