Hüseyin Sönmez 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Ali Darbaz yazdı: Bugün vodafone 5g geçiş lansmanında kullandığı robotların mühendisi ile tanışıp loptopını onardım. 5g geçmiş sayılırmıyım. Robot seni öptüyse geçmiş sayılırdın. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 14 saat önce Paylaş 14 saat önce (düzenlendi) lte moddan devam, zaten 5g değil bu, 4.5 g sisteme 5G anteni takmışlar, non-standalone mi ne deniyor buna, arabandaki anteni sök shark anten tak gibi kabaca, görüntü hoş, bir de utanmadan herşey tamam yazmışlar, aha tamam..... 14 saat önce tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Benim turkcell reklamından anladığım şak diye geçirecekler, 5g'ye. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: lte moddan devam GSM dediğin 6G'den başlar. Gerisi çöp. 4 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Hüseyin Sönmez yazdı: Robot seni öptüyse geçmiş sayılırdın. Beni kimse öpemez ki her geldiğimde sağ olsunlar çayımı kahvemi eksik etmezler, hatta x x projesinin başındaki x x x mühendis kahvemi kendi elleriyle yaptı. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: 1000tl aylık 5g mi istersiniz 500tl aylık 4.5 g mi? Ben şunu ödüyom demeyin olay bu 500 e 4.5 yeter bana. 5g'lik bir ihtiyacım yok. Ama daha önemlisi kota ne kadar verecek. Kota bitmesin diye kırk takla atıyoruz. Çünkü internet çok pahalı. 1 gb internet 100 lira. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts