Mehmet Ozyurek 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Çağlar Bayur yazdı: şanzımnaı sanal zaten o derece Mustafa Arıkan yazdı: kulakçıklardan kademe ayarlayarak istediğim gibi rejen yapmasını veya süzülmesini ayarlamak daha konforlu bence. Tansu Kalafatoğlu yazdı: onun yerine ayakla daha mantıklı. Bence de ayakla ayarlamak daha mantıklı. Tek organ yapabiliyorken 2. organı meşkul etmeye gerek yok. Sinan Akgöl yazdı: Aa dogru hocam sanal sanziman var 😂 Sanal manal, seviyorum aktarma organımı. 4 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Sanal manal, seviyorum aktarma organımı. Emmi bizde seni seviyoruz ❤️ 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 saat önce Paylaş 7 saat önce cvt sistemi en mantıklı aktarma şeysi. muazzam bir buluş , en yüksek tork devrinde hızlanma kabiliyeti sunuyor, atmosferik hantallar bile başarıyor Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Çağlar Bayur yazdı: aktarma şeysi. transaxle mi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: transaxle mi makbule gçer 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: ama bir süre sonra unutuyorsun. Ya da oraya kafa ayırmak durumunda kalıyorsun. Eğim sabit olacak, yol uzun olacak da yapılan ayar kalacak. Bu da zor ihtimal. Sürekli elle kademe oynaması olacak. onun yerine ayakla daha mantıklı. Sürüşün çoğunda zaten bastığımız pedala 1 dk basmamak için ekstra çaba bana fazla geliyor. eğer gerçekten ayak çekmek istiyorsan CC var. Çağlar Bayur yazdı: cvt sistemi en mantıklı aktarma şeysi. muazzam bir buluş , en yüksek tork devrinde hızlanma kabiliyeti sunuyor, atmosferik hantallar bile başarıyor bugün albea cvt ile gezdim fidancıya gittim bagajı doldurdum mis. 1800 devirde kasaba yolları. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Çağlar Bayur yazdı: cvt sistemi en mantıklı aktarma şeysi. muazzam bir buluş , en yüksek tork devrinde hızlanma kabiliyeti sunuyor, atmosferik hantallar bile başarıyor 1400 devirle sıfırdan 90 a kadar yürümek, güzel bir his. Yorum bağlantısı
Recommended Posts