Alptuğ Özcan 7 saat önce Paylaş 7 saat önce (düzenlendi) Yarın ülke olarak 5G'ye geçiş yapacakmışız. Bakalım hayatımızda neler değişecek Gerçi ben daha 4,5G'yi bile gerektiği gibi kullanamıyorum iş yerinin konumu itibariyle. İş yerinde yaptığım 3 hız testi 7 saat önce tarihinde Alptuğ Özcan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sühan Bozdağ 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Hiçbir şey fark etmez ya da daha kötü olur bence. Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 7 saat önce Paylaş 7 saat önce 5G yazdı Türk Telekom takılı cihazımda hız olarak sorun yok ama Turkcell olan ofisteki 2 arkadaşım hızlarının düştüğünü iddia etti. Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 7 saat önce Paylaş 7 saat önce (düzenlendi) Benim telefon geçti 5gye en azindan logo olarak. Turkcell 5KAT yazip 2200a sms gonderince 1 ay gecerli 100gb internet hediye ediyor. 7 saat önce tarihinde Sinan Akgöl tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 7 saat önce Paylaş 7 saat önce senelerdir şirket hattım var ve turkcell geçen kendimi hattımı kullanayım dedim kırmızı reklamlı olanı allah kullananalara sabır versin Geçmiş benim telefon da Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 7 saat önce Yazar Paylaş 7 saat önce Tam tahmin ettiğim gibi bizim şirketin orda hala 4,5G yazıyo 5'e geçememiş Yorum bağlantısı
Mehmet Muhip Yılmaz 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Ankara'da aktif, Türk Telekom 50GB hediye ediyor uygulama üstünden. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Ben kısa bir test yaptım.. 500 mbps gördüm.. Dikkat edin, her test işlemi 1.5 gb kota tüketiyormuş.. Sani öyle dedi 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Bugün vodafone 5g geçiş lansmanında kullandığı robotların mühendisi ile tanışıp loptopını onardım. 5g geçmiş sayılırmıyım. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Zammmmm İstasyon adına 5g yazınca olmuyo Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 5 saat önce Paylaş 5 saat önce zeki mürende bizi görecek mi ? Arkadaşım ben 5g kullanmam dedi yurtdışında denedim şarjı çok hızlı tüketiyor diyor Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Talha Bilgi yazdı: 5G yazdı Türk Telekom takılı cihazımda hız olarak sorun yok ama Turkcell olan ofisteki 2 arkadaşım hızlarının düştüğünü iddia etti. aynı durum bende de var. 5G olmadan önce daha hızlıydı. Yorum bağlantısı
Emrah Altun 4 saat önce Paylaş 4 saat önce (düzenlendi) Kağıt üstünde 5G ama altyapı olarak 4.5G kullanıyormuş hala operatörler. Bu nedenle gecikme (latency) süresi beklendiği gibi düşük değil. Veri aktarım hızı yüksek ama asıl 5G'nin alametifarikası maalesef henüz yok. Olması gereken: SA (Standalone) Mevcut durum: NSA (Non-standalone) Muhtemelen bi 5 sene SA'dan NSA'ya geçiş süreci yaşayacağız. Onu da bize 5.5G diye iteleyecekler. 4 saat önce tarihinde Emrah Altun tarafından düzenlendi 2 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Olması gereken baz istasyonlarının değişimi idi ancak masraf diye sadece kabloları fibere geçildi. Yorum bağlantısı
Osman Ünal 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Bence hepsi hikaye, bu sisteme sen artık 5G sin diyice 5G olmuyor. Ciddi yatırım gerektirir, ha radyo ile çalışan bölgelerdeki aktarımları fiber yapınca, o bölgeler biraz hızlanır. Yorum bağlantısı
Tamer Olcay Çiçek 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Paketler daha hızlı bitecek gibi 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Tamer Olcay Çiçek yazdı: Paketler daha hızlı bitecek gibi Test edeceğiz diye yarısını harcadık zaten 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 56 dakika önce Paylaş 56 dakika önce Turkcell in reklam filmi çok orijinal olmuş gülmekten yarıldım 😁 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 15 dakika önce Paylaş 15 dakika önce 10 milyon dolara değer miydi? kaç faki öğrenciye burs verirsin. ukalalık. baba parasıyla hovardalık. Yorum bağlantısı
Recommended Posts