Ayhan Asil 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Apartmanın önünde park halinde duran aracımın tamponuna, akşam gelip baktığımda bir komşum aracıyla sürtmüş, bu hasarı nerede nasıl yaptırmalıyım. Fikirlerinize ihtiyacım var, abilerim kardeşlerim. Nerede nasıl yaptırmalıyım, ikinci fotoğraf onun aracı Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Ben bu hasarı yaptırmazdım göze basan bir şey yok 2 gün sonra tekrar vururlar zaten altı üstü tampon sadece parasını alırdım 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 7 saat önce Yazar Paylaş 7 saat önce Ali Darbaz yazdı: Ben bu hasarı yaptırmazdım göze basan bir şey yok 2 gün sonra tekrar vururlar zaten altı üstü tampon sadece parasını alırdım Çok teşekkür ederim kardeşim benim ama, can sıkıcı ve her gördüğümde o komşumu hatırlamak da istemiyorum. Öte yandan aracım daha bir yıllık ve boyasız idi. 1 Yorum bağlantısı
Hakan Berk 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Geçmiş olsun hocam, tampon boyası ekspertizde değer kaybı görünmüyor dediler benim aracı alırken ama ne kadar doğrudur bilmiyorum zaten 15 yıllık araç benim. 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 7 saat önce Yazar Paylaş 7 saat önce Hakan Berk yazdı: Geçmiş olsun hocam, tampon boyası ekspertizde değer kaybı görünmüyor dediler benim aracı alırken ama ne kadar doğrudur bilmiyorum zaten 15 yıllık araç benim. Evet Hakan bey aynen öyle süylüyorlar ama aracı ben sıfır almıştım. O yüzden canım yandı. Eski araç olsa ben de aldırmazdım. 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Hocam öncelikle geçmiş olsun. Pasta attırırsanız o bölgeye gözle görünmeyecek kadar kaybolacaktır. Hatta gazyağı ya da motorin ve bir bez ile silmek de işe yarayacaktır. Boya işini lokal yaparlar, yok komple tamponu boyarlarsa da plastik parça zaten, değer kaybına neden olmaz. 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Tamponun yakından bi fotosu var mıdır? Kolayca düzelecek gibi duruyor. 2 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 7 saat önce Yazar Paylaş 7 saat önce Murat Sahın yazdı: Hocam öncelikle geçmiş olsun. Pasta attırırsanız o bölgeye gözle görünmeyecek kadar kaybolacaktır. Hatta gazyağı ya da motorin ve bir bez ile silmek de işe yarayacaktır. Boya işini lokal yaparlar, yok komple tamponu boyarlarsa da plastik parça zaten, değer kaybına neden olmaz. Murat bey kardeşim İnşallah tamponu kompile boyarız demezler, hem zaman alır, hem daha fazla can sıkar. Köksal Yılmaz yazdı: Tamponun yakından bi fotosu var mıdır? Kolayca düzelecek gibi duruyor. Köksal bey, göçük yok zaten, yalnızca sürtmüş boya kalkmış diye gördüm ben. Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Geçmis olsun, tampon olabilir durum can sıkıcı yakin foto olursa sanki cokta belkide hasarsiz olarak duzelebilir gibi. Kendinizde yapabilirsiniz yoksa tanidik kaportaci pasta ile cogunu halledebilecek gibi duruyor. Komsudanda ucretini alirsiniz 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 6 saat önce Yazar Paylaş 6 saat önce Sinan Akgöl yazdı: Geçmis olsun, tampon olabilir durum can sıkıcı yakin foto olursa sanki cokta belkide hasarsiz olarak duzelebilir gibi. Kendinizde yapabilirsiniz yoksa tanidik kaportaci pasta ile cogunu halledebilecek gibi duruyor. Komsudanda ucretini alirsiniz Çok teşekkür ederim kardeşim benim. Hasar yok, yalnızca boya sıyrılması, ben yaparsam (ki yapamam) komşudan ne kadar ücret alabileceğimi de bilmiyorum. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 6 saat önce Paylaş 6 saat önce (düzenlendi) Ayhan Asil yazdı: Murat bey kardeşim İnşallah tamponu kompile boyarız demezler, hem zaman alır, hem daha fazla can sıkar. Köksal bey, göçük yok zaten, yalnızca sürtmüş boya kalkmış diye gördüm ben. Abi sen yakından güzel bi foto çek, o siyahlık senin tamponuna bulaşan, yani kolayca çıkabilecek bir durum olabilir. Bana transfer boyası gibi geldi. Kolonya+bezle biraz ovala, öncesinde kolonyayı sık biraz beklet, transfer boyasını çözsün, sonra bezle ovalayarak sil. 6 saat önce tarihinde Köksal Yılmaz tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Ayhan Asil yazdı: Yakınlaştırılmış foto bu Öyle olmaz canlı yakından çekilmiş olması lazım 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 6 saat önce Yazar Paylaş 6 saat önce Köksal Yılmaz yazdı: Abi sen yakından güzel bi foto çek, o siyahlık senin tamponuna bulaşan, yani kolayca çıkabilecek bir durum olabilir. Bana transfer boyası gibi geldi. Kolonya+bezle biraz ovala, öncesinde kolonyayı sık biraz beklet, transfer boyasını çözsün, sonra bezle ovalayarak sil. Çarpan araba da beyaz ama Köksal, transfer boyası değil diye düşünüyorum. Köksal Yılmaz yazdı: Öyle olmaz canlı yakından çekilmiş olması lazım Anladım. Akşam çekeyim. Yorum bağlantısı
