Alişan YILMAZ 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Sevgili otoclubturkiye sakinleri merhabalar, nasılsınız? Mondeo V mercekli fara sahibim, üzerinde halojen aydınlatma mevcut. Lede geçiş yapmayı düşünüyorum, 6000k düşünüyorum, 4500 sanki çok sarı gibi geliyor. Önerebileceğiniz güzel lümenli bir led var mı ? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Şu anda bu işlem yasak ve cezası var, biliyorsunuz, değil mi? Yorum bağlantısı
Ümit Türk 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Sani Gerşon yazdı: Şu anda bu işlem yasak ve cezası var, biliyorsunuz, değil mi? Mercekli olsada mı ? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 saat önce Paylaş 1 saat önce nisana kadar askıda idi bakalım ne olacak 1 nisan dayız, Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 1 saat önce Paylaş 1 saat önce mercekli farın içine hiç bir çevirmede bakılacağını sanmam açıkçası. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ümit Türk yazdı: Mercekli olsada mı ? Evet. Yorum bağlantısı
Murat Sahın 57 dakika önce Paylaş 57 dakika önce Doğan Arşiray yazdı: mercekli farın içine hiç bir çevirmede bakılacağını sanmam açıkçası. Bakmadan tespiti mümkün değil mi? Mümkünse kesin yazarlar Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 3 dakika önce Paylaş 3 dakika önce karanlıkta durdun diyelim adam gıcık olmadıysa ve rengi de deli filan mavi değilse mercekli farın içini açıp ampulemi bakar ? o anca muayenede yasa olabilecek bir şey.geçen on yılın xenon ları gibi. her bir muayneye, çanaklara kör h11 ampul takarak gittim mecburen. aydınlatmıyor T0 anınndan beri azizim ne yapalım yani gece binmeyelimmi. kör bir kısa far, deniz feneri gibi ise uzun far koymuşlar niyeyse. Yorum bağlantısı
Recommended Posts