Mustafa Arıkan 6 saat önce Paylaş 6 saat önce (düzenlendi) Yeni aracım: Galya Horozu; Megane E-Tech EV60 220 Iconic 2024 model. 47.300km'de aldım. Açık kaya gri + siyah tavan olarak çift renk. 65kWh normal; 60kWh kullanılabilir bataryası mevcut. 218hp motor gücü. Gelelim neden Megane kısmına; - Tasarım olarak çok şık. - 22kW AC şarj hızı - Verim bir araç. - Iconic paket oldukça dolu. Özetle; fiyatı, tasarımı, donanımı, verimliliği ve sorunsuzluğu ile benim tercihim Megane E-Tech oldu. Eksikleri; - Isı pompası yok - Elektrikli bagaj kapağı yok. - Cam tavan yada sunroof yok. - DC hızı 130kW ancak şarj eğrisi pek iyi değil. 45-70kW arası görüyorum genelde. Maşallahları eksik etmeyelim. Malum Passat da nazardan çok çektim. 6 saat önce tarihinde Mustafa Arıkan tarafından düzenlendi 12 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Hayırlı olsun Mustafa, ceryanın eksik olmasın. 1 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Maşallah , Hayırlı olsun, Allah kaza bela ceza göstermesin 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Maşallah, Allah kazasız, belasız ve cezasız sürüşler nasip etsin. Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Maşallah Allah kazasiz belasiz gunlerde saglikla kullanin. Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Maşallah hayırlı olsun. Passattan sonra uğraşacak bir şeyi olmayınca sizi gençleştirir. Fiyat bilgisi verebilir misiniz? Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 5 saat önce Paylaş 5 saat önce maşallah hocam elektrikli olarak değeri bilinmiyor gerçekten ısı pompası olmamasına rağmen elektriği çok az yakan bir araç dediğiniz gibi şarj eğrisi maalesef çok kötü sanırım yeni güncelleme sonrası iyice düşürdüler diye biliyorum Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Hayırlı olsun maşallah pek güzel. İçeriden de foto bekliyorum Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Maşallah. güle güle kullan kardeşim. Radarıma girmiş olan bir araç. Isı pompasının da bi numarasını görmüyorum. Geç ısınıyor araba. Benzinli araba gibi değil İçinden fotoğraf eklesene Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Hayırlı olsun, niş bir araç. Çok fazla görülmüyor istanbulda Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın 🙂👏 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Hayırlı olsun Mustafa. Jantın logosunu öyle bir çekmemişsin ki sosyal medya da bakmamla kapanması bir oldu göremedim Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Maşallah. güle güle kullan kardeşim. Radarıma girmiş olan bir araç. Isı pompasının da bi numarasını görmüyorum. Geç ısınıyor araba. Benzinli araba gibi değil İçinden fotoğraf eklesene Abi zaten elektrikli araçta ısı üreten bir motor yok ki beklentini anlamadım 🤣 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Hayırlı uğurlu olsun kazasız cezasız kullanılsın. Yorum bağlantısı
Tayfun Aydın 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Maşallah hocam. Şahsen benim de ilk çıktığında çok beğendiğim bir araçtı. Hala da beğenirim. Güle güle kullanın inşallah.. Yorum bağlantısı
Osman Ünal 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Hayırlı olsun, 308 le bunun arasında kalmıştım bende 308 kısmet oldu. Isı pompası bence hikaye, bende var ama normal ve spor modda iken ısıtmayı açınca ptc ile ısıtma yapıyor, eko modda sadece ısı pompasını kullanıyor, 15-20 dakikadan sonra ılık üflemeye başlıyor. Belki çok agresif kullanıp bataryayı ve motoru çok ısıtırsak oradan ısıyı alır, yoksa olmayanı var edecek bir durum yok. 1 Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Hayırlı olsun, güle güle kullanın.Ceyran işi iyice yayılmaya başladı.Passat satıldı mı,ne kadara gitti? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 dakika önce Paylaş 30 dakika önce yolda dönüp baktıran bir kasa boyutları görünüşne göre oldukça kompakt tam şehir içi için Yorum bağlantısı
Recommended Posts