Hüseyin Sönmez 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Ali Darbaz yazdı: Bugün vodafone 5g geçiş lansmanında kullandığı robotların mühendisi ile tanışıp loptopını onardım. 5g geçmiş sayılırmıyım. Robot seni öptüyse geçmiş sayılırdın. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 5 saat önce Paylaş 5 saat önce (düzenlendi) lte moddan devam, zaten 5g değil bu, 4.5 g sisteme 5G anteni takmışlar, non-standalone mi ne deniyor buna, arabandaki anteni sök shark anten tak gibi kabaca, görüntü hoş, bir de utanmadan herşey tamam yazmışlar, aha tamam..... 5 saat önce tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Benim turkcell reklamından anladığım şak diye geçirecekler, 5g'ye. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: lte moddan devam GSM dediğin 6G'den başlar. Gerisi çöp. 3 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Hüseyin Sönmez yazdı: Robot seni öptüyse geçmiş sayılırdın. Beni kimse öpemez ki her geldiğimde sağ olsunlar çayımı kahvemi eksik etmezler, hatta x x projesinin başındaki x x x mühendis kahvemi kendi elleriyle yaptı. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: 1000tl aylık 5g mi istersiniz 500tl aylık 4.5 g mi? Ben şunu ödüyom demeyin olay bu 500 e 4.5 yeter bana. 5g'lik bir ihtiyacım yok. Ama daha önemlisi kota ne kadar verecek. Kota bitmesin diye kırk takla atıyoruz. Çünkü internet çok pahalı. 1 gb internet 100 lira. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts