Alptuğ Özcan 1 saat önce Paylaş 1 saat önce (düzenlendi) Yarın ülke olarak 5G'ye geçiş yapacakmışız. Bakalım hayatımızda neler değişecek Gerçi ben daha 4,5G'yi bile gerektiği gibi kullanamıyorum iş yerinin konumu itibariyle. İş yerinde yaptığım 3 hız testi 1 saat önce tarihinde Alptuğ Özcan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sühan Bozdağ 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Hiçbir şey fark etmez ya da daha kötü olur bence. Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 1 saat önce Paylaş 1 saat önce 5G yazdı Türk Telekom takılı cihazımda hız olarak sorun yok ama Turkcell olan ofisteki 2 arkadaşım hızlarının düştüğünü iddia etti. Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 1 saat önce Paylaş 1 saat önce (düzenlendi) Benim telefon geçti 5gye en azindan logo olarak. Turkcell 5KAT yazip 2200a sms gonderince 1 ay gecerli 100gb internet hediye ediyor. 1 saat önce tarihinde Sinan Akgöl tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 1 saat önce Paylaş 1 saat önce senelerdir şirket hattım var ve turkcell geçen kendimi hattımı kullanayım dedim kırmızı reklamlı olanı allah kullananalara sabır versin Geçmiş benim telefon da Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Tam tahmin ettiğim gibi bizim şirketin orda hala 4,5G yazıyo 5'e geçememiş Yorum bağlantısı
Mehmet Muhip Yılmaz 50 dakika önce Paylaş 50 dakika önce Ankara'da aktif, Türk Telekom 50GB hediye ediyor uygulama üstünden. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 34 dakika önce Paylaş 34 dakika önce Ben kısa bir test yaptım.. 500 mbps gördüm.. Dikkat edin, her test işlemi 1.5 gb kota tüketiyormuş.. Sani öyle dedi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 13 dakika önce Paylaş 13 dakika önce Bugün vodafone 5g geçiş lansmanında kullandığı robotların mühendisi ile tanışıp loptopını onardım. 5g geçmiş sayılırmıyım. Yorum bağlantısı
Recommended Posts