Ümit Türk 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Öncelikle geçmiş olsun. Bu leke büyük oranda çıkar. Bende çok yaşadım. Genelde ıslak mendille silince geçiyordu. Sadece kılcal çizikleri oluyor oda çok ciddi belli olmuyor. 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 6 saat önce Yazar Paylaş 6 saat önce Toyota Servisinde yaptırırsam illa da kayıt açarlar mı, yoksa küçük dokunuşlarla halledip haricen parayı alırlar mı Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Ayhan Asil yazdı: Çok teşekkür ederim kardeşim benim. Hasar yok, yalnızca boya sıyrılması, ben yaparsam (ki yapamam) komşudan ne kadar ücret alabileceğimi de bilmiyorum. Yaparsiniz cok basit cizik giderici bir pasta siparis edersiniz yada satin alirsiniz bir sunger ile dairesel hareketle surersiniz sonra bezle pastayi silersiniz. Bir kac kez tekrardan sonra duzelir gibi uzaktan. Ha soyle komsudan soyle talep edersiniz gittim kaportacida pasta cila atildi bununda cezasi yapicak birsey yok. Ha cikmadi pasta cila ile yarim veya lokal boyama olur ki tampon cok takilmayin komsuya denir varmi tanidigin kaportaci oraya gidelim yoksa ben boyatirim veya rötuşlatirim bedelini alirim. Beyaz ve opak oldugu icinde ton farkida olmaz arabada yeni oldugu icin. Tekrar gecmis olsun 🧿Allah beterinden saklasin cumlemizi 🙂 3 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 6 saat önce Yazar Paylaş 6 saat önce Ümit Türk yazdı: Öncelikle geçmiş olsun. Bu leke büyük oranda çıkar. Bende çok yaşadım. Genelde ıslak mendille silince geçiyordu. Sadece kılcal çizikleri oluyor oda çok ciddi belli olmuyor. İnşallah, öyle olur, çok çok teşekkür ederim kardeşim benim. Sinan Akgöl yazdı: Yaparsiniz cok basit cizik giderici bir pasta siparis edersiniz yada satin alirsiniz bir sunger ile dairesel hareketle surersiniz sonra bezle pastayi silersiniz. Bir kac kez tekrardan sonra duzelir gibi uzaktan. Ha soyle komsudan soyle talep edersiniz gittim kaportacida pasta cila atildi bununda cezasi yapicak birsey yok. Ha cikmadi pasta cila ile yarim veya lokal boyama olur ki tampon cok takilmayin komsuya denir varmi tanidigin kaportaci oraya gidelim yoksa ben boyatirim veya rötuşlatirim bedelini alirim. Beyaz ve opak oldugu icinde ton farkida olmaz arabada yeni oldugu icin. Tekrar gecmis olsun 🧿Allah beterinden saklasin cumlemizi 🙂 Çok çok teşekkür ederim Sinan bey kardeşim. Dillerinize, ellerinize sağlık. 1 Yorum bağlantısı
Erkam Elma 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Geçen aynı yerden bi komşu otoparkta sürttü benim araca 2500 TL ye boyattım ekspertizde zaten bakılmıyor boyanmazsa sürekli gözünüze takılacaktır. 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Ayhan Asil yazdı: İnşallah, öyle olur, çok çok teşekkür ederim kardeşim benim. Çok çok teşekkür ederim Sinan bey kardeşim. Dillerinize, ellerinize sağlık. Abi sen kolonya, mazot benzeri (wd40'da işe yarar) bir malzeme ile ıslattığın bez ile sil önce. Bence sorun edilecek kadar büyük bir şey kalmayacaktır. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Köksal Yılmaz yazdı: Abi sen yakından güzel bi foto çek, o siyahlık senin tamponuna bulaşan, yani kolayca çıkabilecek bir durum olabilir. Bana transfer boyası gibi geldi. Kolonya+bezle biraz ovala, öncesinde kolonyayı sık biraz beklet, transfer boyasını çözsün, sonra bezle ovalayarak sil. tinerli bez. ama başka yere sürme. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Cifle girişirdim ben olsam. Güzel aşındırıcıdır. Bir film alır pasta gibi. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: tinerli bez. ama başka yere sürme. Toyota boyası narin-ince olur hocam, bir de sentetik-selülozik farkı var. En hafiften başlamak iyidir. İlkay Başaran yazdı: Cifle girişirdim ben olsam. Güzel aşındırıcıdır. Bir film alır pasta gibi. Aşındırmaktan önce çözücü denese 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Köksal Yılmaz yazdı: Aşındırmaktan önce çözücü denese Kolonya ile çıkaramayacak nasılsa diye yazdım Yorum bağlantısı
Recommended Posts