Evren Barış Özbek Dün saat 20:22 Paylaş Dün saat 20:22 Hayırlı olsun. Allah kaza bela göstermesin. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan Dün saat 20:33 Yazar Paylaş Dün saat 20:33 Ali Darbaz yazdı: Hayırlı olsun, niş bir araç. Çok fazla görülmüyor istanbulda Teşekkürler. 2023-2024 model toplam 5164 adet satılmış. 2025-2026 model sanırım çok çok daha az. Talep gören bir araç değil. Yorum bağlantısı
Ümit Türk Dün saat 21:39 Paylaş Dün saat 21:39 (düzenlendi) Takip cihazı taktığım araç. İnceleme fırsatım oldu. Çok sempatik yakışıklı bir araç. Hayırlı olsun. Dün saat 21:39 tarihinde Ümit Türk tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Hayırlı olsun Mustafa Hocam gülerek kullanın 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Maşallah, hayırlı uğurlu olsun. Pil ömürleri ne kadar bunların. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 16 saat önce Yazar Paylaş 16 saat önce Önder Özcan yazdı: Maşallah, hayırlı uğurlu olsun. Pil ömürleri ne kadar bunların. Teşekkürler. 8 yıl 160.000km garantisi var. Hücreler LG üretimi, paketleme Renault tarafından yapılıyormuş. En azından garanti edilen süre boyunca sorunsuz gider diye düşünüyorum. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Mustafa Arıkan yazdı: Teşekkürler. 8 yıl 160.000km garantisi var. Hücreler LG üretimi, paketleme Renault tarafından yapılıyormuş. En azından garanti edilen süre boyunca sorunsuz gider diye düşünüyorum. Garanti olayı çok iyi. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Renault garantisi 3 yıl. Ek garanti istersen VW den daha ucuza yapıyorlar. Servise sor belki ek garanti yapılmış olabilir benim Clio yapılı şekilde 4 yıl garanti olmuştu. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Mustafa Arıkan yazdı: Hayırlı olsun güle güle kullanın. Trafikte bolca gördüğümüz sadece beyaz rengi satılabilen ve buzdolabına benzeyen araçlardan sonra böyle tasarımları görmek insanı gerçekten mutlu ediyor. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 14 saat önce Yazar Paylaş 14 saat önce Önder Özcan yazdı: Garanti olayı çok iyi. Metin Akbal yazdı: Renault garantisi 3 yıl. Ek garanti istersen VW den daha ucuza yapıyorlar. Servise sor belki ek garanti yapılmış olabilir benim Clio yapılı şekilde 4 yıl garanti olmuştu. Bahsettiğim zaten batarya garantisi hocam. Normal garanti dediğin gibi 3 yıl. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Mustafa Arıkan yazdı: Bahsettiğim zaten batarya garantisi hocam. Normal garanti dediğin gibi 3 yıl. Normal garantiden bahsettim. Ek garantiyi sorgulama yaptır belki yapılmıştır. 1 Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Abi hayırlı olsun güle güle kullan. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 9 saat önce Yazar Paylaş 9 saat önce (düzenlendi) İç dış güzelce temizledim. Hem eski sahiplerinden hem de yol kirlerinden eser kalmadı. 9 saat önce tarihinde Mustafa Arıkan tarafından düzenlendi 9 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Mustafa hoca hayırlı olsun kazasız belasız hep güzel günlerde kullan 🧿 Cok fena yakısıklı ve haşin duruyor 🔥 Sadece şu gold renginde görünen detayları sevemedim..Girişmek lazım sanki 🤨 1 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 6 saat önce Yazar Paylaş 6 saat önce Alpay Sumer yazdı: Mustafa hoca hayırlı olsun kazasız belasız hep güzel günlerde kullan 🧿 Cok fena yakısıklı ve haşin duruyor 🔥 Sadece şu gold renginde görünen detayları sevemedim..Girişmek lazım sanki 🤨 Teşekkürler hocam. İlan bakarken ben de öyle düşünüyordum ama gözüm alıştı. Şimdi gövde rengi olanlar tuhaf geliyor. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Alpay Sumer yazdı: şu gold renginde görünen detayları sevemedim onlar üst opsiyonlu olduğunu belirtiyor garip şekilde bu renk ama Mehmet Ozyurek yazdı: İçine bayıldım.. arkada oturma pozisyonu biraz garip ama listede ilk sırada olur bu kasa. focus hb ten de kısa garip olarak ama misli heybetli bir çizgide. bir de ön kapı iç plastikte bir uzatma hilesi yapmışlar yani tasarımda çalışılmış belli 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts